PPJ:n tytöt 0607 siniset hakee uusia pelaajia!

PPJ tytöt 0607 Siniset hakee pelaajia (06 tai 07 syntyneitä), jotka ovat jo pidempään pelanneet jalkapalloa, jotka pystyvät sitoutumaan joukkueen toimintaan, haluavat kehittyä, tykkäävät haasteista, oppimisesta ja kilpailusta. Toiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleet avoimiin harjoituksiin sunnuntaina 8.10. klo 18-19 Väinämöisen kentälle Töölöön ja keskiviikkona 11.10. klo 17-18 Pyrkän kentälle Lauttasaareen.

Mitä tarjoamme?
Tarjoamme pelaajille turvallisen ympäristön oppia ja samalla myös kilpailla. Tavoitteenamme on mahdollistaa kilpaileminen suomen parhaiden joukkueiden kanssa sekä tarjota pelaajille tuki ja edellytykset kilpailemiseen myös vanhempana.

Joukkueen toiminta?
Joukkueella on talvikauden aikana kolme harjoitusta viikossa + mahdolliset pelit sekä turnaukset. Harjoituksista kaksi on 75 minuutin vuoroa hallissa ja yksi 3h salivuoro kahdessa ryhmässä (1,5h per ryhmä). Harjoituksien rakenne on suunniteltu mahdollisimman monipuoliseksi sisältäen sekä pelaamisen kautta oppimista, että pelaamista valmistavia/tukevia harjoitteita (kehonhallinta, reaktiivisuus, ketteryys, taito jne.)

Kuka valmentaa?
Joukkuetta valmentaa Henrik Suonio, joka on valmentanut 9 vuotta erilaisia taitoryhmiä, tyttö- ja poikajoukkueita. Hän on innostunut, sitoutunut ja usean vuoden koulutuksen omaava lasten valmentaja.

Haluatko lisätietoja?
Lisätietoja avoimista harjoituksista ja joukkueen toiminnasta antavat valmentaja Henrik Suonio p. 040-540 3746 sekä joukkueenjohtajat Sakari Saarinen p. 050-313 1673 ja Suvi Dufva 0400-746 784.