PPJ Iltakoulu – Perjantaina 20.4.2018

  • 20.4.2018 from 18.00 – 21.00

Terve kaikki aktiiviset seuratoimijat! Taas on aika kokoontua polttavien juniorijalkapalloaiheiden ympärille Iltakouluun.

Perjantaina 20.4.2018 – Ravintola Bistro Telakka (Vattuniemenranta 5, 00210 Helsinki)

 

Tällä kertaa meille tulee puhumaan kaksi paljon suomifutista kentältä ja sivusta nähnyttä Sasu Setälä (PPJ Fortum tutor) ja Lasse Lagerblom (PPJ Oma fysio, Terveystalo)

Lasten ja nuorten jalkapalloharjoittelu – näkökulmia oppimiseen, kokonaisvaltaiseen valmentamiseen ja fyysiseen kehitykseen.
Fyysinen harjoittelu lajin ehdoilla vai irrallaan? Tapahtuuko jalkapalloharjoituksissa oppimista, onko valmentaja myös opettaja? Miksi valmennat? itseäsi vai pelaajia varten? Tekeekö valmentaja pelaajia vai tekeekö pelaaja itsestään pelaajan?

Paneudumme lasten ja nuorten valmennukseen mikä ovat tärkeimmät painopisteet fyysisessä ja henkisessä valmennuksessa kun valmistamme pelaajia kohti huippupelaajan ikää, sekä ehkäisemme drop outia.

Tulkaa kuuntelemaan ja keskustelemaan kahden huippuosaajan säestyksellä ja saamaan ajatuksia ja virikkeitä omaan tekemiseen ja miten ottaa seikat huomioon omassa tekemisessämme.

Tarjolla on tietenkin ruokaa ja juomaa talon puolesta (alkoholit omasta pussista). Tulkaa kuulemaan ja keskustelemaan meille yhteisistä ja tärkeistä asioista ja nauttimaan hyvästä seurasta ja ilmapiiristä!

Ohjelma:
18.00 –  Ruokailu
18.30 – 19.30 Lasse Lagerblom – Fyysinen harjoittelu lajin ehdoilla vai irrallaan?
19.30 – 20.30 Sasu Setälä – tekeekö valmentajat pelaajia? vai tekeekö pelaajat itsestään pelaajia? mikä on valmentajan rooli?
20.30 -> vapaata illanviettoa ja keskustelua

Ilmoittautukaa allekirjoittaneelle niin saadaan oikea määrä ruokaa pöydälle!
(akke@ppj.fi)

Mukaan tulee myös PPJ Fortum tutor yhteistyöseurat PK- 35 ja Helsingin Ponnistus! Tervetuloa!

Lasse Lagerblom, Fysioterapeutti
Erityisosaaminen: Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia. Alaraaja-, lonkka- ja olkapääleikkausten jälkeinen kuntoutus. Liikuntavammojen ennaltaehkäisy ja kuntoutus. Lihastasapainokartoitukset. Akupunktio. Teippaukset. Naisten jalkapallomaajoukkueen ft.

Pelaajaura:
2000–2005 FC Lahti Veikkausliiga
2006–2007 Honka Veikkausliiga
2008      PKKU Kakkonen

Sasu Setälä, Fysioterapeutti/Fortum tutor
Erityisosaaminen:
Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia. Alaraaja-analyysit ja yksilölliset tukipohjalliset. Polvi-, nilkka- ja jalkateräleikkausten jälkeinen kuntoutus. Liikuntavammojen ennaltaehkäisy. Kasvuikäisten liikunta- ja rasituvammojen kuntoutus. Akupunktio.

UEFA B- valmentaja
15- vuotta HJK liiga ja junioripuolen fysio/Fyysinen valmentaja
Suomen poikamaajoukkueiden fysioterapeutti 10 – vuotta

Jo ilmoittautuneet:
Axel Orrström PPJ Valmennuspäällikkö
Topi Pietilä PPJ Nuorisopäällikkö
Jussi Korpinen PPJ Junioripäällikkö
Juha Tikander PPJ TJ

Mikko Hyppönen PPJ PK Päällikkö
Fredrik Vikström L08 K04
Lasse Nikander L09 L10
Mateus Decat L10 L09
Tommi Haavisto E08 EDU06
Mikael Anthoni VP
Sami Aurejärvi PJ

Terveisin:
Axel Orrström
PPJ Valmennuspäällikkö
050 378 2939
akke@ppj.fi