Tuo kumirouhe takaisin PPJ:n kentille

Viime vuonna Väiskille laitettiin uutta kumirouhetta 10 tonnia ja Hernesaaren kentälle yli 5 tonnia korvaamaan pois kulkeutunut kumirouhe! Tämä on kallista ja aivan turhaa.

Nyt PPJ edelläkävijäseurana haluaa tulla omavaraiseksi kumirouheen osalta. Jokainen PPJ:läinen voi omalta osaltaan auttaa ja kerätä kengistään, kassistaan ja komeron lattialta kumi talteen ja tuoda rouhe takaisin kentälle. Tähän tarvitaan niin pelaajien kuin heidän vanhempiensa panos.

Kun arvioidaan, että kumirouhetta normaalivuotena tarvitaan n. 10 tonnia riittää hyvin, että jokainen seuran jäsen vuodessa tuo takaisin n. 10 kiloa, joka vastaa n. yhtä muovikassillista.

Voitte myös tehdä omaa kumirouhetta ja tuoda sitä PPJ:n kentille Väiskille, Hernesaareen, Selkämerenpuiston kentälle ja Pyrkälle. Vanhat pyyhekumit, tiskihanskat, kumimatot ja letkut voi leikata pieneksi rouheeksi. Nopeimmin saatte oman 10 kg osuutenne kun käytätte siihen vanhaa kumirengasta. Tyhjentäkää pakastimenne ja laittakaa sinne yöksi auton kesärengas. Kun rengas on jäätynyt yön aikana sen voi murskata moukarilla, kerätä syntynyt kumirouhe talteen ja tuoda jollekin PPJ:n kentistä.

Aloitamme kaikilla em. kentillä kumirouheen vastaanoton tänään 1.4. Vastuuhenkilönä PPJ:ssä toimii AaPee Rilli. Klikkaa linkkiä ja ruksaa jäsenrekisteristä, että olet huolehtinut omasta osuudestasi. Vaihtoehdot ovat:

  • 50 kg (= neljä auton kesärengasta)
  • 10 kg (= asuintalon yhteiskeräys)
  • 1 kg (= kaikki kodin komerot, kassit ja kengänpohjat puhdistettu)
  • 100 gramma (= 10 pyyhekumia, muista tehdä niistä rouhetta)
  • 1 gramma (= kenkien tyhjennys kentältä lähtiessä)

a1