Vuoden 2015 valitut

PPJ Pojat

99­00 Miro Corda

Maalivahti on tietenkin yksi joukkueen tärkeimmistä pelaajista ja jos hän on vielä erittäin hyvä sellainen niin asiaa ei varmaan tarvitse sen pidempään perustella.

Kilpa 01 Olli Hukka

Olli on kivenkova joukkuepelaaja jonka esimerkki tarttuu muihin treeneissä ja peleissä. Olli kehuu ja vaatii muilta kannustavalla tavalla. Tinkimätön asenne on kiihdyttänyt kehitystä ja Olli oli dominoiva pelaaja kesän kovimmissa tapahtumissa Turun ystävyyskaupunkiturnauksessa ja Nike premier­turnauksessa.

01 Ilmari Vuorio

Työmäärä ja työmoraali harjoituksissa ja sen ulkopuolella on esimerkillisestä. Uhrautuu joukkueelle, taistelija. Kasvanut johtajaksi joukkueessa vuoden mittaan ja ottanut vastuuta.Pikkuhiljaa parannellut otteitaan henkilökohtaisella tasolla, peliäly + tekniikkaKeskikentän moottori, pelaa isolla sydämellä

Kilpa 02 Dominique Arinen

vuoden tsemppari,. Kehittynyt vuoden aikana suurin harppauksin. Esimerkillinen niin kentällä kuin sen ulkopuolella

02 Juuso Liikanen

Esimerkillinen valmentajien luottopelaaja niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Tunnollinen treenaaja. Kanssapelaajien arvostama joka on osoittanut todellista taistelijan luonnetta.

03 Lauri Uotila

Äärimmäisen sinnikäs ja periksiantamaton pelaaja, joka kuuntelee valmentajan ohjeet tarkasti ja ottaa niistä esimerkillisesti opikseen. Hoitaa oman pelitonttinsa aina parhaansa yrittäen. Omaa esimerkillistä nöyryyttä pelata joukkueelle ja on aina valmiina antamaan kaikkensa sekä oman että muiden peliryhmien peleissä. Käyttäytyy moitteettomasti kaikissa tilanteissa niin treeneissä, peleissä, leireillä ja turnauksissa.

04 Eemeli Karjalainen

Pelaaja, joka saa joukkueen ja valmennuksen syttymään jokaiseen peliin. Hän taisteli tiensä kilparinkiin keväällä, minkä jälkeen hän on osoittanut, miten pelaajan oma motivaatio sekä periksiantamaton luonne ja kurinalainen harjoittelu omien tavoitteiden saavuttamiseksi, jopa vammoista huolimatta, vie perille. Syksyllä tämä taistelijaluonne löysi paikkansa edarin avauksesta. Fiksu taistelija.

Eira 05 Neo Pessi

Laru 05 Arttu Leonov

Arttu on kehittynyt valtavasti vuoden aikana ja noussut pari peliryhmää ylöspäin. Arttu treenaa ja pelaa aina täysillä, ja tsemppaa muitakin yrittämään parastaan. Arttu on vikkelä ja maalinnälkäinen, eikä anna koskaan periksi. Arttu tulee aina esimerkillisen innoissaan pelaamaan mihin tahansa ryhmään nimetään.

Ruoholahti 05-06 Bebless Ikalaba

Pysynyt hyvin mukana vanhemmassa ikäluokassa ja viimeisen vuoden aikana kehittynyt paljon, aina mukana hyvällä fiiliksellä ja hyvä joukkuepelaaja.

Laru 06 Benjamin Pettersson

Pelaajalla on pilke silmäkulmassa. Hän on positiivinen kaveri, joka ei valita turhista. Vuoden pelaajaksi hän nousee ison kasvun myötä: parempi keskittyminen treeneissä on kehittänyt synnynnäisestä straikkerista monitaiturin: pelipaikkana toimii nykyään niin pakki kuin keskikenttäkin. Kaikki joukkueet tarvitsevat hyvämoraalisia hengenluojia.

Laru 07Aurelio Munive

Aurelio on ottanut kesän aikana ison harppauksen pelaajana, niin henkisesti kuin pelillisestikin. Aurelion asenne treeneissä ja peleissä on tinkimätön ja hän saa muutkin pelaajat tsemppaamaan kovempaa esimerkillään. Aurelio on esimerkillinen joukkuepelaaja iloisella asenteellaan ja kunnioittavalla käytöksellään valmentajia, vastustajia ja joukkuekavereitaan kohtaan

Ruoholahti 07 Erik Davidian

Kehittynyt paljon ja tärkeä pelaaja joka pelissä . Voitontahto on kova.

Eira 07 Urho Oksanen 

Kehittynyt vuoden aikana huimaa vauhtia niin teknisesti kuin taktisestikin. Urhon peliälyä ei voi kuin ihailla.

Eira 06 Oliver Isotalus

Ahkera harjoittelija, joka omalla asenteellaan parantaa aina joukkueen suorituksia, niin treeneissä kuin peleissä.

Laru 08 Eetu Palmberg
Eetu on tunnollinen ja rauhallinen pelaaja, joka keskittyy treeneissä 100%:sti siihen mitä valmentajat sanovat ja toteuttaa harjoitteet tunnollisesti. Otteluissa Eetu on tasainen jokapaikan puurtaja ja ennen kaikkea todellinen joukkuepelaaja isolla J:llä.

Ruoholahti 08 Calvin Suvinen

Kehittynyt todella paljon. motivaatio näkyy joka treenissä ja peleissä.

Eira 08 August Reed

Laru 09 Amos Åberg

Amos on joukkueen ilopilleri ja ahkera harjoittelija. Amos on rohkea pelaaja, joka kykenee pelaamaan kaikilla pelipaikoilla. Amos on aina hyvällä tuulella ja antaa kaikkensa niin peleissä kuin treeneissä. Hyvä Amos!

Eira 09 Moritz Heinola

Hietsu 09 Oliver Sormunen


Aikuiset

Mutsit Katja Sundell

Aina yhtä positiivinen, pelaa paikkaa kuin paikkaa, aktiivinen ote kentällä!

Naisten Edustus Tilda-Laura Vanhatalo

Motivaatio kohdallaan, positiivinen, tsemppaa loppuun asti, käynyt melkein kaikissa treeneissä. Sitoutunut uutena pelaajana joukkueeseen aivan loistavasti.

Taalerit Pyry Siivonen Elämäntyöpalkinto

Pyryn merkitys joukkueen toimintaan ja jatkuvuuteen on kiistaton. Pyry on henkisellä johtajuudellaan ollut tärkeä lenkki joukkueen toiminnassa jo useita vuosia, mutta nousi tällä kaudella myös pelillisillä esityksillään taistelutahdon ilmentymäksi. Pelasi pelillisesti ehjän kauden ja paransi otteitaan pelien tiukentuessa.

PPJ Edustus Vuoden pelaaja Eetu Myllyveräjä

PPJ tytöt

99-01 Daniela Päivänsalo

Iloinen hyökkääjämme on oivaltanut, kuinka hyödyntää nopeuttaan vastustajan puolustuslinjan keskellä. Maaleja on syntynyt sarjassa ja turnauksissa kasvavalla tahdilla ja samalla kyseessä on joukkuehengen kannalta tärkeä pelaaja.

02 Meri Uusitalo

Huikea kehitys vuoden aikana. Puolustuksen tärkeä lukko.

03 “Suvereeni-Suvi” Kinnunen

Ohittamaton laitapakki.

04 Katarina Sallila

pelaaja on kehittynyt valtavasti viimeisen puolen vuoden aikana ja on jatkuvasti innokas oppimaan uutta

Pelaaja toimii harjoituksissa ja peleissä esimerkillisesti osoittaen hyvää joukkuehenkeä

05 Monica Ouninkorpi

Pelaaja on erittäin motivoitunut jalkapalloilija. Vahvuuksina erityisesti erinomainen pallokosketus ja pelinäkemys, joka auttaa myös muita pelaamaan paremmin

06-07 Stella Dufva

Aina harjoituksissa paikalla. Kehittynyt paljon, niin liikunnallisesti kuin pelillisesti vuoden aikana. Innokas ja oppimishaluinen, ja tekee aina parhaimpansa.

Laru 08/09 Saara Lappalainen

Saara on ollut joukkueessa aktiivisesti mukana alusta asti. Peleissä Saara on näyttänyt erinomaista esimerkkiä periksiantamattomuudesta.


Vuoden Joukkueenjohtaja: Ninni Malmsten-Heiskanen

Ninni hoitaa hommaansa laajalla rintamalla. Ninni vahtii rajoja kokeilevia nuorukaisia kentällä ja sen ulkopuolella. Hän välittää heistä pelaajina ja ihmisinä. Hän puolustaa heitä leijonaemon elkein. Jos poikia taklataan tai katsomosta joku erehtyy huutamaan asiattomuuksia hänen joukkueelle ei siitä hyvä heilu.


Vuoden valmentaja: Lari Lummepuro

Lari on omistautunut ja kannustava pojille. Harjoittelumotivaatio on kohonnut ja pojat ovat kehittyneet pelaajina. Aikaisemmin karrikoidusti sanottuna, pojat kävivät treeneissä ja harrastivat jalkapalloa. Nykyään heistä on tullut futareita, lajista on tullut ehdottomasti ykkösjuttu. Valmennus on pelaajaa kunnioittavaa ja aidosti kiinnostunutta.

Osa mustan pelaajista pelasi vuosi sitten vielä vitostasolla ja syksyllä mustat oli viides tasolla 2. Myös punainen nousi neloselta kolmostasolle. Lari on ollut viimeisen vuoden haasteryhmien vastuuvalmentaja. Musta myös voitti elokuun Fc Espoon turnauksen haastetasolla ja sijoittui JujoThermal-turnauksessa sijalle 4. Lari tosiaan nauttii pelaajien luottamusta.

Lisäksi Lari on aktiivisesti hakenut lisätietoa valmennuksesta kehittyäkseen valmentajana ja osallistunut koulutuksiin oma-aloitteisesti.


Vuoden erikoispalkinto: Olavi Similä

Vuoden ilmiö: Mutsifutis

Vuoden 2015 ilmiö on saanut aikaan jotain täysin ainutlaatuista: innostuneita, kannustavia ja positiivisia uusia pelaajia, jotka levittävät futiksen ilosanomaa ystäväpiireissään ja työpaikoillaan, haluavat oppia ja osallistua, seuraavat futisotteluita ympäri maailmaa…ja ennen kaikkea liittävät koko perheen yhteisen harrastuksen pariin.

Vuoden 2015 ilmiö yhdistää maailman kuningaslajin, jalkapallon, ja maailman kuningattaret, äidit ja se on… MUTSIFUTIS.

Vuoden joukkue 2015: T 06/07

Joukkue on toiminut pari vuotta yhdistymisen jälkeen. Joukkue on hitsautunut loistavasti yhteen ja joukkuehenki tyttöjen ja vanhempien kesken esimerkillistä.

Valmennuksen taso, aktiivinen pelitoiminta ja hyvä yhteishenki vie joukkuetta eteenpäin kuin pikajuna ja varmasti kantaa vielä pitkään.

Tuloksellisesti joukkue on myös niittänyt mainetta kyseisissä ikäluokissa ja vastustajat kauhulla katsovat kun sinivalkopoikkiraidat astuvat vastaan.

Kaiken kaikkiaan iloinen ja hyvin harjoitteleva joukkue ansaitsee olla PPJ:n vuoden joukkue 2015

Tags: