Elokuu - Jäsentiedote 8/2018

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote. Se on luettavissa myös PPJ:n kotisivujen jäsentiedotearkistosta http://ppj.fi/tietopankki/jasentiedotearkisto/. Tutustu myös kotisivujen muuhun antiin http://www.ppj.fi ja facebook-sivustoon https://www.facebook.com/PalloPojat 

---

PPJ Girls Cup täytti kentät elokuun viimeisenä viikonloppuna

PPJ Girls Cup elokuun lopussa on muodostunut jo perinteeksi monille tyttöjoukkueille, ja taas saatiin huima määrä peliryhmiä (lähes 100!) toiminta-alueemme kentille pelaamaan. Ikähaarukka oli 6-13 välillä, ja sää vaihteli turnauksen aikana kaatosateesta auringonpaisteeseen. Mukaan oli saatu myös kansainvälisempää väriä: Viron JK Tabasalu osallistui turnaukseen kahdella peliryhmällä. Turnauksen sijoitukset ja joukkueet ovat nähtävillä täällä.

---

Tee hyvä teko - lahjoita tarpeettomat futisvarusteesi Sambian futareille!

Sambia Hope&Joy ry kerää taas PPJ-perheiltä käytettyjä futisvarusteita lapsille ja nuorille, joille jalkapallo on elämä, mutta joilla ei ole oikeita jalkapallovarusteita. Lisää kalingalingalaisista pelureista voit lukea viimeisimmästä Junnulehdestä  sivulta 9.

Keräyspäivät ja paikat:
Pe 7.9. klo 19-19.30 Hernesaaren halli
Su 9.9. klo 19-19.30 Pyrkän kentän parkkipaikka, tai sateen sattuessa pukuhuone

Jos haluat auttaa, kerää kaapeista ja kavereilta pieneksi jääneitä PPJ-paitoja, shortseja ja muita futisvaatteita, nappiksia sekä säärisuojia. Myös pallot ilahduttaisivat futareita, jotka pelaavat usein muovipusseista pyöritellyillä palloilla.

Kalingalingan jalkapallopalloryhmissä pelaa 5-18-vuotiaita lapsia ja nuoria, joten kaiken kokoiset varusteet ovat tervetulleita! Erityisesti teini-ikäisille pelaajille toivotaan tällä kertaa pelipaitoja ja nappiksia (koot 38-43), jotta he pääsisivät pelaamaan oikeita otteluita.

Tuothan puhtaita ja suht ehjiä varusteita. Pallot voi tyhjentää valmiiksi, jotta ne voidaan kuljettaa Sambiaan.

Lisätietoja: Sambia Hope & Joy ry, Päivi Ojanperä 050 5548574
PPJ West 05 jojo, Laura Grönqvist 050 5914866

---

PPJ:n joukkueet voittivat Palloliiton turnauksissa kaksi kultaa

Sekä PPJ:n 2005 että 2004 -syntyneet pojat toivat isoimman pokaalin kotiin II-tason SPL- turnauksista, joissa valtakunnallisesti parhaiten menestyneet joukkueet pelaavat paremmuudesta kahdessa eri tasoryhmässä. 

04 pojat voittivat Seinäjoella 10.-12.8. pelatun turnauksen finaalissa EuPan (Euran Pallo) niukasti 1-0, ja 05 puolestaan kamppaili Salossa pelatussa turnauksessa FC Viikinkien  kanssa varsinaisen peliajan 0-0 tasapelin. Jatko-ottelun viimeisellä minuutilla PPJ teki 1-0 voittomaalin.

Kumpikaan joukkue ei hävinnyt turnauksessa otteluakaan.

Molemmat PPJ:n joukkueet osallistuivat 2. tason turnaukseen, jossa oli joukkueita valtakunnallisista sarjoista seuraavasti:
ELL sijoille 11. – 12. sijoittuneet
Hki/Umaa aluesarjan 1. – 5. sijoittuneet
Tre/Länsi alueliigan 1. – 3. sijoittuneet
PSL sijoille 6. – 10. sijoittuneet

PPJ onnittelee kultamitalisteja!!

---

PPJ Tukirahasto mukana Lauttasaaripäivässä 1.9.

PPJ Tukirahasto on Lauttasaaripäivän katujuhlassa mukana yhteistyössä Lauttasaaren Mutterikahvilan kanssa. Katujuhla järjestetään Tallbergin puistotiellä lauantaina klo 12-17, mukana menossa lauttasaarelaisten toimijoiden kanssa mm. Vicky Rosti, Muumit, Sami Hedberg, Outi Pakkanen ja paljon muuta. Tervetuloa paikalle koko perheen voimin!

---

FunFitFutis käynnistyy jälleen

PPJ järjestää edullista ja vähemmän sitoutumista vaativaa futistoimintaa ammattitaitoisen valmentajan johdolla. Kiinnostuitko? Lue ihmeessä lisää FunFitFutiksesta:

"Tervetuloa mukaan pelaamaan jalkapalloa kerran viikossa! Mukaan voi tulla ihan koska vain etkä tarvitse aiempaa futiskokemusta, mutta saat toki olla pelannut pidempääkin, joukkueessa tai kaverien kanssa.

Järjestämme toimintaa kahdessa ryhmässä; alle 13v eli ala-asteikäisille ja +13v eli yläaste-ja lukioikäisille ja miksi ei myös sitä vanhemmille. Kysymyksiin ryhmistä vastaamme mielellämme ja autamme myös ryhmän valinnassa tarvittaessa.

Mukaan pääsee kaikissa kasvamisen vaiheissa eikä haittaa, vaikka kiinnostus lajiin olisi herännyt vanhempanakin. Ikä on tässä suuntaa antava numero mutta ei sen enempää. Ainoa varma asia on, että jokaiselle löytyy joukkue!

Pääset mukaan myös suunnittelemaan toimintaa – alkaen jo ilmoittautumisesta; saat esittää toiveita toiminnan suhteen ja olla mukana päättämässä, mitä kaikkea sinun joukkueesi tekee.

Ryhmät ovat yhteisiä tytöille ja pojille – tule mukaan rohkeasti!"

Ilmoittautuminen PPJ:n nettisivulla.

SYKSY 2018 (6.8.2018-14.10.2018)

alle 13v Väinämöisen kenttä, lauantai klo 10.00-11.00 

Kentällä on ajoittain turnauksia eli treenejä ei ole Väiskillä 25.8 ja 22.9. Korvaava vuoro aina saman viikon torstaina Pyrkän kentällä klo 16.00-17.00. Torstai treenit 23.8 ja 20.9.

+13v Pyrkän kenttä, torstai klo 17.00-18.00 (23.8 alkaen)

Vuoro on joka viikko. Mahdolliset poikkeukset tiedotetaan erikseen.

HINTA:

Syksy 2018 

6.8.2018-14.10.2018 hinta 80€

Hinta sisältää  ryhmävakuutuksen ja PPJ-treenipaidan. Treenipaidan saa kun ilmoittautuu ensimmäisen kerran mukaan toimintaan.Voit kokeilla kahden viikon ajan ilmaiseksi.

Vastuuvalmentaja ja joukkueenjohtaja

Sami Paavilainen,
UEFA B-tason suorittanut, kokenut ja monipuolinen urheiluvalmentaja.
sammy (at) ppj.fi
050 522 1157

---

PPJ Tehotreenit jatkuvat 

PPJ käynnisti tehotreenit viime vuoden syksyllä. Treenit ovat saavuttaneet pelaajien keskuudessa kasvavaa suosiota. Haluamme yhdessä rakentaa lisäharjoituksista jotain vieläkin parempaa. Tulevaisuudessa tehotreeneissä suunnataan entistä enemmän aikaa pelaajien henkiseen kasvuun ja yksityiskohtaiseen osaamiseen. Kehitämme harjoituksia suuntaan, joka erottuu yhä enemmän normaaleista joukkueen harjoituksista. Tulemme jatkossa painottamaan seuraavia asioita:

1) Pelaajan kyky ymmärtää harjoituksen merkitys ja tavoite
2) Pelaajan kyky tunnistaa oma kehitys 
3) Pelaajan kyky soveltaa harjoiteltua asiaa pelissä

Osallistumismaksu syksyn tehotreeneihin on 50€ /pelaaja

Tehotreenien aikataulu, harjoitusjakso: 13.8.-12.10:

Maanantai 15.00-16.00 Pyrkällä
Tiistai 15.00-16.00 Pyrkällä

Tiistai 15.00-16.00 Tehtaanpuistossa
Perjantai 14.00-15.00 Tehtaanpuistossa

Tehotreenit jatkuvat myös talvikaudella, aikataulu vahvistetaan myöhemmin.

Tule mukaan nauttimaan oppimisesta ja viettämään tehokasta aikaa jalkapalloviheriöille!
Tehotreeneistä vastaa syksylläkin Jesse Laajaranta ja apukoutseina toimivat mm. Charles Figho ja Omar Adlani.

Lisätietoja:
Tehotreenivastaava
Jesse Laajaranta
044 2630994
jesse.sutinen@gmail.com

---

Syksyn tärkeitä PPJ-päivämääriä

• PPJ Taitokisat 7.10.

• Syysloman Fudiskoulu 15.-19.10.

• PPJ Gaala 12.11.

• PPJ 1 vs 1 -kisat 6.12.