Elokuu - Jäsentiedote 8/2017

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote. Se on luettavissa myös PPJ:n kotisivujen jäsentiedotearkistosta http://ppj.fi/tietopankki/jasentiedotearkisto/. Tutustu myös kotisivujen muuhun antiin http://www.ppj.fi ja facebook-sivustoon https://www.facebook.com/PalloPojat 

---

PPJ sai oman tyttöfutisvastaavan

Elokuussa seuran ensimmäiseksi tyttöfutisvastaavaksi nimitettiin Jussi "Jude" Korpinen, joka toimii seurassamme junioripäällikkönä. Tässä Juden terveiset:

"Aloitin seuran tyttövastaavana elokuun alussa. Tavoitteena on kehittää seuran tyttöfutistoimintaa entisestään ja lisätä mm. joukkueiden välistä yhteistyötä. Syyskaudella on luvassa mm. seuraavaa:
- Tyttöjen (2010-2007-synt.) oma taitokoulu käynnistyy marraskuussa.
- Vuonna 2011-syntyneiden tyttöjen joukkue aloittaa toimintansa syyskuussa.
- Uudistunut TB-joukkue perustetaan lokakuussa. Tästä lisää infoa lähiaikoina.

Nähdään kentillä!"

---

Uusi joukkue PPJ Tytöt 2011 perustetaan syyskuussa

PPJ aloittaa joukkuetoiminnan vuonna 2011 syntyneille tytöille. Syksyn ajan joukkue harjoittelee kahdesti viikossa, tiistaisin klo 18-19 Johanneksen kentällä ja sunnuntaisin kello 17-18 Lauttasaaren urheilukentällä. Pelaajat saavat osallistua molempiin tai vain sopivampiin harjoituksiin. Talvikaudella harjoituksia on kerran viikossa ja paikkana todennäköisesti Hernesaaren jalkapallohalli. Joukkueeseen ovat tervetulleita myös futiksesta innostuneet 2012 syntyneet tytöt.

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii PPJ:n junioripäällikkö ja tuore tyttöfutisvastaava Jussi Korpinen.

Ensimmäiset harjoitukset:
Johanneksen kenttä (Merimiehenkatu 2) tiistai 5.9. kello 18-19
Lauttasaaren urheilukenttä (Lahnalahdentie 4) sunnuntai 10.9. kello 17-18
Ensimmäisissä harjoituksissa joukkueinfo vanhemmille.

Joukkueeseen voit ilmoittautua tästä ja lisätietoa saat Jussi Korpiselta 0407442977 tai jussi.korpinen@ppj.fi 

---

Uudistettu PPJ kotipelipaita 

Uudet kotipelipaidat (uusi leikkaus/hengittävämpi materiaali) on nyt testattu treenikäytössä ja ne on todettu hyväksi.Paidan malli muuttuu toiveiden mukaan kapeammaksi ja sen myötä myös paitojen mitoitus hieman muuttuu. Sen vuoksi on tärkeää että, pelaajat sovittavat uudet paidat ennen tilausta. 

Seuraava paitatilaus tehdään syyskuun lopussa. Paitojen toimitusaika on 4-6 viikkoa toimituksesta.Jatkossa tilaamme paitoja joka toinen kuukausi. Paitoja tilataan syys-, marras-, tammi-, maaliskuussa jne. Pelipaidoista sekä muista varusteista voi kysyä lisää joukkueiden varustevastaavilta tai seuran varustevastaavalta Timo Drachmanilta timo@ppj.fi 

---

PPJ-Gaala hotelli Clarionissa 28.10.

Viimevuotiseen tapaan juhlimme kauden päätöstä hotelli Clarionissa Jätkäsaaressa. Juhlapäivä on tänä vuonna lauantai 28.10., pistäkää päivämäärä kalenteriinne jo nyt!

Luvassa jälleen mahtava ilta PPJ-perheen, palkintojen ja iloisen meiningin parissa!

---

Hernesaaren halli - tärkeää infoa

Syyskausi on käynnistynyt ja halli on jälleen aktiivisessa käytössä. On tärkeää, että kaikki muistavat huolehtia osaltaan siitä, että halli pysyy ehjänä ja siistinä. Myös pelaajien kanssa on hyvä kerrata hallin säännöt, ne löytyvät esimerkiksi PPJn Herneliiga-nettisivun alaosasta.

---

Pyrkän pukukoppien tulipalovauriot

Lauttasaaren urheilukentän (Pyrkän) pukukoppirakennus kärsi tulipalovaurioista 28.7. Vaurioiden korjaamisen vuoksi rakennuksen isompi pukuhuone on poissa käytöstä toistaiseksi. Pienempään pukukoppiin sekä WC-tiloihin pääsee parkkialueen puolelta. Pukukoppirakennus pyritään saamaan kuntoon syyskuun aikana.

---

2006-ikäluokan edustusjoukkueen avoimet harjoitukset 18.-25.9.

PPJ laajentaa syksyllä kilpajoukkuetoimintaansa perustamalla edustusjoukkueen 2006 syntyneiden ikäluokalle. Joukkueen avoimet harjoitukset pidetään 18.9-25.9. välisenä aikana.
Avointen harjoitusten perusteella joukkueeseen valitaan noin 16 tavoitteellista, innostunutta ja motivoitunutta pelaajaa, jotka pitävät kilpailusta, haluavat kehittyä ja mennä lajissaan mahdollisimman pitkälle. Valinnoissa painotetaan pelaajan asennetta harjoitteluun ja pelaamiseen, perustaitojen hallintaa ja pelikäsitystä. Harjoitusten tarkempi ohjelma ja aikataulu ilmoitetaan lähempänä harjoitusviikkoa.

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Suomessa arvostettu juniorivalmentaja Topi Pietilä (Uefa B) ja apuvalmentajana Tommi Haavisto (Uefa B).

Lisätietoja joukkueen toiminnasta ja avoimista harjoituksista:

Axel Orrström, PPJ valmennuspäällikkö, puhelin 050 378 2939

Topi Pietilä, PPJ 06 edustus vastuuvalmentaja, puhelin 040 727 7405 

---

Kysely lopettaneille pelaajille

PPJ on kiinnostunut kehittämään toimintaansa ja tekemään osansa drop outin vähentämiseksi. Osana tätä prosessia on nyt luotu lyhyt kysely lopettaneille pelaajille. Tavoitteena on kerätä tietoa siitä miksi pelaaja lopettaa koko lajin tai vaihtaa seuraa. Mikäli asia on ajankohtainen, kysy lisää oman joukkueesi joukkueenjohtajalta.

---

Ajankohtaisia asioita

• Herneliigaa pelataan jälleen talvikaudella Hernesaaren hallissa. Sarjoja on 08-11 syntyneille pojille ja tytöille ja viimeinen ilmoittautumispäivä 14.9. Vielä ehtii mukaan!

• Syyslomaviikolla (vko 42) järjestetään PPJn oma syysloman futiskoulu maanantaista torstaihin 16.-19.10. Valittavana on joko puolipäivä- tai kokopäiväfutiskoulu, ja ilmoittautuminen aukeaa 1.9. Seuraa ilmoittelua PPJn sivuilla!

• PPJn Jojofoorumi järjestetään 6.10. Aiheena tällä kertaa etiikka lasten urheilussa ja joukkueenjohtajan toiminnassa.

• 7.10. PPJn omat taitokisat Talin hallissa, lisätietoa ja kisojen säännöt saatavilla oman joukkueen kautta.