Elokuu- Jäsentiedote 8/2016

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote. Se on luettavissa myös PPJ:n kotisivujen jäsentiedotearkistosta http://ppj.fi/tietopankki/jasentiedotearkisto/. Tutustu myös kotisivujen muuhun antiin http://www.ppj.fi ja facebook-sivustoon https://www.facebook.com/PalloPojat 

---

Futiskausi jatkuu taas!

Kesälomat alkavat olla ohi, mutta onneksi futiksen ulkokausi jatkuu vielä pitkään. Elokuun viimeisenä viikonloppuna, 27.-28.8. pelataan perinteinen PPJn järjestämä Girls Cup Väinämöisen ja Lauttasaaren kentillä. Otteluohjelmaan voit tutustua tästä. Turnauksen takia myös joihinkin treenivuoroihin ko. kentillä tulee muutoksia. 

Lauantaina 3.9. pelataan Pyrkällä Lauttasaaressa koko päivä PPJ-piirisarjapelejä - kyseessä on historian ensimmäinen Seurapelipäivä. Päivän peliaikataulu ja muuta tietoa tapahtuman omalla Facebook-sivulla .  Tapahtumassa on järjestäjien mukaan Etelä-Helsingin paras buffet, joten tätä tapahtumaa ei kannata missata!

Sunnuntaina 11.9. pelataan Pyrkällä PPJn 03-poikien järjestämä turnaus.

---

PPJstä urheilun Sinettiseura

PPJ sai Sinettiseuran statuksen läpäistessään Palloliiton laatujärjestelmän tason kaksi. Sinettiseura on tunnustus, joka annetaan kun tietyt laatujärjestelmän kriteerit (hallinto, organisaatio, viestintä jne.) ovat kunnossa. Palloliiton sivuilla termiä kuvataan mm. näin: "Sinettiseurat ovat lasten ja nuorten urheilun kärkiseuroja. Ne ovat aktiivisia ja kehityshaluisia seuroja - lajiensa ja paikkakuntiensa parhaita! Sinetin saaminen on seuralle kunnia-asia, mutta se tuo seuralle myös vastuuta. Sinetti on lupaus laadusta."

---

PPJ Laru 07 mitalipeleissä Tukholman Brommassa

PPJ Lauttasaaren 07-pojat saivat kutsun kovatasoiseen BP Stadium Cupiin, joka pelattiin 12.-14.8. Tukholmassa. Turnauksessa oli mukana 16 joukkuetta Ruotsista, Latviasta ja Suomesta. Larun pojat olivat aikaisemmin hakeneet ulkomaan turnauskokemusta Tallinnasta, mutta tämä oli pojille ensimmäinen pelireissu länsinaapuriin. Pelit olivat kovatasoisia, mutta Larun siniset voittivat mm. HJK 07 – joukkueen ja etenivät turnauksessa aina pronssipeliin asti. Siinä PPJn pojat kärsivät niukan 3-4 tappion isäntäjoukkue Brommapojkarnalle, mutta 4. sijakin on hieno tämän tason kutsuturnauksessa – ja PPJ Laru oli kuitenkin turnauksen paras suomalaisjoukkue! Reissu sujui kaikin puolin muutenkin hyvin, aurinko paistoi ja järjestelyt pelasivat hyvin.  Heja PPJ Laru 07!

---

FunFitFutis -ryhmät starttasivat iloisissa tunnelmissa

PPJ:n FunFitFutis-ryhmät 9-18 -vuotiaille aloittivat viime viikolla! Pelaajilta kerättiin toiveita toiminnan suhteen jo ilmoittaumisvaiheessa. Toiveissa oli rentoa, reilua ja iloista treenaamista ja pelaamista, mikä vastasi hyvin sitä, mitä oli ollut projektin suunnitteluvaiheessa ideana. Ensimmäisten treenien jälkeen kommentoitiin: "oli tosi kivaa ja oli mukava valmentaja". FFF:n vastuuvalmentaja on Sami Paavilainen, joka on myös Larun nollavitosten vastuuvalmentaja. Sami on kokenut ja monipuolinen urheiluvalmentaja, jolla on UEFA B-tason koulutus. 

Ryhmiin mahtuu vielä mukaan, joten voitte mainostaa tutuillenne. Hauskaa ja edullista futista kerran viikossa! Tytöille ja pojille!

---

PPJ West 05

2005-ikäluokan Lauttasaaren ja Ruoholahden poikajoukkueet ovat yhdistymässä syksyn aikana uudeksi joukkueeksi, joka on saanut nimen PPJ West 05. Alkusyksyn ajan joukkueet toimivat vielä pääasiassa kaupunginosissa, mutta treenaavat kerran viikossa yhdessä tutustuen samalla toisiinsa. Virallisesti PPJ West 05 aloittaa toiminnan lokakuussa, sisäkauden alussa. Valmentajina jatkavat ainakin nykyiset joukkueiden päävalmentajat Larun Sami Paavilainen ja Ruohiksen Sakke Mohamud, ja poikia uudessa joukkueessa tulee olemaan noin 40. 

Kuvassa 2005-ikäluokan poikia Eerikkilässä vuonna 2015.

---

Muistathan Hernesaaren parkkipaikalla pysäköintiluvan! 

Hallin edustalla sijaitsevalla PPJ:n alueella pysäköitäessä tarvitsee pysäköintiluvan. Luvan voi noutaa hallin sisäpuolelta oven vierestä.
Mahdollisista PPJ:n alueella saaduista pysäköintivirhemaksuista voitte 
olla yhteydessä: juha@ppj.fi

Hernesaaren liikenteen kasvun myötä muistutamme kaikkia liikkumaan 
varoen hallin ympäristössä.