Heinäkuu - Jäsentiedote 7/2018

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote. Se on luettavissa myös PPJ:n kotisivujen jäsentiedotearkistosta http://ppj.fi/tietopankki/jasentiedotearkisto/. Tutustu myös kotisivujen muuhun antiin http://www.ppj.fi ja facebook-sivustoon https://www.facebook.com/PalloPojat 

---

Jälleen seurahistoriaa: PPJ:n joukkueet kulta- ja hopeasijoille Hesa Cupissa

Helsinki cupissa on pelannut joka vuosi yhä enemmän PPJ:n peliryhmiä, ja tänä vuonna seuramme oli jo turnauksen kolmanneksi suurin osallistujaseura 57 peliryhmällään.

Isompien pelaajien sijoitussarjoissa saavutettiin hienoja ja ainutlaatuisia tuloksia: PPJ:n B-pojat sijoittuivat sarjassaan hopealle häviten finaalissa niukasti 2-1 TaFalle (Tampere Football Academy), ja PPJ:n pojat 04 Kilpa puolestaan voitti kultaa huippujännittävässä finaaliottelussa argentiinalaista C.E.F 18 Tucumania vastaan. Ottelu päättyi varsinaisella peliajalla 1-1, ja mestaruus ratkaistiin rangaistuspotkukilpailuilla, joka päättyi 7-6 PPJ:n voittoon Taavi Tammen vedolla. PPJ ylpeänä onnittelee molempia joukkueita! 

---

Eerikkilän PPJ poikaleirillä hellettä ja vipinää

Eerikkilän Urheiluopistolla vietettiin kesäinen PPJ-viikonloppu 6.-8.7. Perinteiseen tapaan sää oli hieno, ja laituri oli täynnä PPJ-uimareita. Lisää kuvia ja tunnelmia leiriltä löytyy seuran Instagramista sekä Facebookista.

---

PPJ:n aamutreenit ikäluokille 2003-2009 vielä elokuussa

PPJ tarjoaa aamuharjoituksia ikäluokille 2003- 2009  kesäloma-aikaan.Treenit pidetään Väinämöisen kentällä 9.00- 11.00 välillä.  

Valmentajina toimivat: Jesse Laajaranta, Omar Adlani, Charles Figho sekä Lauri Kuusanmäki.

AIKATAULU:

Tiistai 7.8
Klo 9.00-10.00 03-06- syntyneet
klo 10.00-11.00 07-09- syntyneet

Keskiviikko 8.8
Klo 9.00-10.00 03-06- syntyneet
klo 10.00-11.00 07-09- syntyneet

---

Ajankohtaisia PPJ-asioita: 

• Harjoitusvuorot alkavat taas pyöriä normaalisti useimmilla joukkueilla viimeistään koulujen alettua. Hernesaaren halli avaa ovensa jälleen ma 30.7. joukkueiden käyttöön. 

• PPJ Fanikauppa on uudistunut!  Uusi toimittaja on kotipelipaidoista tuttu Karretrade. Uuden fanikaupan sivut löytyvät täältä https://karren.fi/collections/ppj.  Valikoimassa ovat  lippikset, hupparit, pipot, sateenvarjot yms. Tuotteet toimitettaan kotiin postilla. Toimitusaika on noin viikko. Uudet fanituotteet ovat nähtävillä Eerikkilän leirillä heinäkuussa ja niitä voi ostaa myös tulevissa tapahtumissa kuten syksyn PPJ-gaalassa. Lisätietoja Timo Drachman, timo(a)ppj.fi. 

• Helsinki Cupin avajaisissa Tuomiokirkon portailla otettiin maailman suurin joukkuekuva, jossa myös seuramme poseeraa - todisteena siitä oikean yläreunan PPJ-lippu (kuva alla).