Heinäkuu- Jäsentiedote 7/2016

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote. Se on luettavissa myös PPJ:n kotisivujen jäsentiedotearkistosta http://ppj.fi/tietopankki/jasentiedotearkisto/. Tutustu myös kotisivujen muuhun antiin http://www.ppj.fi ja facebook-sivustoon https://www.facebook.com/PalloPojat 

---

PPJ Helsinki-cupissa 

Helsinki-cupiin osallistui yli 50 PPJn peliryhmää. Tällä kertaa kukaan ei yltänyt finaaleihin, mutta A-jatkopeleihin asti pääsivät monet PPJn peliryhmät.

Pisimmälle pääsivät PPJ-poikien kilparyhmien ikäluokat 05, 04 ja 02. Laru -07 pojat pääsivät miltei B-finaaliin 06-ikäluokassa, mikä oli myös hieno saavutus!

Tällä kertaa säät olivat turnauksessa vaihtelevat, ja osa peleistä jouduttiin siirtämään sateen vuoksi märiltä nurmikentiltä kuivemmille tekonurmille. 

Monella PPJ-joukkueella alkoi Hesa cupin jälkeen kesätauko. Kuukauden EM-kisatuijotuksen ja Hesacupin jälkeen voi tosin olla pieniä vieroitusoireita - mutta silloin voi lähteä pihalle kavereiden kanssa pelaamaan pihafutista. PPJ toivottaa kaikille oikein mukavaa futisputken jälkeistä kesää!

---

PPJn Eerikkilän leirit heinäkuussa 

PPJn perinteiset Eerikkilän urheiluopistossa järjestettävät leirit osuivat tänä vuonna heinäkuulle. Poikaleiri pidettiin 1.-3.7. perinteisessä aurinkoisessa säässä. Eerikkilän Urheiluopistokin mainitsi nettisivuillaan leiristämme.

PPJ-tyttöleiri pidetään tänä vuonna Eerikkilässä 30.-31.7. joten mahtava futiskesä jatkuu vielä tyttöjen osalta!

---

PPJn aamutreenit koulujen aloitusviikolla

Kesälomalta palautumisen voi aloittaa elokuussa PPJn kesän aamutreenien parissa!

Paikkana Väinämöisen tekonurmi, ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Elokuun aamutreenien aikataulu:

Tiistai 9.8
Klo 9.00-10.00 02-04- syntyneet
klo 10.00-11.00 05-07- syntyneet

Keskiviikko 10.8
Klo 9.00-10.00 02-04- syntyneet
klo 10.00-11.00 05-07- syntyneet

 

---

FunFitFutis alkaa elokuussa, tule tutustumaan!

Tervetuloa mukaan pelaamaan futista ja pitämään hauskaa 11.08.2016 alkaen! Silloin alkaa FunFitFutis, 9-18 -vuotiaille suunnattu "kevyemmän sitoutumisen" futisharrastus.

PPJ järjestää kerran viikossa 90min futistapahtuman seuraaville ikäluokille:

9-11 -vuotiaat: lauantaisin 9.30-11.00 Väiskillä, Väinämöisenkatu 4 (Reittiopas-linkki)

12-14 -vuotiaat: sunnuntaisin 13.30-15.00 Hernesaaren kuplassa,Hernematalankatu 1 (Reittiopas-linkki)

15-18 -vuotiaat: torstaisin 16.30-18.00 Pyrkällä, Lauttasaaren liikuntapuisto, Lahnalahdentie 2 (Reittiopas-linkki)

Pääset mukaan myös suunnittelemaan toimintaa – alkaen jo ilmoittautumisesta; saat esittää toiveita toiminnan suhteen ja olla mukana päättämässä, mitä kaikkea sinun joukkueesi tekee. 

Vastuuvalmentaja on Sami Paavilainen, UEFA B-tason suorittanut, kokenut ja monipuolinen urheiluvalmentaja. Yhteystiedot: sammy (at) ppj.fi, 050 522 1157

Ryhmät ovat yhteisiä tytöille ja pojille – tule mukaan rohkeasti!Et tarvitse aiempaa futiskokemusta, mutta saat toki olla pelannut pidempääkin.

HINTA: 80e/3kk jaksoissa. Tämä sisältää seuran jäsenmaksun ja ryhmävakuutuksen. Toiminta on edullista saamamme OKM:n seuratuen ansiosta.

Voit kokeilla kahden viikon ajan eli kaksi x 90 min ilmaiseksi.

Saat myös seuramalliston PPJ-treenipaidan aloitettuasi.

Lisätietoja: Seija Virtanen, seija (at) ppj.fi, 040 5009672

ILMOITTAUTUMINEN

---

PPJ T02-03 -joukkueen jojo Taina Malmivirralle palkinto Palloliitolta

Palloliiton Helsingin piiri palkitsee kuukausittain ansioituneita seuratoimijoita. Kuukauden toimijaksi kesäkuussa valittiin PPJn tytöt 02-03 -joukkueen joukkueenjohtaja Taina Malmivirta. Perusteluita valinnalle:

"PPJ on ollut todella onnekas saadessaan jojoksi Tainan. Hän huolehtii kaikista 2002–2003 syntyneiden joukkueensa pelaajista niin pelikentällä kuin kentän ulkopuolella. Hän muistaa kehua kaikkia ja pitää huolta jokaisesta. Joukkueella on hyvät olosuhteet treenata ja mahtavat valmentajat - siitä Taina on pitänyt huolen. Hänelle on tärkeää, että tytöt nauttivat pelaamisesta ja jatkavat mahdollisimman pitkään harrastuksen parissa. Hyvän joukkuehengen varmistamiseksi Taina mm. järjestää kotonaan tytöille pizzabileitä.

Taina on ollut joukkueessa monessa roolissa. Ensin rahastonhoitajana ja myöhemmin varustevastaavana toimiessaan hän laati excelit, toimintaohjeet ja tilauslomakkeet, joista on ollut suurta apua myös monelle muullekin PPJ:n joukkueelle. Joukkueenjohtajana hän hoitaa vuosisuunnitelmat järjestelmällisesti ja huolellisesti. 

Tainan joukkueessa on kivat tytöt, valmentajat ja vanhemmat. Kaikki kannustaa ja henki on hyvä. Se ei ole sattumaa. Seura on  erittäin kiitollinen Tainan panoksesta ja iloinen että hän toimii juuri PPJ:ssa."

PPJ kiittää ja onnittelee Tainaa!

 

---

Uusi iltapäiväkerho starttaa 11.8.

Elokuussa aloittaa uusi iltapäiväkerhon muoto, Day Sport, jossa ohjaajina toimivat PPJn valmentajat:

"Day Sport iltapäiväkerhossa koululaiset liikkuvat ja urheilevat, tietokoneet ja puhelimet
ovat huilaamassa!
Day Sport iltapäiväkerho toimii Lauttasaaren Etera-salissa sekä salin läheisillä liikunta-alueilla.Kerho on jokaisena arkipäivänä klo. 12.00-17.00, ja se on ensisijaisesti tarkoitettu
1-6 luokkalaisille.

Day Sport -iltapäiväkerho tarjoaa lapsille laadukasta liikuntaa osaavien kerho-ohjaajien
johdolla. Iltapäiväkerhotoiminnan ohella ohjaajamme toimivat valmentajina jalkapalloseura
PPJ:ssa. Heidän johdollaan kerholaiset pääsevät nauttimaan päivittäin
monipuolisesti eri palloilulajeista. Läksyjen teon lisäksi kerholaiset syövät päivittäin terveellisen välipalan, joka sisältyy kerhon hintaan.


Day Sport iltapäiväkerho ei vaadi sitoutumista jokaiselle päivälle, vaan lapsenne käy
kerhossa 3-5 arkipäivänä viikossa ja laskutamme vain kerhossa vietetyistä päivistä.
Kerho maksaa 17€/kerta tai 295€/kk.
Ohjaajien sekä vanhempien välisessä viestinnässä hyödynnämme Muksumittari
-sovellusta.Daysportin iltapäiväkerho käynnistää toimintansa torstaina 11.8 ja noudattaa Helsingin peruskoulujen työ- ja loma-aikoja. Poikkeuksena kuitenkin syyslomaviikko 17.10 - 21.10, jolloin iltapäiväkerho toimii normaalisti läpi lomaviikon."


Tervetuloa hauskaan ja mukaansa tempaavaan iltapäiväkerhoon!
Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
www.daysport.fi
Day Sport -iltapäiväkerho (Day Sport Oy)
Telakkakatu 8, 00150 helsinki
Puh. 050 3787498
tiia.tuunainen@daysport.fi

---

Helsingin piirin PPJ-Seurapelipäivä la 3.9. Pyrkällä 

Palloliiton Helsingin piirin syyskauden uutuutena järjestetään lauantaina 3.9. Lauttasaaren Pyrkän kentällä PPJ-Seurapelipäivä, jolloin yhden lauantaipäivän aikana pelataan ko. viikon piirisarjapelejä. Ensimmäiseen Seurapäiväpäivään on tulossa PPJ-joukkueita ikäluokista E10 - aikuiset, joten luvassa on taatusti mielenkiintoisia pelejä!

Paikalle on suunniteltu myös buffet, ja tapahtumaan toivotaan runsaasti katsojia mukaan kannustamaan oman seuran joukkueita! Pelit pelataan klo 11 - 20.30. välillä, tarkempi aikataulu tiedotetaan myöhemmin.

---