Helmikuu - Jäsentiedote 2/2017

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote. Se on luettavissa myös PPJ:n kotisivujen jäsentiedotearkistosta http://ppj.fi/tietopankki/jasentiedotearkisto/. Tutustu myös kotisivujen muuhun antiin http://www.ppj.fi ja facebook-sivustoon https://www.facebook.com/PalloPojat 

---

Hiihtolomaviikon harjoitusvuorot

Hiihtolomaviikolla 8 (la 18.2.- su 26.2.) Hernesaaren hallissa ei ole vakiotreenivuoroja, mutta omatoimiharjoitteluun pääsee maanantaista sunnuntaihin klo 12-16.

Hiihtolomalla myös koulujen salit ovat kiinni. Väiskille ja Erkkeri-halliin pääsee treenaamaan normaalisti, mutta kannattaa tarkistaa oman joukkueen aikataulut viimeistään nyt. Seuran harjoituspaikkojen aukiolot, sijainnit ja muuta niihin liittyvää tietoa löytyy PPJn nettisivuilta kohdasta treenit.

Hiihtolomaviikon Fudiskouluun ehtii vielä ilmoittautua, se järjestetään siis Hernesaaren kuplahallissa ma 20.- to 24.2. klo 9-12. Ilmoittautua voi joko linkin kautta tai suoraan toiminnanjohtaja Juha "Tiki" Tikanderille 050 3747 303 tiki (a) ppj.fi

---

Löytötavaroiden poisto treenipaikoilta 6.3. - käy hakemassa omasi pois pian!

Hernesaaren kuplahalliin, Erkkeri-halliin ja Väiskin pukukoppiin on taas talven mittaan kertynyt runsaasti unohtuneita treenivarusteita; palloja, treenivaatteita, juomapulloja, pelipaitoja, nappiksia jne.

Maaliskuussa tavarat viedään pois treenipaikoita, joko kierrätykseen tai roskiin. Tarkistathan sitä ennen omat ja perheesi treenivarusteet!

 

 

---

Uusimmat jäsenet PPJ-perheessä: ikäluokka 2012

PPJ perustaa uudet joukkueet Lauttasaareen, Jätkäsaareen ja Eiraan. Mukaan ovat tervetulleita kaikki 2012-syntyneet pojat ja tytöt!

PPJ EIRA 2012
Aika: Torstaisin klo 18.00-19.00
Paikka: Hernesaaren Jalkapallohalli
Ensimmäiset treenit: Torstaina 11.5.2017 Joukkueen omat sivut.
Vastuuvalmentaja: Jussi Korpinen
PPJ junioripäällikkö

PPJ LARU 2012
Aika: Maanantaisin klo 18.00-19.00
Paikka: Lauttasaaren Urheilupuisto
Ensimmäiset treenit: Maanantaina 8.5.2017 Joukkueen omat sivut.
Vastuuvalmentaja: Axel Orrström
PPJ valmennuspäällikkö

PPJ JÄTKÄSAARI 2012
Aika: Tiistaisin klo 18.00-19.00
Paikka: Ruoholahden tekonurmi
Ensimmäiset treenit Tiistaina 9.5.2017 Joukkueen omat sivut.
Vastuuvalmentaja: Topi Pietilä
PPJ nuorisopäällikkö

Alla olevasta linkistä voi ilmoittautua mukaan ennakkoon. Paikalle voi myös tulla ilman ennakkoilmoittautumista.
Varusteet: ulkoliikuntavarustus, juomapullo ja pallo (jos löytyy)
Ilmoittautua mukaan voi joko ennakkoon tai ensimmäisissä harjoituksissa.

ILMOITTAUTUMISET

Lisätietoja:

Axel Orrström, PPJ Valmennuspäällikkö
akke@ppj.fi
0503782939

---

PPJn edustusjoukkueet D12-pojille – seuraavana vuorossa ikäluokka 2006

PPJ perustaa pelaajapolkunsa mukaisesti tavoitteellisen edustusjoukkueen D12-ikäluokkaan siirtyvälle ikäluokalle joka syyskaudella. Käytäntö aloitettiin viime syksynä, joten ensimmäinen seuravetoinen edustusjoukkue PPJ 05 on ennättänyt jo toimia muutaman kuukauden. PPJ 05 on jakautunut kahteen peliryhmään, mutta kaikki pelaajat treenaavat yhdessä. Joukkueen tähtäin on korkealla, mutta ilmapiiri on salliva; muita harrastuksia saa olla, ja mökilläkin saa käydä vaikka treenit jäisivät välistä. Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Antoni Dagaa.

PPJ 05 – joukkueen ohjelmistossa on tähän mennessä ollut peli- ja treenitoiminnan lisäksi myös pelireissut Lappeenrantaan ja Turkuun sekä päiväleiri Helsingissä. Oheislajeina pojilla on ollut taekwondoa sekä akrobatiaa. Huhtikuussa on vuorossa turnausmatka Espanjan Bergaan, jonne lähtee myös iso kannustusjoukko perheenjäseniä mukaan. Kesäkaudella on vuorossa mm. Etelä-Länsi-liigan (ELL) karsinnat.

PPJ 06 edustus

Elo-syyskuussa 2017 perustetaan uusi PPJ 06 edustusjoukkue. Joukkueen vastuuvalmentajaksi on lupautunut PPJn oma nuorisopäällikkö Topi Pietilä. Joukkueeseen pyrkiville tullaan järjestämään avoimet harjoitukset syyskaudella 2017. Jos tavoitteellinen futiksenpeluu kiinnostaa, lähde rohkeasti mukaan! Lisätietoa tulevasta joukkueesta Topilta (topi@ppj.fi) tai Akelta (akke@ppj.fi) .

---