Huhtikuu 2016 - PPJ Jäsentiedote 4/2016

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote. Se on luettavissa myös PPJ:n kotisivujen jäsentiedotearkistosta http://ppj.fi/tietopankki/jasentiedotearkisto/. Tutustu myös kotisivujen muuhun antiin http://www.ppj.fi ja facebook-sivustoon https://www.facebook.com/PalloPojat .

---

Kesä tulee, pelikausi käyntiin!

Huhtikuun lopussa pyörähtävät käyntiin Helsingin Palloliiton piirisarjat ja peli-illat, joita pelataan arki-iltaisin Helsingin kentillä. PPJn kotikenttien Väiskin ja Pyrkän kenttäkalenterista voi tarkastaa oman lähikentän peliohjelman;

Pyrkän pelit http://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/kentta&315

Väiskin pelit http://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/kentta&1235

Kuukauden PPJ-peli: Miesten 3. divarin peli PPJ - FC ALPC Väinämöisen kentällä keskiviikkona 27.4. klo 20.00. Kaikki mukaan kannustamaan PPJ voittoon! 

 

---

Tervetuloa PPJ Riehaan Pyrkälle 7.5.

PPJ kutsuu kaikki jäsenensä perheineen viettämään vuoden hauskinta ulkoilmatapahtumaa, PPJ Riehaa lauantaina 7.5. klo 10-13 Lauttasaareen, Pyrkän kentälle. Luvassa on iloista yhdessäoloa, tiukkaa vääntöä ystävyysotteluissa, pallotutkaa, buffettia, poniratsastusta ja paljon, paljon muuta!

Tapahtuman järjestää tänä vuonna PPJ 03 pojat. Seuraa ohjelman täydennyksiä PPJ:n Facebookissa sekä tapahtuman nettisivulla 

Pukukoodi: sinivalkoinen kotipelipaita, pelaaville joukkueille myös oranssit mukaan.

Klo 10-13 Bulevardin klinikan teltalta punkkirokote 45 € (norm. 55 €)
PPJ:läisille ja perheenjäsenille. Kela-kortti mukaan!

Alustava peliaikataulu:

10:30 L05 vs vanhemmat
11:00 04 vs vanhemmat
11:30 R05/06 vs PPJ mutsit
12:00 T04/05 vs vanhemmat
12:30 PPJ mutsit vs. mutsien skidit

5 vs 5, kenttä 1
10:30 J09 vs vanhemmat
11:00 L07 vs L08 kilpa
11:30 R07/08 vs vanhemmat
12:00 L09 & L08 sekajengein

5 vs 5, kenttä 2
10:30 T08/09 vs L09 vähemmän pelanneet
11:00 J10 vs vanhemmat
11:30 T02/03 vs vanhemmat
12:00 R07/08 vs L08 siniset

---

PPJ K04 toi Pojan kotiin Espanjasta

Teksti ja kuva: joukkueenjohtaja Tuukka Tammi

"PPJ 04 Kilpa on voittanut Castellonin-turnauksen Espanjassa! Voitettuaan keskiviikkona Villarealin ja lohkonsa, PPJ kukisti torstain aamun semifinaalissa Futur AS:n 5-1 ja eteni finaaliin, jossa vastaan tuli järjestävän kaupungin ykkösjengi Castellon. Finaali oli varsinainen trilleri. Castellon meni ensin johtoon 2-0, mutta PPJ lähti nousi uuteen nousuun kun vaihdosta kentälle tullut Peik Manner iski kaksi maalia. Vain muutama minuutti ennen loppua tilanne oli Castellonille 3-2 kun Taavi Tammi laukoi vapaapotkusta lukemat tasoihin ja mentiin rangaistuslaukauksiin. Voiton sinetöivät Pallo-Poikien kolme onnistunutta rankkaria ja turnauksen parhaaksi maalivahdiksi valitun Joonas Kohosen yksi torjunta. Turnauksen paras pelaaja oli niin ikään PPJ:stä: kolme maalia tehnyt Thomas Komulainen. Fiesta!!!"

 

PPJn joukkueiden omia uutisia, onnistumisia ja kuvia pääset parhaiten seuraamaan PPJ:n sosiaalisen median kanavissa: Facebook, Instagram ja uusimpana Twitter.

---

Kirjoita ajatuksiasi futiksesta Junnulehteen - nyt Potku on vapaa!

Moi PPJ-junnu, valmentaja tai futisvanhempi, kerro junnufutikseen liittyvä mielipiteesi, muistosi tai tarinasi. Keräämme PPJ:n Junnulehden Vapaapotku-palstalle juttuja, kokemuksia ja näkemyksiä.

Mikä on futiksessa parasta? Mitä odotat eniten tältä kesältä? Mitä haluaisit sanoa muille junnufutiksen parissa pyöriville? Ketä haluat kiittää tai kehua? Tai onko sinulla kenties jotain muutostoiveita?

Lähetä napakka tarina tai kommentti keskiviikkoon 27.4. mennessä lehden toimituspäällikölle Lauralle laura.m.gronqvist@gmail.com
Juttujen perään nimi ja ikä/joukkue/rooli. Toimitus julkaisee kiinostavat kommentit ja tarinat toukokuussa ilmestyvässä lehdessä. Paras juttu palkitaan PPJ-aiheisella palkinnolla!

Vanhemmat ja jojot, kannustakaa ja auttakaa junnuja mukaan. Aikuiset, olkaa tekin rohkeita ja potkaiskaa täysillä.

Kiitos!

---

Kannusta mua -kampanja

ja Futissovellus

Kannusta mua -kampanja

Palloliiton Helsingin piiri kampanjoi toukokuussa tärkeän asian puolesta: Hyvää ilmapiiriä niin peleissä, harjoituksissa kuin vanhempien keskuudessa painottavasta kampanjasta voi lukea lisää esimerkiksi kampanjan nettisivulta. Ppj on mukana kampanjan suunnitteluryhmässä. Sosiaalisessa mediassa kampanjasta lisää #kannusta mua ja #hejamej

 

 

Pelipassiin sisältyy nyt Futissovellus:

Mikä?

Pelipassilla saa alennuksia ottelulipuista sekä muita etuja. Pelipassiin voi liittää oman valokuvan ja luoda oman futiskaveriverkoston. Sovellukseen on tulossa kevään aikana lisää toiminnallisuuksia, mm. pelaajien tsemppaamiseen ja tavoitteenasetteluun liittyen.

Miten?

Futis-sovellus ladataan älypuhelimen sovelluskaupasta. Jokainen pelaaja, jolle on ostettu pelipassi, on saanut tunnukset Futis-sovellukseen kirjautumiseksi Pelipaikka-jäsenrekisteriin kirjattuun sähköpostiosoitteeseensa. Usein lasten kohdalla on kirjattuna vanhemman sähköpostiosoite. Mikäli tunnukset ovat hukassa niin uudet voi tilata Futis-sovelluksen etusivulla olevasta ”Tilaa salasana” -linkistä. Salasanan tilausta varten tarvitaan pelaajan PalloID. Uusi salasana lähetetään Pelipaikka-rekisterissä olevaan sähköpostiosoitteeseen, eli tarvittaessa tarkasta rekisteristä, että osoite on oikein kirjattuna (tai jos Pelipassin on ostanut seura niin pyydä seuraasi tarkastamaan asia). 

Lisätietoja Futissovelluksesta: http://www.palloliitto.fi/futis-sovellus

---

PPJ Strategiapäivä 9.4.

PPJ kokoontui lauantaina 9.4. strategiatyöhön seuran hallituksen sekä työntekijöiden voimin. Päivän aikana käytiin läpi seuran tavoitteet 2016-2019 ja keskusteltiin tulevaisuuden toiminnasta yleisesti. Visioksi muotoiltiin vanhaa ja uutta yhdistellen:

Laadukasta futista. Hyvällä fiiliksellä. Etelä-Helsingin ylpeys.

Päivän aikana käytiin myös keskusteluja aihekokonaisuuksista kuten tyttöfutis, olosuhteet sekä kilpajoukkuetoiminta. 

Kuvassa vasemmalta oikealle:

Sami Aurejärvi, Seija Virtanen, Axel Orrström, Sakari Saarinen, Kari Skog, Mikael Anthoni, Anna Santalahti, Juha Saarinen, Jussi Korpinen, Topi Pietilä, Mikko Hyppönen, Juha Tikander sekä kuvaajana Pia Heikkurinen.

---

PPJ perustaa uudet 2011-joukkueet Lauttasaareen, Jätkäsaareen ja Eiraan.

Mukaan ovat tervetulleita kaikki 2011-syntyneet pojat ja tytöt!

PPJ LARU 2011 
Ensimmäiset harjoitukset maanantaina 2.5.2016 Lauttasaaren urheilupuistossa (Pyrkkä) klo 18.00- 19.00
Vastuuvalmentaja:
Axel Orrström
PPJ valmennuspäällikkö

PPJ JÄTKÄSAARI 2011
Ensimmäiset harjoitukset tiistaina 3.5.2016 Ruoholahden tekonurmella( Messitytönkatu 4) klo 18.00- 19.00
Vastuuvalmentaja:
Topi Pietilä
PPJ nuorisopäällikkö

PPJ EIRA 2011
Ensimmäiset harjoitukset torstaina 12.5.2016 Johanneksen kentällä (Johari) klo 18.00- 19.00
Vastuuvalmentaja:
Jussi Korpinen
PPJ junioripäällikkö

Alla olevasta linkistä voi ilmoittautua mukaan ennakkoon. Paikalle voi myös tulla ilman ennakkoilmoittautumista.

Varusteet: ulkoliikuntavarustus, juomapullo ja pallo (jos löytyy)

ILMOITTAUTUMISET

---

PPJ Fudiskoulut

PPJ järjestää kesälomien aikaan jälleen supersuositut jalkapallokoulut Eirassa, Ruoholahdessa, Lauttasaaressa ja Väinämöisen kentällä kesäloman ekoilla viikoilla!

Koulut on tarkoitettu 4-10 -vuotiaille lapsille, myös ei-PPJläisille!

 

 

6.-9.6.2016 (maanantaista torstaihin)
1. Johanneksen kenttä (Merimiehenkatu 2)  klo 9.00- 12.00
2. Lauttasaaren urheilupuisto (Lahnalahdentie 2) klo 9.00- 12.00
3. Ruoholahden Tekonurmi (Messitytönkatu 4) klo 9.00- 12.00

13- 16.6.2016 (maanantaista torstaihin)
1. Väinämöisen tekonurmella (Väinämöisenkatu 4) klo 9.00-12.00

Lisätietoa ja ilmoittautuminen täältä

---

Kertauksena kenttien säännöt

Väiskin kentän oviin on kiinnitetty uudet ohjeet, jossa painotetaan yhteisen
viihtyvyyden varmistamista. Pääkohdat ovat: 

• Mikäli haluat ”tyhjälle” alueelle harjoittelemaan/pelaamaan tai siirtää ”vapaita” maaleja, kysy AINA lupa siltä joukkueelta, jolla näyttää olevan vuoro kentällä. Vuorojen haltija vastaa kentän tapahtumista ja tällä on oikeus rajoittaa ulkopuolista käyttöä.

•  Harjoitukset alkavat varatuilla kenttäalueilla vasta kun vuoro alkaa ja lopetetaan vuoron loppuessa. Ottelut ja otteluihin valmistautuminen alkaa vasta harjoitusvuorojen päätyttyä.

•  Kolmen joukkueen ollessa yhtaikaa Väiskillä heillä on käytössään junnukentät, jotka on rajattu keltaisilla reunaviivoilla. Kenttien välialue on turva-alue, eikä sitä tule käyttää harjoitteluun. Vuoron varanneet joukkueet sopivat keskenään mitä kenttää käyttävät (1, 2 tai 3).  Samaa kenttää käytetään samalla viikkovuorolla.

•  Maalit tulee siirtää harjoituksen päätteeksi kentille niin, että kaikilla junnukentillä on aina vähintään yksi junnumaalipari  käyttövalmiina.

•  Vuoroihin sisältyy mahdollisuus käyttää pukuhuoneita. Käyttäjä on velvollinen siivoamaan pukuhuoneen vuoronsa jälkeen ja raportoimaan havaitsemansa puutteet kenttäyhtiölle. Kentältä on siivottava omat roskat huoltorakennuksen vierellä olevaan roskalaatikkoon. 

•  Kentällä on tallentava videovalvonta. 

•  Kenttäyhtiö ei vastaa mahdollista loukkaantumisista tai onnettomuuksista.

Vahinkotapauksessa selvitä asia vakuutusyhtiösi kanssa.

Nämä samat ohjeet ovat soveltuvin osin voimassa myös kaikilla muilla PPJ:n
kentillä.

---

Kiinnostaako apuvalmentajan tehtävät? Nyt koulutusta tarjolla!

PPJ Järjestää E-tason lastenohjaajakurssin maanantaina 23.5. klo 17-20. Paikkana Hernesaaren halli sekä Sepän koulun luokkatilat.

Ohjelma:

17.00-17.05 E-tason avaus

17.05-17.45 mallitreenit P09Eira (Hernesaaren halli)

18.00-20.00 luento (Sepänpuiston leikkipuiston luokkatilat) Osoite: Sepänkatu 2.

Varsinkin nuorempien joukkueiden valmentajat sekä innostuneet vanhemmat ovat tervetulleita. Ilmoittautumiset 1.5. mennessä tämän linkin kautta.

---

Bulevardin Klinikan edut PPJ:läisille

Bulevardin klinikka tarjoaa kaikille PPJ:läisille ja perheenjäsenille tarjouksena:

-punkkirokote 45 € (norm. 55€).
-fysioterapeutti Laura Aaltosen pikavastaanottoajat 20 min 30 €.
Vastaanotolla tehdään alustava diagnoosi vaivasta tai vammasta, annetaan
hoitosuositus tai ohjataan tarvittaessa lääkärille.

Soita ja varaa aika 09 6811 390.