Joulukuu - Jäsentiedote 12/2018

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote. Se on luettavissa myös PPJ:n kotisivujen jäsentiedotearkistosta http://ppj.fi/tietopankki/jasentiedotearkisto/. Tutustu myös kotisivujen muuhun antiin http://www.ppj.fi ja facebook-sivustoon https://www.facebook.com/PalloPojat 

---

PPJ:n 1 vs 1 -kisojen mestarit

Itsenäisyyspäivän aamuna Hernesaaren kuplassa järjestettiin jälleen PPJ:n oma perinnetapahtuma, Master of 1 vs 1 -kisat. Joka ikäluokasta palkitaan kolme parasta, tässä tämän vuoden tulokset:

2008
Kultaa Fabian Carlberg
Hopeaa Roope Laasonen
Pronssia Casper Langhoff

2009
Kultaa Pihla Kobylin
Hopeaa Leevi Rasimus
Pronssia Alexander Hällström

2010
Kultaa Emil Hämäläinen
Hopeaa Elmo Talvitie
Pronssia Pekku Pirilä

2011
Kultaa Emil Rautiainen
Hopeaa Jeeo Järvinen
Pronssia Leon Kamtsam

 Video 2010 -ikäluokan finaalista on nähtävissä PPJ:n Facebook-sivulla.

---

Harjoituspaikkojen aukiolot joululomalla

Hernesaaren hallisssa ei ole vakiovuoroja ajalla 24.12.2018 -  6.1.2019. Omatoimiharjoittelua varten halli on auki seuraavasti:

• to 27. – pe 28.12 klo 13 – 16

• ke 2. – pe 4.1.2019 klo 13 – 16

Erkkeri-halli Lauttasaaressa on auki kaikkina muina päivinä paitsi 24. ja 25.12.

Koulujen ja salien aukiolo vaihtelee, treenivuorot kannattaa tarkistaa omalta joukkueelta

Väiski on aina periaatteessa auki, auraus ma-pe klo 16 mennessä ja la-su klo 10 mennessä.

---

Fun Fit Futis uudistuu - maksuttomat pelitreenit lauantaisin Väiskillä 

Vuoden 2019 alusta lähtien seura tarjoaa kiinnostuneille lapsille, nuorille ja myös aikuisille mahdollisuuden osallistua ilmaiseen matalan kynnyksen jalkapallopelailuun.

Talvella FunFitFutista järjestetään lauantaisin klo 10.00 – 11.00 Väinämöisen kentällä Töölössä. FunFitFutiksen ohjaajana Väiskillä toimii Olli Hukka. Olli jakaa osallistujat sopiviin joukkueisiin pelaajien määrän ja heidän kokonsa/vauhtinsa mukaan. Hän tuo mukanaan tarvittavat pallot ja liivit.

FunFitFutiksessa ei tehdä mitään treenidrillejä vaan keskitytään pelaamiseen ja yhdessäoloon. Kaikki halukkaat harrastelijat (lapset, nuoret, myös aikuiset) voivat vapaasti tulla pelaamaan FunFitFutista.  FunFitFutis on vuoden 2019 alusta lähtien ilmaista osallistujille. Mitään vakuutusturvaa ei järjestäjän PPJ:n taholta ole hankittu osallistujille, vaan he ovat itse velvollisia huolehtimaan mahdollisesta tapaturmavakuutuksesta. PPJ ei myöskään kerää mitään nimi- tai muita osallistujalistoja. Tapahtumista tiedotetaan seuran nettisivulla, ja täältä löytyvät myös mahdolliset poikkeukset, mikäli Väiskillä esim. on turnaus ja FunFitFutis on siirretty toiseen paikkaan.

---

Hienoja PPJ-valmentajauutisia: Jesse huippukoulutukseen, Mateus sai Helsingin piirin seuratoimijapalkinnon

Jesse Laajaranta on valittu ensimmäisenä PPJ:n valmentajana mukaan UEFA A:n ja valmentajakoulutuksen (VAT) yhdistelmätutkintoa suorittamaan. Koulutuksesta lisää tietoa Eerikkilän sivuilla https://www.eerikkila.fi/…/valmentajan-ammattit…/vat-uefa-a/ 
Jesse toimii B-junnujen ja 05 Sinisten vastuuvalmentajana ja on mukana monessa muussakin PPJ:n joukkueessa. 

Palloliiton Helsingin piirin kauden päättäjäisissä 5.12. palkittiin ansioituneita seuratoimijoita. All Star -seuratoimijoksi nimettyjen joukosta löytyy PPJ Laru 2010 poikien valmentaja Mateus Decat: "22-vuotias Mateus Decat on poikkeuksellisen positiivinen ja kehityshaluinen nuori valmentaja. Hänellä on erinomainen, luonteva ote nuoriin pelaajiin. Hän saa pelaajat mukaan ja innostumaan lajista. Decat on toiminut seurassaan sekä joukkuevalmentajana sekä Taitokouluvalmentajana. Lisäksi nuoresta iästä huolimatta hän on ehtinyt tehdä vuosien ajan erittäin toimivaa yhteistyötä piirin Taitokisakouluissa sekä taitokisoissa, jossa hän on kasvanut vastuullisempiin tehtäviin. Decat onkin erittäin hyvä tekemään yhteistyötä eri tahojen kanssa. Ennen kaikkea Decat tunnetaan luotettavana ja innostavana ohjaajana, joka nauttii silminnähden toimimisesta lasten ja jalkapallon parissa. Kaikki piirin päättäjäisissä palkitut toimijat löytyvät piirin nettisivulta.

---

Intersport Suomenojan verkkokauppa on avattu

 Intersport Suomenojan kauppiaan jouluterveiset PPJ-perheelle:

"Kiitos kuluneesta vuodesta koko PPJ-jäsenistölle ja seuran toimihenkilöille. Kulunut vuosi on ollut kiireinen seurakaupan osalta ja osan kiireistä selittää Intersportin sähköisen seurakaupan valmisteleminen ja avaaminen 1.12.2018. Tämän toiminnon kehityksessä ja valmistelussa on myös PPJ:llä ollut merkittävä rooli pilottiseurana. Meille historiallinen harppaus siirtymisessä sähköiseen toimintamalliin antaa työkaluja pitkälle tulevaisuuteen ja uskoisin myös jäsenistön ja seuran toimintojen helpottuvan varustehankinnoissa. Jatkossa yksittäisten PPJ-varusteiden tilaaminen ja ostaminen ohjataan seurakauppa.intersport.fi osoitteeseen. Toiminto on pilotointivaiheessa ja sieltä ei löydy tällä hetkellä muita seuroja kuin PPJ ja linkitys Intersport.fi sivuilta puuttuu tarkoituksella. Seurakauppa laajenee sopimusjoukkueilla ja -valikoimilla 2019 alkuvuoden aikana. Toimitustapoina on valittavissa nouto myymälästä tai posti. Logiikkana verkkokaupassa on klikata seuran logoa ja valita sen jälkeen joukkue, jonka jälkeen avautuu joukkueelle sovittu mallisto. Käykää tutustumassa uuteen Intersportin Seurakauppaan ja PPJ- mallistoon. Otamme mielellämme palautetta vastaan niin sivuston näkymästä kuin toiminnallisuudestakin.

Toivotan koko PPJ-jäsenistölle hyvää ja rauhallista joulua sekä onnellista uutta vuotta 2019 omasta ja seurakaupan henkilökunnan puolesta!"

 Mika Juvonen

kauppias
Intersport Suomenoja
Mikati Oy
+358503301602

---

Välipäivien PPJ-Futiskoulu Hernesaaren kuplassa 27.-28.12.

PPJ järjestää futiskoulun joulun ja uudenvuoden välipäivinä torstaista perjantaihin 27.12.- 28.12.2018 klo 9.30- 12.30 Hernesaaren hallissa. Halli avataan futiskoulupäivinä 9:00.

Koulu on tarkoitettu kaiken ikäisille jalkapallosta innostuneille ja siihen ovat tervetulleita niin jo PPJ:ssä pelaavat kuin uudetkin tulokkaatkin.

Jalkapallokoulun vastuuohjaajana toimii Jesse Laajaranta

Koulun hinta on 50 euroa (sisältäen opetuksen ja hallivuokran)

Ota mukaan oma pallo, juomapullo ja jalkapalloon soveltuvat vaatteet ja futiskengät

Ilmoittaumislomakkeeseen pääset tästä

---

PPJ Junnulehti 2/2018 on ilmestynyt

Vuoden toinen Junnulehti näki päivänvalon joulukuussa, kun se jaettiin kaikkien jäsenten kotitalouksiin. Mikäli jäit ilman lehteä, voit hakea uuden Hernesaaren kuplahallista tai keltaisesta kopista.

PPJ kiittää lehden tekoon osallistuneita, erityisesti päätoimittaja Iina Airiota hienosta ja sinnikkäästä toimitustyöstä!

 

 

---

PPJ:n syyskokouksessa valittiin uusi hallitus ja vahvistettiin mm. jäsenmaksut 2019

PPJ piti seuran syyskokouksen 4.12. ja valitsi uuden hallituksen, joka aloittaa toimintansa 1.1.2019.
Seuran puheenjohtajana jatkaa Sami Aurejärvi, ja muut uuden hallituksen jäsenet ovat Mikael Anthoni, Timo Drachman, Tuomas Parm (uusi), Mikko Pirilä , Pasi Riikonen, Tony Rönnqvist, Anna Santalahti ja Miia Sirviö . Hallitusten jäsenet ja heidän vastuualueensa esitellään tammikuun PPJ Jäsentiedotteessa.

Lisäksi syyskokouksessa hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2019. Vuoden 2019 jäsenmaksut  pysyvät ennallaan on 130 euroa ja kannatusjäsenmaksu 50 euroa. Olosuhdemaksun suuruus on edelleen 100 euroa.