Joulukuu - Jäsentiedote 12/2017

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote. Se on luettavissa myös PPJ:n kotisivujen jäsentiedotearkistosta http://ppj.fi/tietopankki/jasentiedotearkisto/. Tutustu myös kotisivujen muuhun antiin http://www.ppj.fi ja facebook-sivustoon https://www.facebook.com/PalloPojat 

---

Joukkue lomailee, lapsilla ei tekemistä? Ei hätää, PPJ Välipäivien futiskoulussa on vielä tilaa!

Hernesaaren jalkapallohallissa järjestetään joulun ja uudenvuoden välillä perinteinen ja suosittu välipäivä-futiskoulu. Futiskoulu alkaa keskiviikkona 27.12 ja päättyy perjantaina 29.12, toimintaa on futiskoulupäivinä 9:30-12:00.

Koulu on tarkoitettu kaikille jalkapallosta innostuneille ja siihen ovat tervetulleita niin jo PPJ:ssä pelaavat kuin uudetkin tulokkaatkin. Osallistujat jaetaan iän ja tason mukaisiin ryhmiin, niin että kaikille löytyy sopiva paikka pelata.

Jalkapallokoulun ohjaajina toimivat PPJ:n koulutetut valmentajat ja ohjaajat, vastuuohjaajana toimii Jesse Laajaranta. Koulun hinta on 70 euroa (sisältäen opetuksen ja hallivuokran). Voit myös osallistua kahdeksi päiväksi (60 euroa)  tai yhdeksi päiväksi (35 euroa).

Ota mukaan oma pallo, juomapullo ja jalkapalloon soveltuvat vaatteet ja futiskengät.

Ilmoittautumiseen pääset tästä

Muistathan myös kesän 2018 PPJ Futiskoulut:

Kesän futiskoulujen ilmoittautuminen alkaa pian! Varaa ajat kalenterista.Futiskoulu Larussa, Seppärillä ja Ruoholahdessa 4-7.6. ja futiskoulu Väiskillä 11.-14.6.
Futiskouluissa voi viettää joko aamupäivän (9-12) tai koko päivän 9-16. 
Ilmoittautuminen alkaa tammikuun alussa. 

 

---

PPJ 1 vs 1 -kisojen tulokset ja tunnelmat

Itsenäisyyspäivän aamuna kisattiin perinteiset 1 vs. 1 -kisat Hernesaaren hallissa. Osallistuvat ikäluokat oli tällä kertaa rajattu 2007-2010 -syntyneisiin jotta kisat saadaan sujuvasti läpi. Tiukkoja 1 vastaan 1 -mittelöitä nähtiinkin monella kentällä, voiton tuuletuksia sekä häviön kyyneleitä. Kiitos kaikille mukana olleille hyvästä tsempistä! Tässä vielä kisojen mitalistit:

2010

Kultaa Rasmus Rönnqvist
Hopeaa Elmo Talvitie
Pronssia Emil Hämäläinen

2009
Kultaa Wiljami Everi
Hopeaa Ari Harjamaa
Pronssia Oliver Sulkumäki

2008
Kultaa Fabian Carlberg
Hopeaa Roope Laasonen
Pronssia Juuso Talvitie

2007
Kultaa Casimir Tuutti
Hopeaa Kalle Riihimäki
Pronssia Miko Rinttilä

---

Harjoituspaikkojen aukiolot joululomalla

Hernesaaren halli 

Hernesaaren kuplan vakiovuorot ovat pois käytöstä ajalla lauantai 23.12.2017 – sunnuntai 7.1.2018. Vakiovuorot jatkuvat maanantaina 8.1.2018

Halli on välipäivinä auki ilmaista omaharjoittelua varten seuraavasti:

– 27.12, keskiviikko, klo 12 – 14
– 28.12, torstai, klo 12 – 14
– 29.12, perjantai, klo 12 – 14

– 3.1, keskiviikko, klo 14 – 16
– 4.1, torstai, klo 14 – 16
– 5.1, perjantai klo 14 – 16

Kerää porukka ja höntsää/pelaa kavereiden kanssa hyvissä olosuhteissa!

Koulut ja Erkkeri-halli

Erkkeri-halli on auki kaikkina muina päivinä paitsi, kiinni sunnuntaina 24.12.2017 ja maanantaina 25.12.2017

Koulujen ja salien aukiolo selviää vuorojakotaulukosta joka on joukkueenjohtajille jaettu syyskuussa.

Väinämöisen kentälle saa mennä vapaasti.

---

PPJ Junnulehti on jaettu jokaiseen PPJ-kotiin

 PPJn oma jäsenlehti Junnulehti on jaettu joulukuun puolivälissä jokaisen seuran jäsenen kotiosoitteeseen. Päätoimittaja Laura Grönqvistin (myös PPJ West 05 joukkueenjohtaja) ammattitaidolla tekemä lehti on täynnä tietoa, kuvia ja hupia, sillä pääsisältö tuttuun tapaan koostuu joukkue-esittelyistä, joissa pelaajat pääsevät laukomaan totuuksia mm. valmentajistaan. Jos jostain syystä jäit ilman lehteä, ota yhteyttä joukkueenjohtajaasi - varakappaleita on saatavilla!

Digiversiona pääset lukemaan Junnulehteä täältä

---

PPJ Tukirahastolle myönnettiin Jalkapallo-säätiön avustus

Ensimmäistä vuottaan toimiva PPJ Tukirahasto on saanut Palloliiton Jalkapallo-säätiöltä avustuksen, jonka suuruus on 1000e. Säätiö jakoi yhteensä 48 000e avustuksia yhteensä 48 kohteelle, ja avustuspäätösten yleistä linjaa perusteltiin mm. näin:

"Hakemusten erittäin suuresta määrästä johtuen hallitus painotti päätöksessään tällä kerralla erityisesti vähävaraisten ja syrjäytymisuhan alla olevien lasten ja nuorten harrastustoimintaa sekä jalkapallo- ja urheilukulttuuria tukevia hankkeita. Suuresta hakijamäärästä johtuen yhtenä pois rajaavana tekijänä käytettiin myös aiempien vuosien hakuun osallistuneita ja avustusta jo saaneita tahoja."

Kaikki tuen saajat ja lisäinfoa voit lukea Palloliiton sivulta.

PPJ Tukirahasto ottaa kiitollisena avustuksen vastaan ja jatkaa hyvin alkanutta työtään!

P.s. Mikäli olet kiinnostunut toimimaan Tukirahaston työryhmässä tai olemaan ns. kiireapuna, ota yhteyttä tukirahasto@ppj.fi. 

---

PPJ toivottaa rentoa joulua sekä onnellista Futisvuotta 2018!