Kesäkuu - Jäsentiedote 6/2018

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote. Se on luettavissa myös PPJ:n kotisivujen jäsentiedotearkistosta http://ppj.fi/tietopankki/jasentiedotearkisto/. Tutustu myös kotisivujen muuhun antiin http://www.ppj.fi ja facebook-sivustoon https://www.facebook.com/PalloPojat 

---

PPJ- seurahistoriaa: Tytöt toivat kultaa Alandia Cupista

Alandia Cup on perinteikäs turnaus, johon osallistuvat sinä vuonna 11 täyttävät pelaajat. PPJ Tyttöjen turnaus oli tänä vuonna napakymppisuoritus: sininen peliryhmä voitti turnauksessa kultaa. Joukkueenjohtaja Suvi Dufvan kirjoittama turnausmatkakertomus löytyy kokonaisuudessaan PPJn nettisivulta, tässä siitä ote:

"Tyttöjen 0607- joukkue oli jo viime vuonna suurelta osin alaikäisinä ottamassa tuntumaa Alandiaan. Tänä vuonna matkaan lähti joukkueen 07- tytöt lisättynä yhdellä 08-vahvistuksella sekä kahdella 06-pelaajalla. Tytöt pelasivat tällä kokoonpanolla yhden testiturnauksen yhdessä, Valtti-cupin toukokuussa. Muuten kokoonpano oli tällaisenaan tuore, mutta toki pelaajat toisilleen hyvinkin tuttuja.

Turnauksessa tyttöjoukkueet pelasivat kolmessa lohkossa. PPJn tytöt selvittivät tiensä jatkoon puhtailla peleillä ja ylipäätään koko turnauksessa tuli oman maalivahdin taakse vain yksi maali. Jatkopelit tiukensivat tunnelmaa, HooGee Kungfupandat oli vastustajana jo tiukempi, mutta turnauksen kovin vastus oli tuttu ja aina kova EPS punainen, joka kohdattiin semifinaalissa. PPJn tytöt pelasivat EPSiä vastaan kuten kaikki muutkin pelit hyvällä itseluottamuksella, rennolla peliotteella ja iloisella meiningillä ja olivat espoolaisia 1-0 vahvempia. Semifinaalin voitto oli turnauksen iloisempia hetkiä, kun tytöt tajusivat, että haaveiltu hetki pelata Wiklöf Holding Areenan upealla nurmella Alandia Cupiin finaalissa on tässä ja nyt. Tunnelma semifinaalin jälkeen olikin jo hyvin rentoutunut ja juhlava; oli niin upea juttu päästä finaaliin ja aistimaan finaaliottelun tunnelma kentältä käsin. " ... loput matkakertomuksesta on siis luettavissa täältä.

---

Eerikkilän PPJ poikaleiri 6.-8.7.

Perjantaina 6.7. aamuvarhaisella starttaavat bussit kohti Tammelassa, Forssan lähellä sijaitsevaa Eerikkilän Urheiluopistoa. On taas legendaarisen PPJ-leirin aika!

Leireilyn aloittavat vuonna 2004-2007 syntyneet pojat (lähes 200 osallistujaa). Lauantaina 7.7. liittyy joukkoon nuorempien 300-päinen joukko, jossa nuorimmat pelaajat ovat 2012 syntyneitä.

Eerikkilän poikaleirillä vietetään yleensä kaksi päivää ja yksi yö, joten viikonlopun aikana urheiluopistolla yöpyy siis yhteensä noin 500 PPJ-perheen jäsentä (pelaaja, huoltajaa ja valmentajaa). Ohjelma ja huonejako ilmoitetaan joukkueenjohtajille lähipäivinä.

---

PPJ:n aamutreenit ikäluokille 2003-2009 

PPJ tarjoaa aamuharjoituksia ikäluokille 2003- 2009 -syntyneille kesäloma-aikaan.Treenit pidetään Väinämöisen kentällä 9.00- 11.00 välillä.  

Valmentajina toimivat: Jesse Laajaranta, Omar Adlani, Charles Figho sekä Lauri Kuusanmäki.

AIKATAULU:
Tiistai 3.7

Klo 9.00-10.00 03-06- syntyneet
klo 10.00-11.00 07-09- syntyneet

Keskiviikko 4.7
Klo 9.00-10.00 03-06- syntyneet
klo 10.00-11.00 07-09- syntyneet

TAUKO

Tiistai 7.8
Klo 9.00-10.00 03-06- syntyneet
klo 10.00-11.00 07-09- syntyneet

Keskiviikko 8.8
Klo 9.00-10.00 03-06- syntyneet
klo 10.00-11.00 07-09- syntyneet

---

PPJ Junnulehti on ilmestynyt 

 Junnulehti 1/2018 jaettiin jäsenien kotitalouksiin kesäkuun puolivälin jälkeen. Mikäli et saanut lehteä postitse, voit hakea sellaisen esim. treenipaikoiltamme. Ylimääräisiä kappaleita on saatavilla heinäkuussa Eerikkilän PPJ-leiriltä sekä Väinämöisen ja Pyrkän kenttien pukukopeista.

 Junnulehden digiversiota pääsee selailemaan tästä 

---

Ajankohtaisia PPJ-asioita:

 

• PPJ Fanikauppa on uudistunut!  Uusi toimittaja on kotipelipaidoista tuttu Karretrade. Uuden fanikaupan sivut löytyvät täältä https://karren.fi/collections/ppj.  Valikoimassa ovat  lippikset, hupparit, pipot, sateenvarjot yms. Tuotteet toimitettaan kotiin postilla. Toimitusaika on noin viikko. Uudet fanituotteet ovat nähtävillä Eerikkilän leirillä heinäkuussa ja niitä voi ostaa myös tulevissa tapahtumissa kuten syksyn PPJ-gaalassa. Lisätietoja Timo Drachman, timo(a)ppj.fi.

• PPJn nettisivut ppj.fi saavat uuden ilmeen kesän aikana! Ulkoasua on jo muokattu, ja myös sisältöjä päivitetään kesän aikana. 

• Muistutus: Hernesaaren halli on kiinni heinäkuussa. 

---

Kesäkuun PPJ Fudiskouluissa ennätysmäärä osallistujia

Kesäkuun alussa järjestettiin perinteiset PPJ Fudiskoulut Pyrkän, Sepän, Ruoholahden ja Väinämöisen kentillä. Erityisesti uudella tekonurmella järjestetty Sepän kentän Fudiskoulu oli suosiossa: siellä osallistujia oli 61.

Kokopäivän Fudiskouluihin osallistui 57 futaajaa, ja osallistujien kokonaismäärä oli 177 lasta.

Fudiskouluissa työskenteli kymmenkunta palkattua nuorta PPJ-valmentajaa tai sellaisen alkua jotka saivat arvokasta kokemusta lasten ohjaamisesta. Kiitos kaikille hyvin sujuneista Fudiskouluista!

---

PPJ:n olosuhdemaksujen laskutus 

PPJ:n syyskokous päätti vuoden 2012 syyskokouksessa olosuhdemaksun keräämisestä uusilta seuraan liittyviltä jäseniltä. Olosuhdemaksu on 100 €/jäsen ja se on kertaluonteinen, eli maksetaan kerran PPJ:ssä pelaamisen aikana.

Olosuhdemaksulla mahdollistetaan riittävät harjoitusolosuhteet joukkueillemme. Seura on rahoittanut osin velkarahalla viime vuosien kuluessa toteutettuja kenttä- ja hallihankkeitamme (Väinämöisen kenttä, Hernesaaren kenttä ja ylipainehalli), joiden yhteishinta kohosi 850 000 euroon. Tulevina vuosina on tiedossa lisää investointeja, joilla turvataan yhä kasvavan jäsenistömme harjoitusolosuhteet tulevinakin vuosina.

Loppukesällä laskutetaan olosuhdemaksu niiltä joukkueilta ja pelaajilta, jotka eivät sitä vielä ole maksaneet, eli tämä koskee osin kokonaisia joukkueita ja osin joitain joukkueen pelaajia. Maksut laskutetaan joukkueittain joukkueenjohtajien ja rahastonhoitajien avustuksella.

---

PPJ Helsinki Cupissa

Helsinki Cup valtaa kaupungin kentät 9.-14.7. Turnaukseen osallistuu yli 20 000 pelaajaa Suomesta ja noin 20 muusta maasta. PPJ on tänä vuonna mukana 57 peliryhmällä, ja turnauksen pelejä voi käydä katsomassa myös Väinämöisen kentällä, jonka Hesa Cup -viikon peliohjelman näet täältä.