Lokakuu - Jäsentiedote 10/2016

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote. Se on luettavissa myös PPJ:n kotisivujen jäsentiedotearkistosta http://ppj.fi/tietopankki/jasentiedotearkisto/. Tutustu myös kotisivujen muuhun antiin http://www.ppj.fi ja facebook-sivustoon https://www.facebook.com/PalloPojat 

---

PPJ-Gaala Jätkäsaaressa 7.11.

Perinteinen PPJ Gaala järjestetään tänä vuonna marraskuun alussa maanantaina 7.11.2016 klo 18.00 (ohjelma alkaen klo 18.30).

Gaalassa palkitaan vuoden ansioituneimmat PPJ:läiset, juhlitaan kauden päätöstä ja muistellaan menneen kauden iloja, suruja ja hauskoja sattumuksia. Ennen kaikkea PPJ-perhe kokoontuu yhteen ja pitää Gaalassa hauskaa.

Asu: pelaajille sinivalkoinen PPJ-kotipelipaita päälle

Paikka: Jätkäsaaren uuden Clarion Hotellin (Tyynenmerenkatu 2) tapahtumakeskus Makasiini, matalampi punatiilirakennus hotellin kupeessa.

---

Kurkistus PPJ:n hallituksen kokoukseen

PPJ:n hallitus kokoontuu 1-2 kuukauden välein päättämään koko seuraa koskevista asioista. Yleensä kokoukset on pidetty ravintola Cantina Westin kabinetissa. Kokoukset kestävät keskimäärin 2-3 tuntia. Hallituksen jäsenten lisäksi kokouksissa on läsnä toiminnanjohtaja sekä tarvittaessa myös valmennuspäällikkö.

Keskiviikkona 29.9. hallituksen kokouksen esityslistalla oli runsaasti asioita: tuleva PPJ Gaala ja sen järjestelyt, joukkueiden kuulumiset eri tahoilta, vuosikokouksen järjestelyt, vuodelle 2017 anottavat avustukset ja jokaisessa kokouksessa esillä olevat talousraportit. Kokouksessa keskusteltiin myös seuran logon käyttöperiaatteista, syksyn Junnulehden toimittamisesta, Hernesaaren hallin pysäköinnistä sekä tasoryhmistä.

Hallituksen jäsenillä on omat vastuualueensa ja kokouksissa puheenvuoronsa ko. alueen asioista. Toiveena on, että asiat olisivat hyvin valmisteltuja kun ne tuodaan kokoukseen – toki tätä ei aina pystytä noudattamaan, koska välillä hallitus joutuu käsittelemään myös akuutimpia asioita. Keskustelu kokouksissa käy välillä kiivaanakin, toki välillä myös nauretaan ja keskustellaan myös vapaamuotoisemmin futiksesta. Kotiin pääsee yleensä yhdeksän jälkeen illalla, väsyneenä mutta hyvin syöneenä. 

Kuvassa alla PPJ:n hallitusväkeä, valmennuspäälliköt sekä toiminnanjohtaja.

---

Hernesaaren hallissa tapahtuu 

Syyslomaviikolla 42 Hernesaaressa pidetään PPJ Futiskoulua arkipäivisin klo 9.30.-13.30. Iltapäivisin - myös syysloman jälkeen- klo 13.30.-16.00 halli on avoinna PPJläisten omatoimiharjoitteluun.

 PPJn oma talviliiga Herneliiga alkaa 29.10. Tulevana kautena liigaa pelataan lauantaisin ja sunnuntaisin Hernesaaren hallissa, mukana olevat ikäluokat ovat pojat 2007-2010 sekä tytöt 2007-2009. Tarkempi ottelukalenteri ja muut tiedot löytyvät täältä 

Talvikaudella Hernesaaren halli on aktiivisesti myös joukkueiden harjoituskäytössä. Jotta halli pysyy ehjänä ja kaikkien on siellä mukava harjoitella, muistattehan kerrata hallin järjestyssäännöt. Sääntöjä on päivitetty, joten kaikkien kannattaa ne lukea ajatuksella läpi. Säännöt löytyvät esimerkiksi PPJn nettisivuilta.

Hernesaaren pysäköinti helpottuu talvikaudeksi: pysäköintiin ei enää tarvita paperista lupalappua, vaan auton saa pysäköidä hallin omalle parkkipaikalle vapaasti.

 

---

Ajankohtaisia asioita

- PPJn valmentajat saavat kansainvälistä täydennyskoulutusta, kun 29.10. järjestettävässä valmentajien koulutuspäivässä Ekkono-metodia opetetaan Soccer Services Barcelonan ja Sami Hyypiä Akatemian ohjaajien johdolla. Ekkono-metodista voi lukea lisää esimerkiksi Eerikkilän sivuilta .

- PPJ järjestää koulutusta joukkueiden taloudenhoitajille 26.10. koskien seuran tiliuudistusta. On tärkeää, että jokaisesta joukkueista on joku paikalla koulutuksessa. Lisätietoa koulutuksesta löytyy seuran nettisivuilta

- PPJn syyskokous pidetään 23.11. klo 19.00. hotelli Clarionissa. Tilaisuus on avoin seuran jäsenille. Tarkempia tietoja ja virallinen kutsu esitetään lähempänä ajankohtaa.

- Joukkueenjohtajien yhteinen kokoontuminen, PPJ jojofoorumi järjestetään marraskuun viimeisellä viikolla. Tarkempia tietoja luvassa myöhemmin.