Maaliskuu - Jäsentiedote 3/2018

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote. Se on luettavissa myös PPJ:n kotisivujen jäsentiedotearkistosta http://ppj.fi/tietopankki/jasentiedotearkisto/. Tutustu myös kotisivujen muuhun antiin http://www.ppj.fi ja facebook-sivustoon https://www.facebook.com/PalloPojat 

---

Hernesaaren hallin siisteys ja käyttö

Hernesaaren PPJ-kuplassa on valitettavasti siisteys ja järjestys taas heikentynyt. Lapset unohtavat juomapulloja ja harjoitusvarusteitaan halliin ja ne lojuvat eri paikoissa. Myös roskia, sukkia ja kaikenlaista tavaraa jätetään hallin reunoille. Hallissa on myös nähty hiiriä.

Maaliskuun alkupuolella joku oli myös viiltänyt hallia niin, että sekä ulko- että sisäkankaaseen oli tullut puolen metrin aukko (kuvassa) Reiät on nyt korjattu, joten harjoituksia on pystytty jatkamaan normaalisti.

Jotta meillä olisi käyttökelpoinen halli jatkossakin, tehdään seuraavat muutokset:

-Iso löytötavaralaatikko laitetaan esille. Se tyhjennetään kerran kuukaudessa. Löytötavaroita laitetaan näytille sen jälkeen kahdesti ennen kuin ne annetaan pois.

-Roskikset tyhjennetään vähintään joka toinen päivä. Turnausjärjestäjät tyhjentävät joka päivä ja laittavat myös roskiksiin muovisäkit jotta itse astia pysyy puhtaana.

-Sulkuun/tunneliin laitetaan hiirikarkotinta.

 

Vanhempien kannattaa kerrata nämä asiat pelaajien kanssa - roskat roskikseen ja omista varusteista pidetään huoli. Kaikkien mielestä siistissä ja ehjässä hallissa on varmasti kivempi treenata jatkossakin! 

---

Piirisarjat pyörähtävät käyntiin myös PPJ:n kentillä

Huhtikuussa starttaa aktiivinen pelikausi. PPJ:n toiminta-alueen kentistä ovat piirisarjojen käytössä Väiski ja Pyrkkä kuten ennenkin, mutta uutuutena pelejä pelataan myös uudella Tehtaanpuiston (Seppärin) tekonurmella sekä Hernesaaren hallissa. Tästä löydät linkit näiden kenttien pelikalentereihin:

Väinämöinen

Lauttasaari (Pyrkkä)

Tehtaanpuisto 

Hernesaari

Tsekkaa lähikenttäsi ohjelma ja lähde seuraamaan pelejä!

---

Ajankohtaiset poiminnat  

 

• PPJ Iltakoulu tulee taas! Joukkueiden aktiivien tapaaminen rennossa merkeissä järjestetään perjantaina 20.4. Lauttasaaressa, Bistro Telakassa. Tällä kertaa tilaisuuteen on saatu seuran "omat miehet", eli kaksi paljon suomifutista kentältä ja sivusta nähnyttä Sasu Setälä (PPJ Fortum tutor) ja Lasse Lagerblom (PPJ Oma fysio, Terveystalo) Lisätiedot ja ilmoittautumiset akke(at)ppj.fi

• PPJ Rieha starttaa virallisen futiskesän! Se pidetään tänäkin vuonna äitienpäivää edeltävänä päivänä, eli lauantaina 12.5. Pyrkällä Lauttasaaressa. Luvassa riehakasta menoa yllättävine peleineen, sekä tietysti aurinkoa ja syötävää. Järjestävänä joukkueena PPJ Laru 09 pojat. Koko PPJ-perhe on lämpimästi tervetullut futisriehaan!

• Treenivuorot siirtyvät kesäaikaan ma 16.4. alkaen. Muista tarkistaa uudet ajat omalta joukkueeltasi.

---

Jalkapalloa koko kesä - PPJ:n Fudiskoulut ja Eerikkilän leirit 

 

Kesä on futaajan parasta aikaa - ja varsinkin ensi kesä MM-kisoineen! Kisatunnelmaan pääsee hienosti sekä PPJ:n Fudiskouluissa kuin myös Eerikkilän leireillä.

Fudiskouluja (4-10 v lapsille)  järjestetään kesäkuun ensimmäisillä viikoilla, tarkemmat tiedot nettisivuilta. Fudiskouluissa on vielä jonkin verran tilaa, mutta kannattaa varata paikka ajoissa!

Eerikkilän urheiluopiston PPJ-leirien päivämäärät ovat tänä vuonna tytöille 3.-4.6. ja pojille 6.-8.7. Eerikkilän leirit ovat täyttyneet todella mukavasti, ja tulossa on siis taas kerran ikimuistoiset fudispäivät yhdessä hyvissä olosuhteissa! Sitovia ilmoituksia tullaan pyytämään kaikilta huhtikuun aikana - lisää infoa tulossa piakkoin!

---

Pääsiäisen omatoimivuorot Hernesaaressa

Hernesaaren kuplahallissa on PPJ:n omatoimivuoroja pääsiäisen aikana seuraavasti:
pe 30.3 klo 13 – 15
la 31.3 klo 15 – 18
su 1.4 klo 11 – 13
ma 2.4 klo 13 – 15