Marraskuu - Jäsentiedote 11/2018

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote. Se on luettavissa myös PPJ:n kotisivujen jäsentiedotearkistosta http://ppj.fi/tietopankki/jasentiedotearkisto/. Tutustu myös kotisivujen muuhun antiin http://www.ppj.fi ja facebook-sivustoon https://www.facebook.com/PalloPojat 

---

PPJ:n toiminnanjohtaja vaihtuu 

PPJ:n toiminnanjohtaja Juha Tikander siirtyy Laajasalon Palloseuran toiminnanjohtajaksi ja jättää paikkansa PPJ:ssä 5.12.2018.

Anu Reunanen aloittaa PPJ:n uutena toiminnanjohtajana 17.12.2018.

Anulla on kaksi poikaa, jotka molemmat pelaavat PPJ:ssä, ja hän on toiminut PPJ JäRu 07/08:n joukkueenjohtajana vuodet 2015-2018. Lisäksi Anu on itse tuore pelaaja PPJ Mutseissa.
Työuransa Anu on tehnyt liike-elämässä markkinoinnin, viestinnän ja HR:n puolella mm. Nokiassa ja Microsoftissa.

PPJ toivottaa Tikille kaikkea hyvää ja Anulle myötätuulta uuteen toimeensa!

---

Tubettaja IlariPro oli PPJ-Gaalan isäntä ja pelaajat illan tähtiä

Maanantaina 12.11. sää oli hyvin syksyinen, mutta Clarion-hotelliin kerääntyi iso joukko sinivalkoisiin pukeutuneita iloisesti kuhisevia juhlavieraita. Oli taas perinteikkään PPJ-Gaalan aika! Gaalan juonsi tällä kertaa tubettaja IlariPro, joka tekee etupäässä futiskikkavideoita YouTubeen (seuraajia hänellä on noin 100 000!)  Hän haastatteli pelaajia, kyseli fiiliksiä ja piti lavalla kikkakoulua. 

PPJ Gaalassa palkittiin seuran jokaisesta noin 40 joukkueesta joukkueen itse valitsema Vuoden pelaaja. Lisäksi palkittiin mm. vuoden valmentaja Jenna Korhonen, vuoden joukkueenjohtaja Anu Reunanen, vuoden joukkue PPJ Kilpa 04 ja Vuoden PPJ-toimija Taina Malmivirta. Palkittuihin ja heidän palkitsemisensa perusteluihin voi tutustua PPJ:n nettisivulla

---

PPJ:n perinteiset 1 vs 1 -kisat 6.12. Hernesaaressa

PPJ järjestää perinteiset 1 vastaan 1 – pelin mestaruuskisansa Hernesaaren kuplassa torstaina 6.12.2018 klo 9.00 – 11.00. (paikalla klo 8.45)

Kisat järjestetään ikäluokissa 2008-2011 syntyneet. Tytöt kilpailevat vuotta nuorempien poikien sarjassa. Katsojille järjestetään myös ajankohtaan sopiva glögitarjoilu.

Paikalla myös yllätysvieras. Ilmoittautuminen tällä lomakkeella viimeistään 2.12.2018.

---

Junnulehti ilmestyy marras-joulukuun vaihteessa

PPJ Junnulehti 2/18 ilmestyy marras-joulukuun vaihteessa. Lehdestä löytyy jokaisen PPJ:n joukkueen esittely, kuvakooste PPJ Gaalasta sekä ajankohtaisia asioita. Junnulehti jaetaan jokaiseen PPJ-talouteen siihen osoitteeseen joka jäsenrekisterissä on, mutta jos jäät ilman lehteä, voi uuden hakea Hernesaaren kuplahallista sen aukioloaikoina. Junnulehden päätoimittajana toimi jälleen Iina Airio.

---

Harjoituspaikkojen aukiolot joululomalla

Hernesaaren hallisssa ei ole vakiovuoroja ajalla 24.12.2018 -  6.1.2019. Omatoimiharjoittelua varten halli on auki seuraavasti:

• to 27. – pe 28.12 klo 13 – 16

• ke 2. – pe 4.1.2019 klo 13 – 16

Erkkeri-halli Lauttasaaressa on auki kaikkina muina päivinä paitsi 24. ja 25.12.

Koulujen ja salien aukiolo vaihtelee, treenivuorot kannattaa tarkistaa omalta joukkueelta

Väiski on aina periaatteessa auki, auraus ma-pe klo 16 mennessä ja la-su klo 10 mennessä.

---

Syyskokous

Pallo-Pojat Juniorit ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään 4.12.2018 klo 20.00 alkaen. Kokouspaikkana on Ravintola Blue Peter Lauttasaaressa, osoite Vattuniemen puistotie 1, 00210 Helsinki.

Kokous on avoin kaikille seuran jäsenille ja vanhemmille. Syyskokouksessa mm. hyväksytään ensi vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio. Seuran säännöt kokonaisuudessaan löytyvät täältä. Ilmoittautumiset: tiki(at)ppj.fi

Tervetuloa!

Hallitus

---

Pelipassi- ja jäsenmaksulaskutus joulukuussa

PPJ:n jäsenmaksun suuruus vuodelle 2019 päätetään syyskokouksessa 4.12., ja heti sen jälkeen joukkueet laskuttavat tuon maksun jokaiselta pelaajalta yhdessä Palloliiton pelipassin kanssa. Pelipassien hinnat vaihtelevat ikäluokan mukaan mutta PPJ:n jäsenmaksu on kaikille sama.

Mitä kuluja PPJ:n jäsenmaksu sitten kattaa? Käytännössä sillä kustannetaan seuran ja joukkueiden toimintaa kuten:

• Junnulehden teko + jakelu kahdesti vuodessa

• seuran ja joukkueiden taloushallintapalvelut

• seuran työntekijöiden palkat 

• verkkoviestinnän kulut (mm. nettisivujen ylläpito)

• kokouskulut (jojo-foorumi, Iltakoulu, auditoinnit jne)

• yhteiskuntavastuu: Erkka-joukkue, FunFitFutis-toiminta

• koulutustapahtumat valmentajille + muille toimijoille

• PPJ Gaala + muut tapahtumat

• seuran tulevaisuuden kenttäolosuhteiden varmistaminen

---

Välipäivien PPJ-Futiskoulu valtaa Hernesaaren kuplan 27.-28.12.

Joulun aika on yltäkylläisyyden aikaa. PPJ:n futiskoulu muistuttaa lomafiiliksissä hikoilun tuomasta ilosta ja ylimääräiset kinkut saadaan sulatettua pois!

PPJ järjestää futiskoulun joulun ja uudenvuoden välipäivinä torstaista perjantaihin 27.12.- 28.12.2018 klo 9.30- 12.30 Hernesaaren hallissa. Halli avataan futiskoulupäivinä 9:00.

Koulu on tarkoitettu kaikille jalkapallosta innostuneille ja siihen ovat tervetulleita niin jo PPJ:ssä pelaavat kuin uudetkin tulokkaatkin.

Jalkapallokoulun vastuuohjaajana toimii Jesse Laajaranta

Koulun hinta on 50 euroa (sisältäen opetuksen ja hallivuokran)

Ota mukaan oma pallo, juomapullo ja jalkapalloon soveltuvat vaatteet ja futiskengät

Ilmoittaumislomakkeeseen pääset tästä