Marraskuu - Jäsentiedote 11/2017

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote. Se on luettavissa myös PPJ:n kotisivujen jäsentiedotearkistosta http://ppj.fi/tietopankki/jasentiedotearkisto/. Tutustu myös kotisivujen muuhun antiin http://www.ppj.fi ja facebook-sivustoon https://www.facebook.com/PalloPojat 

---

PPJ 1 vs 1 -kisat Hernesaaressa 6.12. 

2007-2010 -pelaaja: ilmoittaudu mukaan!

PPJ 1 VS 1 kilpailut keskiviikkona 6.12.2017 klo 9.00 – 11.00 Hernesaaren kuplassa.

PPJ järjestää perinteiset 1 vastaan 1 – pelin mestaruuskisansa Hernesaaren kuplassa keskiviikkona 6.12.2017 klo 9.00 – 11.00. (paikalla klo 8.45) Kisat järjestetään ikäluokissa: 2007-2010. Tytöt kilpailevat vuotta nuorempien poikien sarjassa. Katsojille järjestetään myös ajankohtaan sopiva glögitarjoilu.

Paikalla myös yllätysvieras.Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 3.12.2017.

Ilmoittautuminen täältä

---

PPJ:n syyskokouksen päätöksiä

Seuran syyskokouksessa 27.11. hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2018, valittiin uusi hallitus ja päätettiin jäsenmaksuista. Vuoden 2018 jäsenmaksu on 130 euroa ja kannatusjäsenmaksu 50 euroa.

PPJ:n jäsenmaksutuotot käytetään joukkueiden ja pelaajien hyväksi. Niillä kustannetaan mm.:

• piirisarjojen ja peli-iltojen osallistumismaksut

• seuran työntekijöiden palkat 

• Palloliiton ja Helsingin piirin jäsenmaksut

• koulutustapahtumat valmentajille + muille toimijoille

• PPJ Gaala + muut tapahtumat

Kannatusjäsenmaksu 50e käytetään lyhentämättömänä PPJ Tukirahastoon ja sitä kautta seuran vähävaraisille pelaajille.

 

---

PPJ ja Terveystalo yhteistyöhön - esittelyssä fysioterapeutit Sasu Setälä ja Lasse Lagerblom 

 PPJ ja Terveystalo ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, joka antaa PPJ:läisille mahdollisuuden hoidattaa sekä jalkapallo- että muut vaivansa ja sairautensa Terveystalossa. Terveystalon toimipisteet sijaitsevat keskeisillä paikoissa kantakaupungissa, mm. Kampissa, Keskuskadulla ja Ruoholahdessa. Sopimuksen tavoitteena on paitsi ensiluokkainen terveydenhuolto myös avoin ja mutkaton yhteydenpito. Kaikki pelaajat sekä heidän perheenjäsenensä ovat tervetulleita Terveystaloon minkä tahansa vaivan johdosta!

Seuran yhteyshenkilöinä ja omina fysioterapeutteina toimivat Sasu Setälä ja Lasse Lagerblom. Heillä molemmilla on erityisosaamisena jalkapallovammojen kuntoutus ja ennaltaehkäisy sekä kasvuikäisten rasitusvammojen hoito.

Sasu on toiminut HJK:n liigajoukkueen sekä nuorten jalkapallomaajoukkueiden fysioterapeuttina vuosina 2000-2014. Hän on Palloliiton lääkintäkouluttaja, PPJ:n tutor-valmentaja sekä ratkaisukeskeisten lyhytterapiaopintojen myötä toimii useiden urheilijoiden henkisenä valmentajana. 

Lasse on toiminut fysioterapeuttina FC Lahdessa, HJK:ssa sekä FC Hongassa. Lisäksi Lassella on kokemusta Palloliiton nuorisomaajoukkueista ja lääkintäkouluttujana toimimisesta. Tällä hetkellä Lasse toimii Terveystalon lisäksi Naisten jalkapallomaajoukkueen fysioterapeuttina sekä NJS:n fysiikkavalmentajana.

Yhteystiedot:

Fysioterapeutti Lasse Lagerblom 040 721 2473

Fysioterapeutti Sasu Setälä 050 541 0234

Kehityskoordinaattori Micaela Frigren 050 560 8619 micaela.frigren(a)terveystalo.com

---

Ajankohtaisia asioita

• Varmista, että yhteystietosi, erityisesti sähköpostiosoitteesi on oikein joukkueen tiedoissa, tietoja tarvitaan mm. Junnulehden postittamisessa sekä uusien pelipassien rekisteröinnissä.

• Vuoden toinen Junnulehti on tekeillä, ja lehti kolahtaa jäsenten postiluukuista vielä ennen joulua.

• Joululoma lähestyy, lapsilla ei tekemistä? PPJ järjestää perinteisen Välipäivien Futiskoulun 27.-29.12. Hernesaaren kuplassa.Myös  Lisätietoa ja ilmoittautuminen täältä. p.s. myös aikuisikään ehtineet saavat osallistua Futiskouluun.

---

PPJn fanituotekauppa on nyt auki!

Legendaarisia PPJ-tupsupipoja, lämpimiä kaulahuiveja, t-paitoja koko perheelle, huppareita.. näitä löydät uudesta PPJ Fanituotekaupasta