Tammikuu - Jäsentiedote 1/2017

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote. Se on luettavissa myös PPJ:n kotisivujen jäsentiedotearkistosta http://ppj.fi/tietopankki/jasentiedotearkisto/. Tutustu myös kotisivujen muuhun antiin http://www.ppj.fi ja facebook-sivustoon https://www.facebook.com/PalloPojat 

---

Lauttasaaren Etera on nyt Erkkeri-halli

Drumsö Juniorhallar on Dickenin ja PPJ:n yhteisorganisaatio sali- ja kenttäolosuhteiden takaamiseksi Lauttasaaressa ja lähialueilla. DJH on hallinnoinut liikuntasalia, jota on kutsuttu Etera-halliksi. Sali sijaitsee Lauttasaaressa osoitteessa Haahkapolku 3.

Drumsö Juniorhallar on vuoden 2016 lopulla tehnyt viisivuotisen markkinointisopimuksen Erkkeri Oy LKV:n kanssa. Sopimuksen myötä lähes seitsemän vuoden ajan käytössämme ollut Etera-halli muutetaan Erkkeri-halliksi.

Erkkeri on Lauttasaaressa toimiva kokenut kiinteistövälitystoimisto. Yritys on toiminut alalla yli 20 vuotta. Päätoimialueena Lauttasaari, keskusta sekä lähi-Espoo. Yrityksen kiinteistövälittäjät ovat pätevöityneitä ammattilaisia joilla on laaja-alainen ja vankka työkokemus sekä kiinteistö- että rahoitusalalta. Ammattitaitoisen kiinteistöjen myyntipalvelun lisäksi Erkkeri välittää vuokra-asuntoja ja liikekiinteistöjä.

Dicken, PPJ ja Drumsö Juniorhallar kiittävät Erkkeriä osoitetusta luottamuksesta ja toivottavat Erkkerille menestyksellistä yhteistyötä.

---

Muistathan mainiot PPJ-futiskoulut, seuraava jo hiihtolomalla

Joulun välipäivä-futiskoulusta ei ole vielä montakaan viikkoa, kun jo seuraava PPJ-futiskoulu kutsuu! 

Talviloman PPJ-futiskouluun voi jo ilmoittautua:

PPJ järjestää koulujen talviloman eli viikon 8 (ma 20.-pe 24.2.) aikana fudiskoulun 6-12 -vuotiaille. Fudiskoulu pidetään päivittäin klo 9:00-12:00, hallin ovet ovat auki 8:30 .

Koulu on tarkoitettu 6-12 -vuotiaille jalkapallosta innostuneille. Talviloman futiskouluun voit ilmoittautua tästä 

• Avoin kaikille jalkapallosta kiinnostuneille.

• Ohjaajina toimivat PPJ:n koulutetut valmentajat ja ohjaajat.

• Kouluun ovat tervetulleita niin jo PPJ:ssä pelaavat kuin uudetkin tulokkaat.

• Koko viikon hinta on 100 euroa (sisältäen opetuksen ja pienen välipalan).

• Ilmoittautua voi myös vain alkuviikoksi ma-ke (60 e) tai loppuviikoksi to-pe (40 e)

• Mukaan mahtuu 50 ensin ilmoittautunutta. 

Ennakkotietoa kesäfudiksesta: PPJ:n suositut kesän fudiskoulut pyritään kesällä 2017 järjestämään perinteisen puolipäiväisen fudiskoulun lisäksi myös koko päivän kestävinä versioina. Lisätietoa talven aikana.

---

PPJ Junnulehti 2/2016

PPJn oma Junnulehti ilmestyi joulukuussa uudistettuna ja isokokoisempana kuin edellisten vuosien syysnumerot. Lehti on toteutettu PPJ-vanhempien joukosta löytyneiden ammattivoimien avulla - ja sen kyllä huomaa!

Junnulehti on postitettu jäsenrekisterissä oleviin osoitteisiin, mutta jos et jostain syystä saanut lehteä postissa, ylimääräisiä numeroita on saatavilla mm. joukkueenjohtajilta.

Lehteä voi lukea myös digitaalisessa muodossa, linkki digilehteen löytyy tästä.

---

Ajankohtaista asiaa - koulutukset

PPJ järjestää uusien joukkueiden (synt. 2009-2011) taustahenkilöille keskustelutilaisuuden, jossa käydään läpi joukkueen toiminnan perusperiaatteita. Seuraava tilaisuus pidetään 15.2.2017.

Palloliitto järjestää erilaisia valmennuskoulutuksia ympäri vuoden. Valmentajien - myös apuvalmentajien - urapolku aloitetaan E-tasolta eli peruskurssilta. Kurssi kestää 6 tuntia, se on ilmainen ja erittäin hyödyllinen kaikille lasten ja nuorten valmennustoiminnassa mukana oleville. Seuraava E-tason kurssi järjestetään 11.3. Lisätietoa PPJ:n junioripäällikkö Jussi Korpiselta.

---

Eerikkilän PPJ-leiri heinäkuussa - onhan kalenterissasi jo merkintä?

Jokavuotinen junnujen ja aikuistenkin ilo, Eerikkilän PPJ-leiri järjestetään tänä vuonna tuttuun tapaan. Tyttöleirin ajankohta on 29.-30.7., ja poikaleirin ajankohta 7.-9.7.

Leirille mennään oman joukkueen kanssa, mutta siellä tutustuu myös uusiin pelikavereihin. Ohjelmassa on treenejä, syömistä, vapaa-aikaa, uimista, saunaa, PPJ-tietovisaa... Eerikkilän Urheiluopisto sijaitsee Tammelassa, Forssan eteläpuolella noin 1,5 tunnin bussimatkan päässä Helsingistä. Puitteet ovat hienot myös aikuisille: runsaan liikuntatarjonnan lisäksi opiston ympäristöstä löytyy hienoja kävelyreittejä ja luontopolkuja.