Haluatko vaikuttaa PPJ:n kuplahallin tulevaisuuteen? 

Helsingin kaupunki kasvaa, ja uusia asuinalueita nousee myös kantakaupungin alueelle. PPJ:n kuplahalli joudutaan rakentamisen vuoksi siirtämään pois Hernesaaresta. Tämän hetkisen aikataulun mukaan kupla pitää siirtää kesään 2018 mennessä. Tulevana kuplan väliaikaisena sijoituspaikkana on suunnitelmissa ollut Lauttasaaren Ruukinlahti.

Pääfokus PPJ:n tulevaisuuden hallihankkeissa on kuitenkin Jätkäsaareen tulevina vuosina rakennettavassa liikuntapuistossa. Alueesta tulee pinta-alaltaan 4,72ha eli suurempi kuin esim. Lauttasaaren Pyrkkä. Olennaisena osana liikuntapuistoa tulee olemaan myös liikuntapuiston vieressä sijaitsevaan Bunkkeriin rakennettavat liikuntatilat uimahalleineen, jotka on kaavailtu sekä viereisten koulujen (valmistuminen 2017 + 2019) että muiden etelähelsinkiläisten harrastajien käyttöön. Syyskuussa 2017 Bunkkerin suunnitelmiin tuli mutkia matkaan, kun Helsingin hallinto-oikeus kumosi aiemman sopimuspäätöksen virheellisen hankintaprosessin vuoksi.

Tällä hetkellä Helsingin kaupunki etsii ratkaisua, jotta 2019 valmistuvalle koululle löydetään väliaikaiset liikuntatilat – ja tässä vaiheessa PPJn halli voisi olla tämä ratkaisu jos sen muuttoa Jätkäsaareen pystyttäisiin vauhdittamaan. Nyt etsimmekin henkilöitä, jotka tuntevat kaupungin päätöksentekojärjestelmää tai päättäjiä ja haluaisivat auttaa meitä tässä yhteisessä olosuhdeprojektissa. Harjoitteluolosuhteemme ovat riippuvaisia hallista, ja kuplan siirtäminen paikasta toiseen on sekä monimutkaista että kallista. Mikäli halliasioissa päästäisiin kaikkia osapuolia hyödyttävään ratkaisuun, se olisi suuri askel PPJn harjoitteluolosuhteiden parantamiselle.

Mikäli itse voit auttaa kaupungin päätöksentekoon vaikuttamisessa tai tunnet sellaisia henkilöitä, ota yhteyttä PPJn puheenjohtajaan Sami Aurejärveen sami(a)ppj.fi (0501541) tai varapuheenjohtajaan Micke Anthoniin micke(a)ppj.fi (0407005367)