Toukokuu- Jäsentiedote 5/2016

Tämä on PPJ:n Jäsentiedote. Se on luettavissa myös PPJ:n kotisivujen jäsentiedotearkistosta http://ppj.fi/tietopankki/jasentiedotearkisto/. Tutustu myös kotisivujen muuhun antiin http://www.ppj.fi ja facebook-sivustoon https://www.facebook.com/PalloPojat 

---

Hernesaaren hallin pysäkointi muuttuu

Pysäköintijärjestelyt muuttuvat Hernesaaressa. Maanantaista 16.5. alkaen 
hallin edustalla sijaitsevalla PPJ:n alueella pysäköitäessä tarvitsee 
pysäköintiluvan. Luvan voi noutaa hallin sisäpuolelta oven vierestä.
Mahdollisista PPJ:n alueella saaduista pysäköintivirhemaksuista voitte 
olla yhteydessä: juha@ppj.fi

Hernesaaren liikenteen kasvun myötä muistutamme kaikkia liikkumaan 
varoen hallin ympäristössä.

---

PPJ:n aikuisjoukkueiden vahva kauden aloitus

Juniorifutaajien lisäksi seurassamme toimii monta aikuisten joukkuetta. Kautensa ovat aloittaneet menestyksekkäästi PPJ Edustuksen lisäksi mm. Taalerit, Naiset, Erkka, Ikis ja Mutsit.

PPJn oma erityisjoukkue, PPJ Erkka voitti hopeaa erityisryhmien Väiski-turnauksessa Tapiolassa. Erkka on PPJn ja Aula-työkodin yhteinen joukkue. Aula-työkoti on Suomen ensimmäinen kehitysvammaisten aikuisten työkeskus, joka sijaitsee Eirassa, Engelinaukiolla. Aula-työkoti on toiminut jo vuodesta 1950 ja sillä on leipomo ja kutomo, joiden tuotteita myydään myymälässä. Kesäkauden uutuutena Aulan vehreässä puutarhassa toimii kesäkahvila. Se on auki säävarauksella 7.6-7.7.2016 (+elokuussa) maanantaista torstaihin klo 11-14.

PPJ Taalerit pelaa miesten 5. divarissa. Kolmen pelatun kierroksen jälkeen Taalerit ovat sijalla 2. - ja voittaneet kaikki ottelunsa.

PPJn Naisten joukkue puolestaan pelaa Nelosdivarissa, jossa sijoitus on tällä hetkellä 3. Viimeisin voitto EBKsta 9-2, joten maalinteko ainakin sujuu!

Myös PPJ Mutsit on aloittanut tiensä Naisten Harrastesarjassa, ja nousujohteisesti: tasapelin ja voiton turvin Mutsit ovat tällä hetkellä oman lohkonsa 3. sijalla.

Vastaavassa Miesten Harrastesarjassa pelaava PPJ Ikis puolestaan on ottanut hurjan startin: kaksi voittoa ja maaliero 12-0.

PPJ:n miesten Edustusjoukkue on puolestaan Kolmosen sarjakärjessä! Tule kannustamaan seuraavissa peleissä:

• ke 25.5 klo 20.00 Väinämöisen kenttä                         PPJ - LPS

• ke 1.6 klo 20.00 Väinämöisen kenttä                           PPJ – LoPa (mukana Shefki Kuqi!)

• la 11.6 klo 19.00(aika voi muuttua)Väinäm. kentttä       HIFK/2 - PPJ

---

Haluatko vaikuttaa PPJn harjoitteluolosuhteisiin? 

Haetaan seurasta olosuhdevaikuttajia, jotta alati kasvavat kenttä- ja hallitarpeemme voidaan tyydyttää myös tulevina vuosina. Ilmoittaudu mukaan sami@ppj.fi mikäli tunnet kunnallista päätöksentekojärjestelmää tai rakennusalaa (rakennuttaja, arkkitehti tms.).

---

PPJJunnulehti 1/2016 on ilmestynyt

Jo perinteiseksi muodostunut Junnulehden kevätnumero jaetaan kaikkiin kotitalouksiin PPJ:n toiminta-alueella, seuran jäsenet saavat lehden myös postitettuna kotiosoitteeseen. Jos lehden jakelussa esim. osoitteenmuutoksen takia on epäselvyyksiä, uuden lehden voi hakea Hernesaaren hallista.

PPJ kiittää kaikkia lehden tekoon osallistuneita henkilöitä ja varsinkin päätoimittaja Laura Grönqvistiä isosta talkooponnistuksesta. 

 

---

Uudet 2011-joukkueet käynnistyneet -vipinää on riittänyt kolmella kentällä

Uudet 2011-joukkueet on potkaistu käyntiin Lauttasaaressa, Jätkäsaaressa ja Eirassa. Innokkaita pikkufutareita on riittänyt 30-50 kaupunginosasta riippuen - mutta paikan päälle saa mennä edelleen katsomaan ja liittymään mukaan iloiseen joukkoon!

Treeniajat:

PPJ 2011 Laru ma 18-19 Pyrkkä (Lahnalahdentie 4)

PPJ 2011 Jätkäsaari ti 18-19 Ruoholahden tekonurmi (Messitytönkatu 4)

PPJ 2011 Eira to 18-19 Johanneksen kenttä (Merimiehenkatu 2) 

---

Kesäloma lähestyy eikä tekemistä lapselle? 

 

PPJn legendaariset Fudiskoulut tulevat taas! tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen nettisivuilta

Nuorimmille futareille (3-5 -vuotiaat) on tarjolla myös kesällä Prinssi- ja Prinsessafutista. Ajat, paikat ja ilmoittautuminen löytyvät täältä

 

Hernesaaren hallin omatoimiharjoitteluun varatut ajat ovat ma-pe klo 13:30-16, la
klo 12-17 ja su klo 12-16. Muutoksista näissä ajoissa tiedotetaan erikseen.

Omatoimiharjoittelussa on tärkeää muistaa ottaa muut kentän käyttäjät huomioon ja noudattaa hyvien tapojen lisäksi myös kentän käyttösääntöjä.

---

PPJ:n Harrastefutishankkeelle tukirahoitusta

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt PPJ:lle 11.000e toiminnallista seuratukea käytettäväksi hankkeeseen, jossa kehitetään seuran harrastefutistoimintaa.

Toimintamuodon periaatteet

• Perustetaan kolme ryhmää, jotka harjoittelevat/pelaavat kerran viikossa 90 minuuttia valmentajan/ohjaajan avustuksella.

• Ryhmissä on eri-ikäisiä ja sekä tyttöjä että poikia.

• Ryhmät jakaantuvat: 9-11 –vuotiaat, 12-14 –vuotiaat, 15-16 –vuotiaat.

• Pelaajat ovat itse mukana toiminnan suunnittelussa ja toteutuksessa.

• Toiminta mahdollistaa jalkapallon aloittamisen täysin alusta, jalkapallon jatkamisen toisen harrastuksen rinnalla ja matalan kynnyksen mukanaolon.

• Toiminta on kustannuksiltaan edullista.

Käytännön toiminnan aloittamisesta tietoa tulossa lähiaikoina.

---