PPJ - Funfitfutis

PPJ:n FunFitFutis -konsepti muuttuu alkaen 1.1.2019 _*HUOM* Talvitauko 19.1. alkaen, FunFitFutis palaa jälleen keväällä 2019

 

Maksuton FunFitFutis jää talvitauolle, jatkamme taas toimintaamme kevätkaudella! Viestimme tarkemman päivämäärän kanavillamme lähempänä kevättä. (päivitys 14.1.2019)

 

Vuoden 2019 alusta lähtien seura tarjoaa kiinnostuneille lapsille, nuorille ja myös aikuisille mahdollisuuden osallistua ilmaiseen matalan kynnyksen jalkapallopelailuun.

Talvella FunFitFutista järjestetään lauantaisin klo 10.00 – 11.00 Väinämöisen kentällä Töölössä. FunFitFutiksen ohjaajana Väiskillä toimii Olli Hukka. Olli jakaa osallistujat sopiviin joukkueisiin pelaajien määrän ja heidän kokonsa/vauhtinsa mukaan. Hän tuo mukanaan tarvittavat pallot ja liivit.

FunFitFutiksessa ei tehdä mitään treenidrillejä vaan keskitytään pelaamiseen ja yhdessäoloon. Kaikki halukkaat harrastelijat (lapset, nuoret, myös aikuiset) voivat vapaasti tulla pelaamaan FunFitFutista.  FunFitFutis on vuoden 2019 alusta lähtien ilmaista osallistujille. Mitään vakuutusturvaa ei järjestäjän PPJ:n taholta ole hankittu osallistujille, vaan he ovat itse velvollisia huolehtimaan mahdollisesta tapaturmavakuutuksesta. PPJ ei myöskään kerää mitään nimi- tai muita osallistujalistoja. Tapahtumista tiedotetaan tällä nettisivulla, ja täältä löytyvät myös mahdolliset poikkeukset, mikäli Väiskillä esim. on turnaus ja FunFitFutis on siirretty toiseen paikkaan.

 

 


PPJ KENTÄT

Hernesaaren kupla, Hernematalankatu 1 (Reittiopas-linkki). Autoille hyvin parkkitilaa kuplan edessä.

Väinämöisen kenttä, Väinämöisenkatu 4 (Reittiopas-linkki)

Lauttasaaren Urheilupuisto eli Pyrkkä, Lahnalahdentie 4 (Reittiopas-linkki)

Lauttasaaren ala-aste, Myllykalliontie 3. Pysäkki on sama kuin Pyrkälle tultaessa ja koulu on siinä aivan pysäkin vieressä.

Erkkeri-halli, Haahkapolku 3. Kartalla.

 

Toimihenkilöt ja yhteystiedot

  • Ohjaaja Olli Hukka
  •   Toiminnanjohtaja Anu Reunanen +358504871926

Yhteistyökumppanit