PPJ - FunFitFutis

PPJ:n FunFitFutis palaa jälleen Väiskille alkaen lauantaina 11.5.2019 klo 9:30-10:30 ja torstaina 16.5. Pyrkälle klo 17-18!

Huom. Lauantain aikatauluissa poikkeuksia:

1.6.2019 peruttu koulujen päätöksen takia.

8.6.2019 peruttu turnauksen takia.

Viimeinen kerta ennen kesälomaa pidetään 15.6.2019. 

Maksuton FunFitFutis jatkaa toimintaansa taas joka lauantai Väiskillä klo 9:30-10:30 ja joka torstai klo 17-18 Pyrkällä. Poikkeukset aikatauluihin kannattaa tarkistaa täältä (esim. turnaukset Väiskillä keväällä).

Vuoden 2019 alusta lähtien seura tarjoaa kiinnostuneille lapsille, nuorille ja myös aikuisille mahdollisuuden osallistua ilmaiseen matalan kynnyksen jalkapallopelailuun. Tarkoituksena on puhtaasti hauskanpito futiksen parissa.

FunFitFutiksen ohjaajana toimii Olli Hukka. Olli jakaa osallistujat sopiviin joukkueisiin pelaajien määrän ja heidän kokonsa/vauhtinsa mukaan. Hän tuo mukanaan tarvittavat pallot ja liivit.

FunFitFutiksessa ei tehdä mitään treenidrillejä vaan keskitytään pelaamiseen ja iloiseen yhdessäoloon. Kaikki halukkaat harrastelijat (lapset, nuoret, myös aikuiset) voivat vapaasti tulla pelaamaan FunFitFutista.  FunFitFutis on vuoden 2019 alusta lähtien ilmaista osallistujille. Koska kyseessä on hauska höntsäfutailu, ei pelaajia ole vakuutettu PPJ:n puolelta. PPJ ei myöskään kerää tapahtumasta mitään nimi- tai muita osallistujalistoja, joten osallistua voi aina kun itselle sopii ja ottaa kaveritkin mukaan, kun heille sopii!

Tapahtumista tiedotetaan tällä nettisivulla, ja täältä löytyvät myös mahdolliset poikkeukset, mikäli Väiskillä esim. on turnaus ja FunFitFutis on siirretty toiseen paikkaan.

 

 


PPJ KENTÄT

Hernesaaren kupla, Hernematalankatu 1 (Reittiopas-linkki). Autoille hyvin parkkitilaa kuplan edessä.

Väinämöisen kenttä, Väinämöisenkatu 4 (Reittiopas-linkki)

Lauttasaaren Urheilupuisto eli Pyrkkä, Lahnalahdentie 4 (Reittiopas-linkki)

Lauttasaaren ala-aste, Myllykalliontie 3. Pysäkki on sama kuin Pyrkälle tultaessa ja koulu on siinä aivan pysäkin vieressä.

Erkkeri-halli, Haahkapolku 3. Kartalla.

 

Toimihenkilöt ja yhteystiedot

  • Ohjaaja Olli Hukka
  •   Toiminnanjohtaja Anu Reunanen +358504871926

Yhteistyökumppanit