PPJ - 2006 PPJ

PPJ 06

Lisää yhteystietosi seuran jäsenrekisteriin täältä!
Valitse ilmoittautumisen yhteydessä joukkueeksi PPJ 2006 ja täytä pelaajan tiedot.

2006 -ikäluokassa pelaa yli 50 Etelä-Helsingin alueella asuvaa nuorta. Treenaamme 3-4 kertaa viikossa ja pelaamme kevätkaudella 2020 Palloliiton Etelän alueen Kakkosta, Nelosta ja Vitosta.

Valmentajamme ovat Iisakki Raimovaara, Scott Angevine (myös veskavalmennus) ja Pekka Paukkonen (myös teini-ikään ja kasvuun liittyvät asiat). PPJ:n pelaajakehityspäällikkö ja 11v11 ikäluokista vastaava valmentaja Mikko Hyppönen huolehtii seuran valmennuslinjausten sovittamisesta ikäluokan treeniohjelmaan.

Valmennuksen avuksi on hankittu tekoälyä hyödyntävä VEO-kuvausjärjestelmä, jonka avulla pelaajat ja valmentajat voivat seurata jokaisen pelaajan liikkumista kentällä ja kehittymistä.

PPJ:n treenikenttiä ovat Väinämöisen (Töölö), Jätkäsaaren ja Pyrkän tekonurmet, Hernesaaren kuplahalli ja Tehtaanpuiston tekonurmikenttä.

Tavoitteellisille pojille tarjotaan ohjeistusta myös omalla ajalla tapahtuvaan treeniin. Kaikille tavoittellisesti treenaaville pojille on leirejä kolmesti vuodessa. Vuoden 2020 syksyllä ohjelmassa on ikäluokan ensimmäinen ulkomaanleiri.

Ammattimaalivahtina Yhdysvalloissa ja Suomessa pelannut Scott vetää ikäluokan veskavalmennettaville omaa treenitoimintaa ja leirejä.

Pyrimme ottamaan nuorten kasvun eritahtisuuden murrosiässä huomioon. Hyvä ilmapiirii ja joukkuehenki ovat oppimisen ja viihtymisen edellytys. Valmentajat takaavat kaikille peliaikaa ja he kuuntelevat poikia liittyen heidän toiveisiinsa. Seuraamme myös ilmapiiriä säännöllisin kyselyin.

Ikäluokan pelaajat pääsevät pian 2020 valmistuvaan, PPJ:n omaan täysikokoiseen, ympärivuotiseen jalkapallohalliin Jätkäsaareen.

Olet sitten kokenut peluri tai vasta-alkaja, olet tervetullut hyvähenkiseen porukkaan!

  • Joukkueenjohtaja Raine Tiessalo / 050 4355 898
  • Laglegare Tommy Pohjola (på svenska) / 050 3003510
  • Valmentaja Iisakki Raimovaara / 050 3204321
  • Veska-jojo: Piia Lehtinen / 050 5831657
  • ppj06pojat@gmail.com

**

Vi har runt 50 pojkar i PPJ 06 som tränar tre gånger i veckan på konstgräs vid Ärtholmen, Väinämöinen (Tölö) och Busholmen.

Våra tränare är Iisakki Raimovaara, Scott Angevine och Pekka Paukkonen.

Pojkarna växer i olika takt och vi försöker också beakta tonåren. Det ska vara roligt att spela fotboll. Vi lägger särskild vikt vid en god atmosfär och jämlikhet. Alla ska trivas och få lära sig nytt.

Tränarna garanterar alla speltid och de lyssnar på pojkarna. Vi följer upp stämningen med regelbundna enkäter.

Inom kort får pojkarna spela i föreningens egen stora övertryckshall, ”bubbla”, som byggs på Busholmen. Den blir klar 2020 och möjliggör träning och matcheråret runt.

Du är välkommen med i vår glada trupp oavsett du är nybörjare eller en mera erfaren lirare!

Kuvia vuosien varrelta

Toimihenkilöt ja yhteystiedot

  • Joukkueenjohtaja Raine Tiessalo 050 4355 898
  • Laglegare Tommy Pohjola 050 3003510
  • Valmentaja Iisakko Raimovaara 050 3204321
  • Veska-jojo Piia Lehtinen 050 5831657

Yhteistyökumppanit