PPJ Tukirahasto ja kannatusjäsenmaksu

PPJ Tukirahasto ja kannatusjäsenmaksu

PPJ on perustanut keväällä 2017 tukirahaston, joka myöntää hakemusten perusteella raha-avustuksia heikommassa taloudellisessa tilanteessa oleville pelaajille. Tukea voi hakea tulossa oleviin maksuihin (ei valmiiksi rästissä oleviin). Avustusten hakuajat ovat keväällä ja syksyllä. Niistä ilmoitetaan seuran kotisivuilla sekä PPJ Jäsentiedotteessa. Lisätietoa sekä hakulomakkeen saat joukkueenjohtajaltasi tai sähköpostista tukirahasto(a)ppj.fi . Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Tukea voi saada enimmillään 300 euroa/kalenterivuosi/pelaaja. Tuen suuruuteen vaikuttavat pelaajan ikäluokka (maksut suurenevat pelaajien iän myötä), sekä perheen koko ja taloudellinen tilanne.

Maksamalla PPJn kannatusjäsenmaksun 50e olet mukana tärkeässä asiassa: haluamme, että kenenkään juniorin futiksenpeluu PPJssä ei olisi vaakalaudalla harrastusmaksujen takia. Kannatusjäsenmaksut käytetään kokonaisuudessaan PPJ Tukirahaston kautta jaettavina avustuksina vähävaraisille pelaajille.

Ryhdy tuumasta toimeen ja ole mukana tekemässä hyvää!

Näin se käy:

Maksa 50e tai halutessasi suurempi summa PPJ Tukirahaston tilille FI36 7997 7997 8977 10
Laita viitetietoihin ”kannatusjäsenmaksu” ja oma nimesi, sekä halutessasi sähköpostiosoitteesi. Mikäli haluat tukea tiettyä joukkuetta tai pelaajaa, laita tästä myös tieto viestikenttään. Ns. korvamerkitystä tuesta 50 % voi kohdentaa toivomalleen pelaajalle tai joukkueelle.

PPJ Tukirahaston sääntöihin voi tutustua tästä linkistä. 

Yhteistyökumppanit