Esittelyssä PPJ:n viestintäkanavat

PPJ viestii toiminnastaan muutamalla eri kanavalla.Tässä kanavien ja niiden ylläpitäjien esittely:

Nettisivu ppj.fi 

Seuran nettisivuilta löytyy joukkueiden yhteystiedot, treenivuorot, seuravaatteiden tilausohjeet yms. pysyvää tietoa. Sivuilla myös kerrotaan ajankohtaisista PPJ- tapahtumista sekä uutisista, joten siellä kannattaa vierailla säännöllisesti. Nettisivujen päivityksestä päävastuussa ovat PPJ:n toiminnanjohtaja Anu Reunanen sekä hallituksen Tony Rönnqvist (anu@ppj.fi tai tony@ppj.fi)

@ppjhelsinki  – Instagram-tili
Seuraa PPJ:läisten arkea ja juhlaa Instagramissa! Suosittua tiliä ylläpitää 05-jojo ja PPJ-aktiivi Laura Grönqvist. Voit lähettää kuvia PPJ-joukkueiden peleistä, treeneistä ja muista tunnelmista Lauralle – 050 5914866 tai laura@ppj.fi. Kaikista futisharrastuksen hetkistä saa lähettää kuvia, myös yksittäisen pelaajan ajatukset, ilonaiheet ja onnistumiset ovat ehdottomasti toivottua sisältöä! Varmistathan lähikuvien osalta, että kuvan jakaminen on ok kuvassa oleville (tai pienempien osalta heidän vanhemmilleen). Hyvälaatuiset kuvat, joissa on myös tarinaa mukana julkaistaan varmimmin 🙂

PPJ PalloPojat – Facebook-sivu

PPJ:n Facebook-sivuilla julkaistaan sekä seuraa koskevia uutisia että yleisempää asiaa ja viihdettä jalkapallon ympäriltä. Pidemmät otteluraportit tai muut PPJ-joukkueiden kuulumiset ovat myös erittäin tervetulleita! Seuran Facebook-sivuille voit laittaa viestiä toivomastasi uutisesta tai aiheesta, tai voit ottaa yhteyttä FB-sivujen päivittämisvastuullisiin henkilöihin Tony Rönnqvistiin tai Anna Santalahteen (@ppj.fi)

PPJ Jäsentiedote

Jäsentiedote lähetetään joka kuukausi joukkueiden yhteystiedoissa oleviin sähköpostiosoitteisiin sekä julkaistaan seuran nettisivuilla. PPJ Jäsentiedotteeseen kootaan ajankohtaisia uutisia ja juttuja PPJ-futiksen ympäriltä. Tiedotteessa voidaan myös julkaista pidempiä juttuja futiksen ympäriltä, mikäli sellaisia on tarjolla. Jäsentiedotteesta vastaa Anna Santalahti.