Kalle Kähkönen aloittaa PPJ:n junioripäällikkönä 24.10.

Kalle Kähkönen aloittaa 24.10.2022 PPJ:n toisena junioripäällikkönä pääasiallisena vastuualueenaan Jätkäsaaren joukkueet. Kähkönen siirtyy seuraamme Koivukylän Palloseurasta (KoiPS) jossa hän on toiminut päätoimisesti nappulapäällikön ja tyttöfutisvastaavan tehtävissä noin kolme vuotta. Hän on aikaisemmin myös ollut valmentajana mm. KäPassa ja HIFK:ssa.
Kähkösellä on UEFA C+ -tutkinto (lasten valmennuksen erikoistutkinto), ja hän on suorittanut myös Youth Master Ekkono -koulutuksen. Kähkönen asuu Helsingissä ja on täyttänyt vastikään 40 vuotta.


Kalle Kähkösen toimenkuva tulee vastaamaan pääpiirteissään Topi Pietilän toimenkuvaa, eli hän toimii mm. Jätkäsaaren alueen aloittavien ikäluokkien valmentajana, koordinoi futiskerhoja ja osallistuu taito- ja kykykoulutoiminnan järjestämiseen.


Entä millä mielellä Kähkönen aloittaa työt PPJ:ssä? ”Ensinnäkin iso kiitos KoiPS:lle, se oli ensimmäinen seura jossa sain toimia päätoimisena juniorijalkapallon parissa. Vietin siellä hienot kolme vuotta, nyt on aika uusien haasteiden. Olen innoissani tulossa mukaan, koska PPJ on iso ja edelleen kasvava kehuttu helsinkiläinen seura, jolla on hienot olosuhteet ja halu kehittyä. Haluan jatkossakin innostaa lapsia tämän upean harrastuksen parissa, nähdään kentillä!”


Kallen tavoittaa sähköpostilla osoitteesta kalle@ppj.fi, ja hänen puhelinnumeronsa on 044 723 3249.
PPJ toivottaa Kalle Kähkösen lämpimästi tervetulleeksi seuraan!