Niko Rajala aloittaa PPJ:n nuorisopäällikkönä 1.7.2021

Niko Rajala aloittaa 1.7.2021 PPJ:n kolmantena nuorisopäällikkönä. Niko on 42-vuotias ja erittäin kokenut jalkapallojunioreiden valmentaja. Hän on viimeiset 10 vuotta toiminut erilaisissa valmennus- ja koulutustehtävissä HJK:ssa.  Hänellä on valmentajan ammattitutkinto ja viimeistelee parasta aikaa Eerikkilässä UEFA A-tutkintoaan.

Nikon vastuualueena PPJ:ssä tulee olemaan erityisesti 12-15 -vuotiaiden joukkueet, sekä tytöt että pojat. Hän tulee toimimaan läheisessä yhteydessä joukkueiden valmentajiin ja muihin joukkueen toimihenkilöihin. Hän vastaa myös ikäluokkien kykykouluista sekä toimii D-junioreiden edustusjoukkueiden valmennustiimissä kerran viikossa. Uutena PPJ-toimintona Niko aloittaa seurassa aamuvalmennuksen syksystä 2021.

Niko tulee olemaan mukana jo poikien Eerikkilä-leirillä pe 9. – su 11.7. Hän tulee myös seuraamaan aktiivisesti PPJ-joukkueiden matseja Helsinki Cupissa.

Nikon puhelinnumero on 045 253 4774 ja sähköpostiosoite on niko@ppj.fi

Niko Rajala on innostunut uudesta pestistään PPJ:ssä. Hän tavallaan palaa juurilleen, koska on lapsena aloittanut futiksen Pallo-Pojissa.

Tervetuloa, Niko!