PPJ perustaa 2006 syntyneiden poikien edustusjoukkueen

  • 23.6.2024 klo 10.53

PPJ perustaa 2006 syntyneiden poikien edustusjoukkueen – toiminnan keskiössä pedagogisuus

Helsinkiläinen jalkapalloseura PPJ laajentaa syksyllä kilpajoukkuetoimintaansa perustamalla edustusjoukkueen 2006 syntyneiden ikäluokalle. Joukkueen toiminta-ajatuksena on tarjota motivoituneille nuorille jalkapalloilijoille turvallinen ja laadukas oppimisympäristö kehittyä rakastamassaan lajissa. Joukkueen vastuuvalmentajaksi on nimetty Suomessa arvostettu juniorivalmentaja Topi Pietilä.
”Pääkaupunkiseudulla on ollut selkeä tilaus urheilullisesti kunnianhimoiselle, mutta samaan aikaan myös vahvasti pedagogiseen puoleen panostavalle kilpajoukkueelle. Laadukkaan urheilullisen viitekehyksen rinnalla haluamme kehittää myös pelaajien henkistä puolta ja tunnistaa erilaisten pelaajatyyppien yksilölliset tarpeet ja kehittymistahdin”, PPJ:n valmennuspäällikkö Axel Orrström kertoo.

”Olen todella innoissani syksyllä käynnistyvästä projektista, jossa kilpajoukkuetoimintaa ja pelaajalähtöisyyttä toteutetaan kokonaisvaltaisesti. Tulemme keskittymään päivittäisessä tekemisessä tasavertaisesti joukkueen jokaiseen jäseneen. Pelaajalle on tärkeää viestiä, että hän on haluttu jäsen ryhmässään ja häneen luotetaan.  Hyvän juniorivalmentajan tulee tuntea hyvin jokaisen pelaajansa sekä henkiset että fyysiset ominaisuudet. Sitä kautta hän pystyy tukemaan hänen yksilöllistä kehittymistään ja kasvuaan jalkapalloilijana parhaalla mahdollisella tavalla”, Topi Pietilä sanoo.

 

Ohjelmassa kotimaista ja kansainvälistä futista 

PPJ 2006 syntyneiden edustusjoukkue tulee pelaamaan Suomen kärkijoukkueita vastaan, sekä osallistumaan sekä kotimaisiin että kansainvälisiin huipputurnauksiin.  Joukkueeseen haetaan noin 15 tavoitteellista, innostunutta ja motivoitunutta pelaajaa, jotka pitävät kilpailusta ja haluavat kehittyä ja mennä lajissaan mahdollisimman pitkälle.  Joukkue järjestää avoimet harjoitukset elokuussa 2017, jonka jälkeen joukkue nimetään. Harjoitukset alkavat syyskuussa.  Joukkueen harjoituskenttinä toimivat PPJ:n oma jalkapallohalli Hernesaaressa, Väinämöisen kenttä Töölössä ja Pyrkän kenttä Lauttasaaressa.

 

Lisätietoja joukkueen toiminnasta ja elokuun try-outeista:
Axel Orrström, PPJ valmennuspäällikkö, puhelin 050 378 2939
Topi Pietilä, PPJ 06 edustus vastuuvalmentaja, puhelin 040 727 7405

Topi Pietilä

 

 

PPJ 06 edustus_tiedote 15.03.2107