Jos et näe tätä viestiä oikein, voit katsoa sitä verkossa
 
PPJ:n jäsentiedote
     
 

Tammikuu 2014 - jäsentiedote 1

Jäsentiedote on luettavissa PPJ:n kotisivujen tietopankista http://www.ppj.fi/jasentiedote. Tutustu myös PPJ:n kotisivujen muuhun antiin http://www.ppj.fi ja facebook-sivustoon https://www.facebook.com/PalloPojat.

Jalkapalloleiri ja P05-turnaus Hernesaaren hallissa hiihtolomaviikolla

Suurta suosiota PPJ-junnujen keskuudessa niittänyt Misen Kikkaklinikka järjestetään hiihtolomalla Hernesaaren jalkapallohallissa 17.-21.2.2014. Jalkapalloleiri on tarkoitettu 2003-2006 -syntyneille tytöille ja pojille.

Ilmoittautumiset: http://www.ppj.fi/futisleiri. Ks. myös http://www.ppj.fi/uutiset.php?aid=219746

Tiedossa on myös muutoin futistäytteinen hiihtoloma, sillä PPJ Eira 05 -joukkue järjestää hallissa hiihtolomaturnauksen 05-pojille 22.2.-23.2.2014. Ilmoittautumiset ja tiedustelut: juha.saarinen@ppj.fi. Ks. myös http://www.ppj.fi/tapahtumat.php?aid=219749

PPJ:n loppiaisturnaus onnistui yli odotusten

Teksti: Janne Behm
Kuvat: Tero Lahtinen ja Janne Behm

PPJ järjesti tytöille 4.-6.1.2014 loppiaisturnauksen Hernesaaren hallilla. Mukana turnauksessa oli joukkueita ympäri pääkaupunkiseutua. Kotiseura PPJ:n lisäksi turnaukseen osallistuivat HJK, TuPs, TiPs, Viikingit, KaPy, Käpa, LPS, FC Espoo, Honka, ACK, PK-35, Gnistan, Kopse, Ponnistus, EBK, VJS, I-HK, EPS, HPS sekä Valtti. Upea uusi hallimme sai paljon kehuja ja samoin kahvion valtava, 19 eri tuotteen valikoima. PPJ osallistui turnaukseen kuuden joukkueen voimin.

Loppiaisturnaus käynnistyi 05/06 -tyttöjen otteluilla. 06-ikäluokasta PPJ:n värejä puolusti Lauttasaaren joukkue.

HJK Töölö kaatui komeasti 6-3.

Menestynein joukkue oli PPJ/Ponnistus T01 hopeasijallaan.

PPJ T00/01 ja Ponnistus T01 ovat aloittaneet loppuvuodesta yhteistyön, jonka ensimmäisistä hedelmistä päästiin nauttimaan jo loppiaisturnauksessa. Molempien joukkueiden pelaajista koottu ja ensimmäistä kertaa turnauksessa esiintynyt joukkue pelasi ilman pistemenetyksiä aina finaaliin saakka, jossa KäPa oli tällä kertaa parempi lukemin 4-1. Vaikka finaalitappio harmittikin, oli kyseessä monille pelaajille ensimmäinen turnausmitali ja siitä osattiin iloita jo hetkeä myöhemmin.

Joukkueiden taustahahmot Janne Behm ja Nick Davies toteavat, että yhteistyön päämääränä ei ole kummankaan joukkueen lakkauttaminen vaan tarjota lisää mahdollisuuksia kummankin joukkueen pelaajille: Joukkueilla on yksi viikoittainen yhteisharjoitus, joukkueiden välistä pelaajien lainaamista ja satunnaisia yhteisiä pelitapahtumia. Aluksi tunnustellaan miltä pelaaminen ja treenaaminen yhdessä tuntuu. Kummatkin joukkueet haluavat pysyä avoimina uusille pelaajille, tarjota futiksen iloa ja toisaalta mahdollistaa tässä yhteydessä myös kilpailemisen mahdollisuuden niille, jotka sitä kaipaavat. Jannen mukaan yhden yhteisharjoituksen lopputulos eli hopea ei ainakaan vähennä innostusta tulevien kuvioiden suunnitteluun. Ja mikä oleellisinta: Hauskaa oli!

Hernesaaren vapaavuorot

PPJ-pelaajat voivat treenata Hernesaaressa omatoimisesti maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 14-16.00. Tiistaisin ja torstaisin hallissa treenaa 05-06 ja 03-04 -ikäluokan tehotreeniläiset klo 14-16.00 apulaisjunioripäällikkömme Toni Lehtosen ohjauksessa (toni@ppj.fi). Hiihtolomaviikolla halli on kuitenkin jalkapalloleiriläisten käytössä eikä vapaavuoroja tai tehotreenejä ole hallissa.

Hernesaaren kuplassa harjoitellessa on aina ehdottomasti muistettava kuplan säännöt. Säännöt on kokonaisuudessaan luettavissa kuplan seinästä ja sivustoltamme ks. http://www.ppj.fi/kuplanohjeet. Kertauksen vuoksi:

  • Hallissa saa käyttää vain kiintonappulakenkiä ja lenkkareita. Pelikengät vaihdetaan hallissa ennen kentälle menoa. Irtonappulakengät ovat kiellettyjä. Ulkokengissä kenttäalueella liikkuminen on kiellettyä.
  • Pallon potkiminen seinille, kattoon tai valaisimiin on kiellettyä.
  • Hallin verkossa kiipeily on kiellettyä.
  • Roskaaminen hallissa ja lähiympäristössä on kiellettyä. Kaikki roskat on laitettava hallin roska-astioihin.
  • Purukumin syöminen ja nuuskan käyttö on kiellettyä hallissa ja halliaidan sisäpuolella.
  • Eläinten tuominen halliin on kiellettyä.
  • Hallin vierusta ei ole vessa-aluetta. WC on viereisessä huoltorakennuksessa.

PPJ:n 2014 hallituksen jäsenten vastuualueet

PPJ:n hallituksessa on kaksi uutta jäsentä: Pasi Pajunen ja Heidi Kuusava. Pasi ottaa vastuulleen tyttöleirin järjestämisen ja koko seuran joukkuetuen. Heidi puolestaan toimii seuran taloudenhoitajana ja vastaa talous ja maksuliikenteestä. Muiden jäsenten vastuualueet ovat seuraavat:

Puheenjohtaja Olavi Similä: työntekijöiden esimies, talous ja maksuliikenne
Varapuheenjohtaja Mikael Anthoni: olosuhteet, harjoitusvuorot, työntekijöiden esimies, poikaleiri
Sihteeri Ninni MalmstÈn-Heiskanen: pelipassit, jäsen- ja postitusrekisteri
Johanna Prusti: varusteet, tapahtumat: Kaukalo Cup, Rieha ja Gaala, vuoden valinnat
Juha Saarinen: sponsorointi, Hernesaari-projekti
Anna Sorto: kaupunginavustus, tuet muilta julkisilta tahoilta, uutiskirjeet
Seija Virtanen: markkinointi, kotisivut, sosiaalinen media

Väisikin kenttä talvikauden osittain luistelukäytössä

Vuokrasopimuksemme mukaisesti Helsingin kaupungin liikuntavirasto on jäädyttänyt kentän pohjoisen pään luistelua varten. Luistelukäytössä on yksi kolmannes ja lumi varastoidaan kentän keskelle. Futaamista tämä ei estä, sillä PPJ:n käytössä on läpi talven kaksi junnukenttää. Lämpimikseen taustajoukot voivat puolestaan käydä luistelemassa treenien aikana.

Pelipaitapolitiikka muuttui vuoden alusta

Seuran jäsenmäärän kasvettua reiluun 900 pelaajaan on seura pakotettu muuttamaan pelipaitapolitiikkaansa. Seuran vapaaehtoistoimijoiden resurssit eivät riitä ylläpitämään 1000 pelipaidan varastoa ja siihen liittyvää logistiikkaa. Myöskään varastotilaa ei enää ole riittävästi. Tämän vuoksi seura ei enää jatkossa tarjoa pelaajien käyttöön sini-valkoista pelipaitaa, vaan pelipaita hankitaan omakustanteisesti. Paitoja voi tilata pelipaitatoimittajaltamme Karretradelta kolme kertaa vuodessa. Joukkueet tekevät itse tilaukset, mutta tilaukset toimitetaan seurasta keskitetysti. Ensimmäinen joukkuekohtainen tilaus on tehtävä 10.3.2014 mennessä PPJ:n varustevasttaava Johanna Prustille (johanna.prusti@ppj.fi). Tilauskaavake löytyy nettisivuiltamme http://www.ppj.fi/pelipaidat. Paidat laskutetaan suoraan joukkueilta, joten laskutusosoite on oltava myös tilauksessa. Pelipaitojen toimitusaika on noin neljä viikkoa. Kun pelipaidat tilataan ja maksetaan itse, voi paitaan painattaa oman nimensä paidan selkäosaan. Paitojen hinnat ovat seuraavat: pitkähihainen 21,20Ä ja lyhythihainen 20,90Ä+ nimipainatus 3,70Ä/paita.

 
     
XX