Jos et näe tätä viestiä oikein, voit katsoa sitä verkossa
 
PPJ:n jäsentiedote
     
 

Kesäkuu 2014 - Eerikkilä Special - jäsentiedote 6

Tämä jäsentiedote on luettavissa myös PPJ:n kotisivujen tietopankista http://www.ppj.fi/jasentiedote.

PPJ-tyttöjoukkueet leireilivät Eerikkilässä

Teksti: Pasi Pajunen
Kuva: Antti Pohja

Perinteinen PPJ-tyttöleiri järjestettiin heti koulujen päätyttyä 1.-2.6.2014 Eerikkilän Urheiluopistolla. Ilma oli ensimmäisenä aamuna koleahko, mutta jo puoliltapäivin aurinko alkoi lämmittää ja sää leirin ajan oli lähes täydellinen: lämpötila parinkymmenen asteen tuntumassa ja taivas puolipilvinen.

Järjestetty tyttöleiri oli suurin seuran historiassa. Pelaajia osallistui kaikista kuudesta tyttöjoukkueestamme toista sataa; valmentajat ja huoltajat mukaan lukien leirin vahvuus oli lähes 150.


Pääjoukko lähti matkaan varhain sunnuntaiaamuna busseilla ja ensimmäiset treenit pidettiin heti aamupäivällä. Iltapäivän alussa pelaajat tutustuivat toisiinsa kummitapahtumassa. Päivän ohjelmassa oli myös uintia hallissa, toiset fudistreenit ja kohokohtana "Kummiturnaus" päivällä muodostetuin kaiken ikäisistä pelaajista koostuvin joukkuein. Leikkimielinen ja peli-iloa räiskyvä turnaus saavutti niin suuren suosion, että se tullaan varmasti sisällyttämään leiriohjelmaan jatkossakin. Lihashuollon ja iltapalan jälkeen vetäydyttiin Frenckell-rakennukseen, jossa majoitus oli 2-3 hengen hyvätasoisissa hotellihuoneissa. Maanantai aamupäivä oli varattu fysiikkatreeneihin, joiden sisältö vaihteli joukkueittain lenkistä fudispainotteiseen harjoitteluun. Iltapäivällä oli taas fudistreenit ja myös pari tuntia vapaampaa "chillailua". Leirin päätteeksi olivat loppupelit, joissa joukkueet ottivat mittaa toisistaan ja monet pääsivät taas kokeilemaan taitojaan myös eri-ikäisiä vastaan. Pelien jälkeen lastauduttiin busseihin ja Helsinkiin saapui maanantai-iltana joukko väsyneitä, mutta tyytyväisen oloisia leiriläisiä.

Tunnelmat olivat leirillä erinomaiset ja vahva PPJ-henki koko ajan läsnä, kiitos kaikkien osallistujien. Leiri onnistui muutenkin hyvin ja oli taas kerran paikallaan tyttöjen kauden pääturnaukseen Stadi Cupiin valmistavana harjoituksena.

Eerikkilässä kesällä mm. liikunta- ja seikkailuleiri sekä futiskouluja

PPJ:n käyttämä ja suosittelema Eerikkilä järjestää jälleen tänäkin kesänä paljon erilaisia leirejä ja muita aktiviteetteja (www.eerikkila.fi).

 

Eerikkilän jalkapallokoulut kokoavat suomalaiset lahjakkuudet ja ulkomailla pelaavat ammattilaisemme esikuviksi Eerikkilään. Koe vauhdikas leiri futiskeskuksessa ja kuule ammattilaisten vinkit. Jalkapallokoulupakettiin sisältyy laadukasta opetusta, josta on paljon hyötyä omalla pelaajauralla, majoitus ja täysihoito urheiluopistolla sekä kattava varustepaketti. Ks. lisätietoja http://www.eerikkila.fi/futiskoulut

Eerikkilä tarjoaa myös muuta liikunnallista tarjontaa kesän ratoksi. Urheiluopistolla järjestetään vauhdikas liikunta- ja seikkailuleiri 23.7.2014 8-13 -vuotiaille tytöille ja pojille. Ks. http://www. eerikkila. fi/liikuntalomat/lapset_ja_nuoret/muut_urheil u- _ja_liikuntaleirit

Eerikkilä on myös koulutuskeskus, jonka erikoisaloina ovat liikunta ja luonto. Eerikkilästä valmistuu liikunta-alan ammattilaisia, erä- ja luonto-oppaita sekä hoitoalan osaajia.

Ks. http://www.eerikkila.fi/koulutus

Liikunnanohjauksen peruskurssi (LOP) on suosittu liikunta-alan koulutus, jossa painotuksena ovat ohjaustaidot. Seuraava kurssin ajankohta on 11.8.-16.12.2014 (Haku käynnissä). Liikunnanohjauksen peruskurssista on myös oma suuntauksensa jalkapalloilijoille. Tällöin opiskelija suorittaa liikunnanohjauksen peruskurssin oppiaineiden lisäksi liittojen tarjoamia erikoiskursseja.

Lisätietoja: http://www.eerikkila.fi/lop 

Tutustu myös Eerikkilän facebook-sivustoihin: https://www. facebook. com/eerikkilanurheiluopisto?ref=hl

PPJ-pojat suuntaavat Eerikkilään heinäkuussa

PPJ:n poikajoukkueet kokoontuvat Eerikkilään Hesa Cupin aattona 4.7 - 5.7.2014. Joukkueet oleskelevat Eerikkilässä pääosin porrastetusti joko perjantaiaamusta lauantai-iltaan (ikäluokat 99-04) tai lauantaiaamusta sunnuntai-iltaan (ikäluokat 05-08). Vaikka harjoitukset ovat pääosassa, myös omalle ajalle on leirillä raivattu tilaa. Erityismaininnan ansaitsevat perjantaina ja lauantaina kello 18.00 järjestettävät legendaariset Futisvisat ja kyseisen viikonlopun MM-kisojen puolivälierämatsit.


 
     
XX