Jos et näe tätä viestiä oikein, voit katsoa sitä verkossa
 
PPJ:n jäsentiedote
     
 

PPJ, Macron ja SnadiStadi yhteistyöhön - uusi varustekauppa Ruoholahteen

Uusi Macronin toimittama PPJ-seuramallisto julkaistaan 11.8. Akke Orrström tutustui PPJ:n uusiin yhteistyökumppaneihin.

Hupipuisto SnadiStadin tiloihin avataan elokuussa täysin uusi myymälä, PPJ - Macron Store, johon PPJ:n varusteiden myynti ja toimitukset keskitetään. PPJ - Macron Storessa tulee olemaan esillä PPJ:n uusittu seuramallisto sekä seuran omat fanituotteet.

PPJ, Macron ja Hupipuisto SnadiStadi ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka astuu voimaan 1.8. Sopimuksen myötä PPJ:n uudeksi varustetuotemerkiksi tulee Macron ja liikepaikaksi Ruoholahden kauppakeskuksessa sijaitseva Hupipuisto SnadiStadi.

PPJ:n, Macronin ja SnadiStadin yhteistyösopimuksella PPJ:n varustepalvelu tuodaan jälleen PPJ:n jäsenistön saataville keskelle seuran omaa toiminta-aluetta. Ruoholahden kauppakeskus sijaitsee keskeisellä paikalla erinomaisten liikenneyhteyksien varrella tarjoten mainiot pysäköintitilat ja mahdollisuuden hyödyntää kauppakeskuksen muita palveluja.

Vuoden jokaisena päivänä klo 10-20 avoinna olevasta PPJ - Macron Storesta voi näppärästi hankkia niin seuramalliston mukaisia PPJ-varusteita kuin seuran virallisia fanituotteita.

Myymälä edustaa täysin uutta ja ainutlaatuista palvelukonseptia, joka takaa laadukkaan ja tehokkaan varustetoimituksen seuran jäsenistölle.

"Olen erittäin tyytyväinen uuden yhteistyösopimuksemme syntymiseen", toteaa PPJ:n puheenjohtaja Olavi Similä.

"Hyvässä hengessä sujuneiden neuvottelujen aikana havaitsimme nopeasti, miten hyvä ja toimiva ratkaisu luomamme innovatiivinen konsepti tulee olemaan kaikille osapuolille - niin PPJ:n jäsenistölle, Macronille kuin SnadiStadillekin", Similä jatkaa.

"Uskon vakaasti, että koko jäsenistömme perheineen tulee olemaan erittäin tyytyväinen Macronin ja SnadiStadin tarjoamiin palveluihin."

Macronin uusi PPJ-seuramallisto julkaistaan 11.8. Samalla viikolla SnadiStadissa tullaan järjestämään kick off -tilaisuuksia, joissa PPJ:n joukkueiden edustajat ja jäsenet voivat tulla tutustumaan PPJ - Macron Storeen sekä SnadiStadin tiloihin ja palveluihin.

Macron

Macron on Italian suurimpiin kuuluva urheiluvaatevalmistaja, joka tarjoaa urheiluseuroille, yrityksille ja yhteisöille varusteita vaativaan käyttöön. Macron perustettiin Bolognassa vuonna 1971, ja siitä tuli nopeasti sekä italialaisten että kansainvälisten urheilujoukkueiden peliasujen valmistaja.

Macronin arvot - sitoutuminen, intohimo ja rehellisyys - leimaavat yrityksen tekemistä. Tänä päivänä Macron on Italian johtaviin kuuluva urheiluvaatevalmistaja, jolla on verkkokaupan ohella yli 1400 jälleenmyyjää ja 80 lippulaivamyymälää ympäri maailmaa. Maailmalla Macronin yhteistyökumppaneita ovat muun muassa SSC Napoli, Bologna FC 1909, RCD Mallorca, Lazio ja Aston Villa.

"Olemme erittäin tyytyväisiä aloittaessamme yhteistyön PPJ:n kanssa. Pian 20 vuotta aktiivisesti toiminut jalkapalloseura tekee hienoa lasten ja nuorten kasvatus- sekä juniorityötä Helsingissä. Odotamme yhteistyöltä avoimuutta ja pitkäjänteisyyttä koko seuran hyväksi", toteaa Macron Finlandin toimitusjohtaja Timo Jäntti.

SnadiStadi

PPJ:n ja Hupipuisto SnadiStadin yhteistyö tulee olemaan monimuotoinen ja vuorovaikutuksellinen. Macron Shopin varustetestauksen lisäksi PPJ:n jäsenet muun muassa saavat kertakäynneistä kahden euron alennuksen. Lisäksi SnadiStadi tarjoaa joukkueille sponsoripaketteja.

Liikunnallinen koululaisten iltapäiväkerho on seuran jäsenille erikoishinnoiteltu. Vanhempainkokousten järjestäminen onnistuu helposti Hupipuiston tiloissa samalla, kun perheen lapset leikkivät toisen huoltajan kanssa puistossa. Suunnitelmissa on myös yhteisiä pallokerhoja, joista innokkaimmat lapset voivat jatkaa harrastusta PPJ:n joukkueissa.

"Liikunnallisuus ja lasten motorinen kehitys ovat SnadiStadille tärkeitä toimintaperiaatteita, ja siksi yhteistyö PPJ:n kaltaisen suuren kasvattajaseuran kanssa on meille erittäin luontevaa ja motivoivaa", kommentoi Hupipuisto SnadiStadin toimitusjohtaja Tarmo Kirjonen.

 
     
XX