Jos et näe tätä viestiä oikein, voit katsoa sitä verkossa
 
PPJ:n jäsentiedote
     
 

PPJ-MACRON STOREN AVAJAISET 18.8. SNADISTADISSA

Tervetuloa SnadiStadiin PPJ - Macron Storen avajaisiin!

Huvipuisto SnadiStadissa vietetään ensi viikon maanantaina 18.8.2014 klo 15.00-20.00 uuden varustemyymälän, PPJ-Macron Storen avajaisia.

PPJ:n, Macronin ja Hupipuisto SnadiStadin uuden yhteistyösopimuksen myötä PPJ:n uusi varustetuotemerkki on Macron ja liikepaikkana Ruoholahden kauppakeskuksessa sijaitseva Hupipuisto SnadiStadi. Sen tiloihin avataan 18.8. täysin uusi myymälä, PPJ - Macron Store, johon PPJ:n varusteiden myynti ja toimitukset keskitetään. PPJ - Macron Storessa on esillä PPJ:n uusittu seuramallisto kokonaisuudessaan sekä seuran omat fanituotteet.

Macron

PPJ toivottaa kaikki joukkueidensa edustajat ja jäsenensä lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan PPJ-Storen ja SnadiStadin tiloihin, palveluihin ja uuteen Macronin seuramallistoon. Uuteen hienoon seuramallistoomme voi tutustua ennakolta PPJ:n kotisivuilta osoitteesta: www. ppj. fi/tiedostot/Macron- seuramallisto- PPJ- 2014_np. pdf ja www.ppj.fi/varusteet.

SnadiStadi kutsuu kaikki PPJ:n jäsenet veloituksetta tutustumaan Hupipuiston tarjontaan sekä avattavaan PPJ-Macron Storeen. Mahdollisten yllätysesiintyjien lisäksi tilaisuuden aikana ovat tavattavissa myös maskottihahmot Foxy ja Friidu joiden kanssa on mahdollista ottaa esimerkiksi kaverikuvia. SnadiStadi on myös mukana mahdollistamassa huikeaa avajaistarjousta, eli PPJ-pussia, joka sisältää pelikengille soveltuvan Gym Sack -pussukan, säärisuojat ja sukat ja sekä vapaalipun SnadiStadiin (lipun arvo 10/14 euroa).

Tervetuloa maanantaina paikalle. PPJ:n jäsenille sisäänpääsy SnadiStadiin on lanseerausviikolla maanantain ja torstain välillä veloitukseton!

 SnadiStadi


 
     
XX