Jos et näe tätä viestiä oikein, voit katsoa sitä verkossa
 
PPJ:n jäsentiedote
     
 

Lokakuu 2014 - jäsentiedote 10

Tämä jäsentiedote on luettavissa myös PPJ:n kotisivujen tietopankista http://www.ppj.fi/jasentiedote. Tutustu myös kotisivujen muuhun antiin http://www.ppj.fi ja facebook-sivustoon https://www.facebook.com/PalloPojat.

PPJ Edustus nousi kolmoseen

PPJ:n miesten Edustusjoukkue teki maanantai-iltana seurahistoriaa voittamalla miesten Nelosen ykköslohkon varmistaen samalla nousunsa miesten Kolmoseen tulevalle kaudelle 2015. Historialliseksi Edustuksen lohkovoiton teki se, että koskaan aikaisemmin mikään PPJ:n joukkue ei ole pelannut Palloliiton piirin järjestämällä korkeimmalla sarjatasolla.

Asetelmat maanantaina pelatulle Nelosen päätöskierrokselle olivat äärimmäisen kihelmöivät: HPS:n 2-joukkue johti lohkoa 46 pisteellä Edustuksen ollessa 44 pisteessä, josta pisteen päässä puolestaan väijyi Töölön Vesa. Edustus voitti Lauttasaaren Pyrkän kentällä oman pelinsä Ponnistusta vastaan erittäin tiukan väännön jälkeen mahdollisimman niukin 2-1- lukemin. Edustus meni tasaisissa merkeissä edenneen ensimmäisen jakson lopulla 1-0- johtoon Milton Aldreten nerokkaalla zippimaalilla. Yksi ottelun kulminaatiopisteistä koettiin heti toisen jakson alussa, kun Ponnistuksen eduksi tuomittu rangaistuspotku pamahti ylärimaan. Kun Mikko "Babar" Pakarinen ohjasi Sinan "Sintti" Imaditdinin pitkän sivurajaheiton 68. minuutilla lähietäisyydeltä maaliin, vaikutti peli jo ratkenneelta. Ponnistus kokosi kuitenkin itsensä ja tuli maalin päähän 2-1- kavennusmaalilla.

Tämän jälkeen ottelun viimeinen 10-minuuttinen oli Ponnistuksen tiukkaa painostusta, jonka Edustus onnistui kuitenkin selvittämään - osin taidolla, osin tuurillakin ja ennen kaikkea maalivahti Peter "Pete" Kindbergin loistopelillä. Loppu hyvin, kaikki hyvin, ajateltiin Edustuksen piirissä - niukalla voitolla oli varmistettu vähintään lohkon kakkossija ja paikka nousukarsintaan. Tasapeli Ponnistusta vastaan ei olisi tähän riittänyt, sillä pian pelin päätyttyä saatiin kuulla, että Pallokentällä Vesa oli odotetusti voittanut oman päätöspelinsä Fc Degista vastaan 2-0.

Tulosta lohkon ratkaisupelistä HJK/Kantsu-HPS/2 jouduttiin odottamaan pitkään. Vasta soitto ottelun toiselle avustavalle erotuomarille toi tiedon, että Kantsu oli säilyttänyt sarjapaikkansa voittamalla HPS:n 3-2! Tämän yllättävän, vain hiljaa ja salaa toivotun tuloksen myötä Edustus voitti lohkonsa 47 pisteellä HPS:n ja Vesan jäätyä pinnan päähän. PPJ:n vajaan 20 vuoden pituisen historian suurimpiin saavutuksiin kuuluva voitto oli tosiasia.

PPJ Edustus 2014

Joukkueenjohtaja: Olavi Similä
Valmentajat: Hannu Leinonen, Vesa Marttila
Koordinaattori: Veli-Pekka Karvinen
Pelaajat Nelosessa 2014: Mikael Aaltonen, Milton Aldrete, Matias Anthoni, Sami Aurejärvi, Wilhelm Bergman, Gustav Blomberg, Mathias Eriksson, Kristian Forsberg, Pasi Jouhki, Sinan Imaditdin, Jesse Kannosto,Max Karlsson, Peter Kindberg, Kimmo Koivisto, Mikael Kopteff, Michael Kovsky, Heikki Krootila, Mikko Krootila, Henri Kunnas, Tero Lahti, Joonas Lyytikäinen, Eetu Myllyveräjä, Jesper Mäkinen, Kasper Mäkinen, Niklas Nemlander, Antti Nupponen, Joni Oksanen, Mikko Pakarinen, Tuomas Pehkonen, Henri Ripatti, Markku Saarinen, Jussi Similä, Johannes Westö, Marcus ≈berg.

PPJ kiittää talkooväkeä!

Seura kiittää ja kumartaa hallimme pystytystalkoissa ollutta runsaslukuista talkooväkeä. Talkoohenki oli saumatonta ja kupla nousi pystyyn ennakoituakin rivakammin.

Kupla on ollut harjoituskäytössä nyt muutaman viikon. Nyt on hyvä muistutella mieliin hallin säännöt ja turvaohjeet. Ks. lisää http://www.ppj.fi/kuplanohjeet. Jokaisen joukkueenjohtajan velvollisuutena on käydä nämä säännöt ja ohjeet joukkueissa läpi ja huolehtia siitä, että kaikki pelaajat myös sisäistävät ne. Seura pyytää, että joukkueenjohtajien lisäksi valmentajat ja taustajoukot näyttävät esimerkkiä yhteisten tilojemme käytössä ja puuttuvat myös kaikkeen epäasialliseen käytökseen.

PPJ Gaala SnadiStadissa

Kuvat puhuvat enemmän kuin tuhat sanaa. Fiilis oli pelaajilla katossa ja meno sen mukainen!

Seuran puheenjohtajan Olavi Similän puhe keräsi kuulijoita. Paikalla oli yli 900 PPJ:läistä.

Musta Barbaari ja Prinssi Yusuf villitsi väen.

Uusi nuorisopäällikkömme Toni Pietilä, jonka siirtyminen PPJ:hin sai huomiota ihan Futisfoorumilla asti. Foorumilla pidettiin PPJ:n rekrytointia kovana juttuna, koska "hän oli Malmin Palloseuran kovin juniorivalmentaja".

Vuoden 2014 palkitut pelaajat. Lämpimät onnittelut!Gaalassa palkitut joukkueiden vuoden 2014 pelaajat löytyvät nettisivuiltamme! Ks. vuoden 2014 pelaajat http://www.ppj.fi/uutiset.php?aid=219957 ja muut vuoden 2014 palkitut http://www.ppj.fi/uutiset.php?aid=219958

Herneliiga-countdown

Herneliiga käynnistyy loka-marraskuun vaihteessa ja mukana on ennätykselliset 140 joukkuetta. Pelit pelataan aina pe-su. Ks. lisää http://www.ppj.fi/herneliiga

 

Perinteinen 1 vs 1 -turnaus joulukuussa.

PPJ järjestää Master of 1 vs 1 -pelin mestaruuskisansa Hernesaaren kuplassa la 6.12.2014 klo 9.00 - 11.00. Kisat järjestetään ikäluokissa: 03, 04, 05, 06 ja 07. Tytöt kilpailevat vuotta nuorempien poikien sarjassa. Katsojille järjestetään myös ajankohtaan sopiva glögitarjoilu. Paikalla on myös yllätysvieras! Ilmoittautumiset: akke@ppj.fi. Ilmoittautuminen päättyy maanantaina 1.12.2014.

Kaikki joukolla mukaan!

 

 
     
XX