Jos et näe tätä viestiä oikein, voit katsoa sitä verkossa
 
PPJ:n jäsentiedote
     
 

Huhtikuu 2015 -Jäsentiedote 4/2015

Tämä jäsentiedote on luettavissa myös PPJ:n kotisivujen tietopankista http://www.ppj.fi/jasentiedote. Tutustu myös kotisivujen muuhun antiin http://www.ppj.fi ja facebook-sivustoon https://www.facebook.com/PalloPojat

PPJ Rieha Pyrkällä la 9.5. klo 9-12, tervetuloa mukaan!

PPJ:n perinteinen Rieha kokoaa seuran joukkueet yhteen Lauttasaaren uudelle tekikselle Pyrkälle klo 09.00 alkaen. Rieha järjestetään perinteisesti äitienpäivää edeltävänä lauantaina. Riehan jälkeen alkaa 07-syntyneiden poikien jännittävä ja tasokas turnaus, joka jatkuu aina klo 20.00 asti.

Riehassa myös suomalainen freestyle-futaaja Pekko "PeGe" esiintyy ja näyttää maagisia futistemppuja klo 10.00 JAKO:a paikalle tulee edustamaan urheiluliike Sportacus myyntipisteellään. Riehassa tietysti...buffa, pallotutka, makkaraa ja hodareita, huippupelejä, arpajaiset ja paljon muuta! Pukukoodi: sinivalkoinen pelipaita kaikille.

Aamun otteluohjelma:

klo

kenttä1 & kenttä 2

kenttä3

kenttä4

9:00

P2004

vs

Vanhemmat

H08/09

vs

L09

L08

vs

R07/08

9:30

P2002

vs

Vanhemmat

T08-09

vs

Vanhemmat

L07

vs

E07

10:00

P2003

vs

Vanhemmat

MUTSIT

vs

Mutsien skidit

L06

vs

T04/05

10:30

P2001

vs

vanhemmat

E06

vs

R05/06

T02-03

vs

Vanhemmat

11:00

T00-01

vs

Vanhemmat

L05

vs

E05

T06-07

vs

Vanhemmat

11:30

ICEHEARTS

vs

PPJ STARS

E06

vs

Vanhemmat

E09

vs

J09/10

Ottelut kestävät 25 minuuttia. Joukkueet sopivat pelaajien lukumäärän ennen peliä

ï Myös oranssi vieraspelipaita mukaan pelaajille jos löytyy

ï Muistetaan, että nämä ovat siis leikkimielisiä ystävyysotteluita

ï Jos kysyttävää tai kommentoitavaa otteluohjelmasta, olkaa yhteydessä teemu.puintila (@) gmail.com

ï Pelinohjaus (jos tarvetta) järjestävän seuran puolesta

ï Kenttä1&kenttä2 = pukkarin puoleinen puolikas Pyrkästä, kentät 3 ja 4 neljänneksiä

PPJ:n naisfutiksen uranuurtaja Valericio Leppe palkittiin

Palloliiton Helsingin piirin kuukauden seuratoimijan valintaa perustellaan seuraavasti:

"Palkitsemme kuukausittain ansioituneen seuratoimijan suomalaisen jalkapallon ja seuratoiminnan eteen tehdystä työstä. Tavoitteena on nostaa esiin ihmisiä, joita ilman suomalainen jalkapalloseuratoiminta ei yksinkertaisesti toimisi ja samalla nostaa arvostusta kaikkia vapaaehtoistyötä tekeviä ihmisiä kohtaan. Maaliskuun palkittu on PPJ:n Valericio Leppe.

PPJ:n ensimmäisen tyttöjoukkueen perustaja ja valmentaja Valericio "Licho" Leppe toimii nykyään PPJ Naisten edustusjoukkueen valmentajana. Hän on yli kymmenen vuoden ajan toiminut jojona ja valmentajana aikoinaan PPJ:n 1995-syntyneiden tyttöjoukkueessa, josta on nyt tullut runko PPJ:n naisten joukkueelle. Leppe on myös aikaisemmin toiminut PPJ:n hallituksessa ja oli aloittamassa seuran tyttöjoukkueaktiviteetteja. Muutama vuosi sitten hän oli jäsenenä piirin nuorisovaliokunnassa. Leppe tunnetaan erittäin aktiivisena ja sosiaalisena PPJ:läisenä." ONNEA!
PPJ 03 pojat Espanjan huipputurnauksessa huippumeiningillä

Teksti: Markku Saarinen
Kuvat: Sporting de CastellÛ ja Paula Enström


PPJ:n 2003-pojat saivat Suomen toisen kiintiöpaikan huipputurnaukseen Espanjan CastellÛn de la Planaan Valencian lähellä. Turnaus oli erittäin kovatasoinen, sillä mukana oli muun muassa paikallisen Villarrealin juniorijoukkue. Nollakolmoset pärjäsivät kovassa seurassa erinomaisesti. Joukkue jäi alkulohkoonsa, mutta ainakin joukkueenjohtaja Paula Enströmin epävirallisen kirjanpidon mukaan PPJ saavutti turnauksessa viidennen sijan. PPJ oli ensimmäinen välierien ulkopuolelle jäänyt joukkue. "Tasoerot olivat aika isot. Voitettiin ensimmäinen peli 4-1 ja oltiin selvästi parempia. Seuraavaksi tuli kuitenkin niukka 1-0-tappio. Vastustajalla oli toppari, joka oli varmaan 175-180 senttiä pitkä", Enström sanoo. Lisäksi PPJ:n Aarre valittiin koko turnauksen parhaaksi maalivahdiksi.

PPJ:n lohkoon osui vain espanjalaisia vastuksia. Turnauspelien päätyttyä nollakolmoset ottivat vielä harjoitusmatsin irlantilaisia ikätovereitaan vastaan. "Pojat asuivat irkkujen kanssa samassa hotellissa, ja he näkivät paljon toisiaan. Aikataulu oli aika löysä, siellä oli aikaa olla altaalla ja rentoutua", Enström sanoo.

Valokuva

Pelaajat saivat reissusta paljon uusia kavereita ja hyvän alkupotkun kaudelleen. Loistavasti mennyt turnausreissu toi joukkueelle runsaasti itseluottamusta kesän peleihin. Nollakolmoset hakevat aluesarjasta nousua syksyksi kivikovaan Etelä-Länsi-liigaan.

"Pojat tajusivat, että kun pelaa kovaa, voi yltää mihin tahansa. Turnaukseen jälkeen voitimme heti KäPa Unitedin 4-0. Ei todellakaan tarvitse nöyristellä."


PPJ Tytöt 06-07 -joukkueen peliura avattu komeasti

PPJ:n 2006-2007 syntyneiden tyttöjen kevätkausi avattiin 25.-26.4. Puotinkylän Valtin kutsuturnauksessa, jossa nollaseiskat voittivat alkusarjansa kolme peliä kokonaismaalierolla 26-1 ja viimeisen ottelun toisen lohkon voittanutta ≈bo Unitedia vastaan 4-2. Nollakutoset pelasivat omassa sarjassaan kaksi tasapeliä, voittivat yhden ja hävisivät yhden pelin.

Joukkueen historian ensimmäiset piirisarjaottelut T06-sarjassa pelattiin heti turnausta seuraavina päivinä, jolloin Valkoinen peliryhmä pelasi tasan 2-2 POHU:a vastaan. Videopätkä pelistä löytyy täältä ja Sininen peliryhmä otti kaksi komeaa voittoa. HPS kaatui 5-1 ja Kontu 5-3.

Alkupalaverissa vasemmalta Louisa, Katarina, Amelie, Emma, Iina ja Tuulia. Kuva: Tuija Salmikannas

PPJ 05 -ikäluokkaleiri Pajulahdessa

Teksti ja kuva: Anna Santalahti

PPJn poikien 2005 ikäluokka järjesti yhteisleirin Pajulahden Urheiluopistolla 25.-26.4. Leirille osallistui yli 40 poikaa ja miltei sama määrä vanhempia. Vanhemmat käyttivät tehokkaasti poikien treeniaikaa hyväkseen ja lajien kirjo oli suuri: lenkkeily, suunnistus, tennis ja uinti. Leirillä pelattiin myös hauskoja joukkuepelejä vanhempien kesken koripallossa, käsipallossa ja salibandyssa. Pojat treenasivat 4 tuntia futista, ja vielä illalla pelasivat "säbää" pari tuntia -sitten olikin hyvä pulahtaa rantasaunasta järveen, jonka lämpötila ei tosin montaa astetta ollut.

Urheiluopisto oli täynnä urheilevia eri lajin nuoria edustajia, eniten kuitenkin futisjunnuja. PPJn porukalla oli kaikki treenivuorot hienossa Pajulahti-hallissa, mutta samaan aikaan opiston Jari Litmanen -ulkokentällä FC Kuusysillä oli P03-ulkoturnaus, jossa oli osallistujia mm. Oulusta ja Virosta.

Sunnuntain ohjelmaan kuului tietysti lopputurnaus sekajoukkuein PPJ, Juventus, Porto ja Hemulit, joista voiton vei kaikki pelinsä voittanut Porto.


Poimintoja piirisarjoista

Miesten puolella PPJ Edustus pelaa kovassa kolmosdivarissa tällä kaudella, ensimmäisessä pelissä 25.4. tuli 4-1 häviö. Miesten Taalerit-joukkue pelaa vitosdivarissa, heillekin ensimmäisessä kauden ottelussa niukka 2-1 häviö.

Pojilla on alkanut kausi paremmin: PPJ 01 aloitti Etelä-Länsi -liigassa (maan korkein taso) kahdella voitolla, ja Kilpa 02 puolestaan on pelannut voiton, häviön ja tasurin aluesarjassa (toiseksi korkein taso).


Muita ajankohtaisia asioita:

Viikonloppuna C-tyttöjen turnaus Pyrkällä

Tulevana viikonloppuna 2.-3.5. Pyrkällä pelataan C-tyttöjen ison kentän turnaus. Mukana on joukkueita mm. Seinäjoelta, Raumalta, Lahdesta, Kouvolasta ja Porvoosta sekä tietysti PPJ:n vanhin tyttöjen juniorijoukkue PPJ T99-01. Tule kannustamaan PPJ voittoon ja nauttimaan kahvion antimista!

Löytötavaroita säilytetään Hernesaaren kuplahallin löytötavaralaatikossa 10.5. asti, jonka jälkeen ne annetaan kierrätykseen. Hae omasi pois ajoissa!

Kesäkauden treenivuorot alkoivat 17.4. Vakiovuoroja voi tarkastaa seuran sivuilta.
 
     
XX