Jos et näe tätä viestiä oikein, voit katsoa sitä verkossa
 
PPJ:n jäsentiedote
     
 

Toukokuu 2015 -Jäsentiedote 5/2015

Tämä jäsentiedote on luettavissa myös PPJ:n kotisivujen tietopankista http://www.ppj.fi/jasentiedote. Tutustu myös kotisivujen muuhun antiin http://www.ppj.fi ja facebook-sivustoon https://www.facebook.com/PalloPojat

Futiskauppa.net PPJn uusi varustemyymälä

Jako-tuotemerkin virallisen Suomeen edustajan Udda Finlandin ja SnadiStadin välinen yhteistyö päättyy 31.5.15. Yhteistyön päättymisen johdosta myös Ruoholahden kauppakeskuksen Jako-PPJ-SaPa Shop poistuu käytöstä. PPJn uusi Jako-varusteiden sovitus- ja noutomyymälänä on 1.6.15 alkaen Futiskauppa.net (Mannerheimintie 37, 00250 Helsinki, www.futiskauppa.net). PPJn sovitusmallistot ovat aikaisempaan tapaan nähtävissä ja sovitettavissa Futiskaupassa. Myyntituotteet tulevat pysymään myös ennallaan, eli shortsit, pelisukat, t-paidat, teipit sekä kylmäpussit ovat heti saatavilla.

Alan erikoisliikkeenä Futiskauppa.net tulee tarjoamaan taatusti osaavaa ja ammattitaitoista palvelua sekä nopeita ja toimivia painatuksia.Futiskaupan aukioloajat ovat: maanantai 12:00 - 18:00, tiistai - perjantai 11:00 - 18:00, lauantai 11:00 - 14:00. Mahdolliset muutokset aukioloaikoihin Facebookissa - www.facebook.com/Futiskauppa

Tervetuloa tutustumaan myymälään!

Futiskaupan omistajan Janne Wikmanin terveiset:

Futiskauppa.net palvelee sinua ammattitaidolla kuutena päivänä viikossa uudessa osoitteessa Mannerheimintie 37 (aivan Sonera Stadionin kupeessa). Valikoimistamme löydät laadukkaat PPJn seura-asut ja erilaisia harjoitustarvikkeita - emme myöskään ole unohtaneet valmentajia. Kaikki varastossa olevat Niken nappikset (pää-asiassa AG-kenkää) -30 % ja kaikki HO Soccerin maalivahdinhanskat -30 % Tarjoukset voimassa kesäkuun ajan tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Alennus ei koske jo alennettuja tuotteita. Kassalla tulee muistaa mainita, että olet PPJn jäsen. Mikäli kaipaat erikoisempia tarvikkeita, kannattaa kysyä, sillä kauttamme saa paljon muutakin kuin mitä myymälässämme tai netissä on esillä.

PPJ Junnulehti 1/2015

Junnulehden uusin numero jaettiin koteihin toukokuun lopussa. Lehti sisältää paljon mielenkiintoista futisaiheista luettavaa, mm. seuran 20-vuotishistoriikin pähkinänkuoressa -kannattaa tutustua!

Täydennyksenä lehdestä puuttuvat PPJ 01 Haaste-joukkueen yhteystiedot: joukkueenjohtaja Tomi Haimelin, sähköposti tomppa@scuba.fi ja puhelinnumero 040 552 5551 ja korjataan myös sivun 24 alareunan pelipaikoista kertovan jutun kirjoittaja: se on Laura Grönqvist.

Lauttasaaren ala-asteen 3.-4. -luokkalaisten joukkue jälleen jalkapallocupin voittajaksi

Teksti:Antti Paloniemi

Kuva: Jouni Kohonen

Lauttasaaren ala-asteen 3.-4. luokkalaisten oppilaiden joukkue juhli mestaruutta 2015 vuoden jalkapallocupissa Pirkkolan urheilupuistossa perjantaina 8.5. Turnaukseen osallistui kaikkiaan 24 joukkuetta eri puolilta Helsinkiä. Mestaruus vaati viisi ottelua, joista jokaisen upeasti yhteen pelannut joukkue onnistui voittamaan. Ilahduttavinta upeiden maalien ja huikean joukkuehengen lisäksi oli se, että joukkue päästi ainoastaan yhden maalin koko turnauksessa! Finaalissa kaatui Haagan peruskoulu tiukan taiston jälkeen luvuin 2-0. Loppuvihellyksen jälkeen joukkue pääsi nostelemaan "poikaa" ilon ollessa ylimmillään. Joukkue jatkoi Lauttasaaren voittoisaa putkea kyseisessä turnauksessa. Mestaruus on jäänyt Lauttasaareen kolmena vuotena peräkkäin

Joukkueessa pelasivat: Joonas Kohonen, Eemeli Leppälä, Niklas Konu, Otto Nykänen, Heikki Räsänen, Eino Saarinen, Joel Huovinen, Joel Särmälä, Lauri Saastamoinen, Osmo Silvennoinen ja L·szlÛ MerÈnyi, joista 7 olivat PPJ 04 -joukkueen pelaajia. PPJ onnittelee voitosta!
PPJ 2010 -ikäluokka käyntiin lähes 100 pelaajan voimin

PPJ:n uusin ikäluokka eli "kympit" perustettiin toukokuussa ja toiminta on lähtenyt vauhdilla käyntiin kolmessa kaupunginosassa. Eiran Johanneksen hiekkakentällä on pidetty kolmet treenit, ja mukana on ollut 35-40 innokasta futarinalkua. Jätkäsaaren jo aiemmin perustettu 2009/10 - joukkue sai lisävoimaa huhtikuun päiväkotifutistapahtumasta, ja syksyn reilusta 10 pelaajasta on joukkueen jäsenmäärä kasvanut 30 pelaajaan. Eiran ja Jätkäsaaren vastuuvalmentaja Topi Pietilä on tyytyväinen pelaajamääriin, ja kiittää myös vanhempia apuvalmentajan roolin nopeasta omaksumisesta.

Lauttasaaren 2010-joukkueen vastuuvalmentajana toimii valmennuspäällikkö Axel Orrström, ja myös Larussa riittää innokkaita futareita: treeneissä on käynyt 30-40 pelaajaa. Yhteensä uusia PPJ:läisiä on näissä joukkueissa noin 100, mutta joukkueisiin mahtuu edelleen mukaan. Treeniajat löytyvät netistä http://ppj.fi/uutiset.php?aid=220047 ja joukkueista voi lukea myös upouuden Junnulehden sivulta 3.


Ajankohtaiset turnaukset ja pelit

Väinämöisen kentällä pelataan joka maanantai klo 20 kovia aikuisten pelejä: PPJ mukana miesten 3. ja 5. divarissa, sekä naisten 4. divarissa. Pelikalenteria voi katsella tarkemmin Palloliiton sivuilta

Kaikki mukaan kannustamaan ja oppimaan!

Tyttöfutiksessa tapahtuu

Eerikkilän tyttöleiri on käynnissä parhaillaan, su 31.5. alkaen. Sieltä otetaan vauhtia Stadi Cupiin, joka pelataan Helsingin kentillä ti 2.6.- su 7.6. PPJ osallistuu turnaukseen 8 joukkueen voimin -tervetuloa kannustamaan!

Helsinki Cup

Helsinki Cup juhlii tänä vuonna nelikymppisiään. PPJ onnittelee Hesa cupia ja osallistuu turnaukseen 46 joukkueella! Joukkueiden kokonaismäärä turnauksessa on tänä vuonna ennätykselliset 1244 joukkuetta 11 eri maasta. Hesa cupin otteluohjelma julkaistaan 1.6. turnauksen nettisivuilla.

Turnausjärjestäjän tunnelmat

Jäsentiedote haastatteli Laru 2005 poikien joukkueenjohtaja Laura Grönqvistiä Pyrkkä-cupin järjestelyistä. Turnaus pidettiin 16.-17.5.

1. Milloin tapahtuman yhteinen suunnittelu alkoi?

Päätimme viime syksynä järjestää turnauksen. Varasin tietenkin ensimmäiseksi kentän. Halusimme Pyrkälle, joka on paitsi kodikas paikka, myös meidän kotikenttämme. Ensimmäinen vanhempainilta turnaukseen liittyen pidettiin tammikuussa. Sitä ennen olin jo tehnyt valmentajien kanssa alustavan to do -listan ja joukkueille lähetettävän kutsun. Tammikuun vanhempainillan jälkeen järjestelyt alkoivat tohinalla.

2. Miten vastuut jaettiin joukkueen vanhempien kesken?

Päävastuu oli minulla eli jojolla ja rahastonhoitajallamme Riikka Moisiolla. Käytännössä Riikka vastasi buffasta ja arpajaisista, minä kaikesta muusta kuten osallistujen kutsumisesta, kilpailullisesta ja järjestyksellisestä puolesta. Muuten sain jaettua pienempiä vastuualueita n. 10 vanhemmalle. Buffaan yksi isä hankki meille lähes kaikki tuotteet yhteistyökumppaneilta, hän teki arvokkaan työn.

Turnauksen aikana kaikki perheet osallistuivat talkoisiin, mikä oli hienoa. Ensi vuonna toivon suurempaa aktiivisuutta myös etukäteisvalmisteluissa.

Innokkaita ja iloisia buffa-äitejä

 

3. Tuliko suunnittelu/järjestelyvaiheessa jotain yllätyksiä, entä tapahtuman aikana, vai menikö kaikki suunnitellusti?

Pieniä ja keskikokoisia "ai niin, sekin juttu vielä" -hetkiä tuli eteen koko ajan. Suurten linjojen lisäksi turnauksen järjestämisessä on valtava määrä pieniä asioita, jotka on hyvä huomioida. Mitä lähemmäksi turnausta tultiin, sitä kuumempana minun ja Riikan välinen puhelinyhteys kävi. Työtunteja ei uskallettu laskea.

Itse turnaus sujui täydellisesti. Ilma oli loistava, kaikki järjestelyt menivät juuri niin kuin suunnittelimme. Valmentajiemme tekemä otteluohjelma sai kiitosta, samoin Niko Marttisen itse tekemä turnaussivu www.pyrkkacup.fi. Ainoa pieni mutta oli se, että hodarit ja mokkapalat loppuivat kesken vaikka tuplasimme myytävät määrät alkuperäisestä. Buffamme oli suurmenestys. Ensi vuonna tiedämme mitä myydään ja mitkä tuotteet voi suosiolla jättää pois.

Saimme turnauksesta pelkkää kiitosta ja kehuja. Sen voimalla jaksaa järjestää ensi kerrallakin, onneksi on vuosi aikaa toipua.

 

4. Mikä oli haastavinta, mikä helpointa?

Haastavinta oli kaiken huomioiminen ja muistaminen. Muutenhan asiat ovat järjestelyjuttuja. Excel on turnausjärjestäjän ystävä.

5. Miten neuvoisit muita ensikertalaisia PPJ-turnausjärjestäjiä, tärkeimmät asiat?

Tähän on niin pitkä lista vastattavaa, että jos joku haluaa oikeasti tietää, voi kysyä minulta suoraan. Neuvon ja autan mielelläni!

 Kesätekemistä futiksen parissa

PPJ Kesän Maalivahtileirit

PPJ järjestää kesälomien aikaan maalivahtileirit Lauttasaaressa Pyrkän kentällä. PPJ:n maalivahtikoulut 8-12.6. 2015 sekä 15- 17.6. 2015

03-99 syntyneet 8-12.6 klo 9.00- 12.00
Lauttasaari: Lauttasaaren urheilupuisto, osoite Lahnalahdentie 2

04-08 syntyneet 15-17.6.2015 klo 9.00-12.00
Lauttasaari: Lauttasaaren urheilupuisto, osoite Lahnalahdentie 2

Maalivahtikoulu sopii kaikille kiinnostuneille ja harjoitukset suunnitellaan maalivahtien taitotason mukaan. Maalivahtikoulussa valmentajana toimii PK-35 Vantaan maalivahti ja PPJ:n maalivahtivalmentaja Paula Myllyoja

Koulun hinta on 03-99 syntyneiltä 90 euroa sisältäen kahdet harjoitukset päivässä viiden päivän ajan ja 04-08 syntyneiltä 55 euroa sisältäen kahdet harjoitukset kolmen päivän ajan. Molempiin kouluihin mahtuu mukaan 20 nopeinta ilmoittautunutta.
Ilmoittautuminen täältä

Hernesaaren kuplahalli on auki PPJn pelaajille omatoimiharjoittelua varten kesäkuun loppuun asti:

ma-pe klo 13-16

la klo 12-16

su 11-14 (juhannuksena kiinni)

Tärkeää: hallin järjestyssääntöjä pitää noudattaa! Ei potkita palloa kuplan seinään, kattoon eikä valaisimiin, ei pyöritä ovessa eikä roikuta verkoissa eikä jätetä roskia nurmelle, kiitos!

Oikein mahtavaa lomaa kesälaitumille siirtyville koululaisille, ja kaikille PPJläisille aurinkoista futiskesää!


 
     
XX