Jos et näe tätä viestiä oikein, voit katsoa sitä verkossa
 
PPJ:n jäsentiedote
     
 

Marraskuu - Jäsentiedote 11/2015

Tämä jäsentiedote on luettavissa myös PPJ:n kotisivujen tietopankista http://www.ppj.fi/jasentiedote. Tutustu myös kotisivujen muuhun antiin http://www.ppj.fi ja facebook-sivustoon https://www.facebook.com/PalloPojat

Vuoden 2012 PPJ Gaalaa juhlittiin Nosturissa.

PPJ-GAALA GOES TAVASTIAKLUBI!

PPJ:n legendaarinen kauden päätösgaala järjestetään tänä vuonna maanantaina, 9.11.2015 kello 18.00 alkaen.Gaalan näyttämönä ja tapahtumapaikkana on niin ikään legendaarinen Tavastiaklubi (Urho Kekkosen katu 6, 00100 Helsinki, ovet avoinna klo 17.45 alkaen).Gaalan ohjelmassa on perinteittemme mukaisesti jokaisen joukkueen vuoden pelaajan, joukkueen, valmentajan ja jojon palkitseminen - huikeaa yllätysesiintyjää unohtamatta. Gaalamme perinteisen juontajan Kalle Lindrothin aisaparina on jo syyskuisessa 20-vuotisjuhlassamme suurta suosiota saavuttanut Roope Salminen.

Roope Salminen nähtiin myös PPJ:n 20-vuotisjuhlissa syyskuussa Väiskillä.

PPJ toivottaa kaikki joukkuetoimijansa ja jäsenensä lämpimästi tervetulleiksi viettämään mahtavan mukavaa iltaa kanssamme!

HUOM! Ottaen huomioon tilojen rajallisuuden, suuren jäsenmäärämme ja Gaalamme valtaisan suosion toivomme, että jäsenemme saapuvat paikalle korkeintaan yhden vanhemman / huoltajan kanssa.

Pukukoodi: PPJ:n sinivalkoinen pelipaita

FLUNSSAROKOTE PPJ-TARJOUSHINTAAN 25e BULEVARDIN KLINIKALTA

PPJ:n yhteistyökumppani Bulevardin klinikka tarjoaa PPJ:n urheilijoille ja heidän perheenjäsenille influenssarokotteen tarjoushintaan 25 Ä (norm 30Ä). Tarjouksen saa mainitsemalla olevansa PPJ:n jäsen tai perheenjäsenen nimen, joka on PPJ:n jäsen. Bulevardin klinikalla on nimilista PPJ:n jäsenistä. Ajan influenssarokotteeseen voi varata puhelinumerosta (09) 6811 390. Klinikan osoite on Bulevardi 22, ja nettisivut http://bulevardinklinikka.fi/

AJANKOHTAISTA

  • PPJ:n sääntömääräinen syyskokous pidetään 11.11. klo 19.30. Lauttasaaressa, Palvelukeskus Merikaaressa.
  • Vuoden toista Junnulehteä varten kaivataan joukkueiden aktiivisuutta: Ilmoitusmyynti on mainio varainhankintakeino joukkueille, ja myös joukkuejuttuja lehteen kaivataan 15.11. mennessä. Lisätietoa markku@ppj.fi
  • Fennia Herneliiga pyörähti käyntiin. Muistattehan noudattaa kuplahallin järjestyssääntöjä, ja tarvittaessa ohjeistaa myös turnauksessa vierailevia joukkueita. PPJ:n joukkueet pitävät hallissa viikonloppuisin kahviota, varatkaa siis käteistä rahaa mokkapaloihin :)

Väiskin uusi valaistus antaa valoa marraskuiseen iltaan.

PPJ 03KILPA ETSII UUSIA PELAAJIA

Etsimme 2-3 vahvistusta menestyksekkääseen joukkueeseemme.Pelaamme keväällä 2016 aluesarjaa ja osallistumme turnauksiin niin ulkomailla kuin kotimaassakin. Leireilemme neljä kertaa vuodessa, joista kaksi kertaa Sami Hyypiä Akatemian kehittymisen seurantatapahtumien puitteissa. Talvella 2015-2016 pelaamme sekä superliigaa että talvisarjaa.Valmentajina joukkueessa toimivat Sauli Tuomi ja Dmitri Sokolov.

Järjestämme avoimia treenejä seuraavasti:

ti 10.11 15:45-17:15 Hernesaaren kupla

ke 11.11 17:45-19:15 Bollis 6

pe 13.11 15:45-17:15 Väinämöisen kenttä

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: jojoppj03@gmail.com (Paula Enström),

0400-691 555


 
     
XX