Jos et näe tätä viestiä oikein, voit katsoa sitä verkossa
 
PPJ:n jäsentiedote
     
 

Tammikuu 2016 - Jäsentiedote 1/2016

Tämä jäsentiedote on luettavissa myös PPJ:n kotisivujen tietopankista http://www.ppj.fi/jasentiedote. Tutustu myös kotisivujen muuhun antiin http://www.ppj.fi ja facebook-sivustoon https://www.facebook.com/PalloPojatPPJ Välipäiväleirin terveiset

PPJn omalla Välipäiväleirillä Hernesaaren hallissa 28.-30.12. oli loistava tunnelma. Päiväohjelma oli:

9.30- 10.30 Treeni
10.30- 11.00 Evästauko

11.00- 12.00 Treeni

Leirivastaavana toimi PPJ:n vuoden 2015 valmentaja Lari Lummepuro.

Valmentajat:
Oskar Stubb
Miro Olsoni
Santtu Ahola
Lauri Kuusanmäki

​Anton Andersen​Loppiaisturnauksen kuulumisia

Jo perinteeksi muodostunut tyttöikäluokkien PPJ Loppiaisturnaus pelattiin Hernesaaren hallissa 2.-5.1. Mukana oli yhteensä 25 seuraa, joukossa myös joukkueita mm. Tampereelta, Tammisaaresta ja Mäntsälästä. PPJn joukkueet olivat vahvasti edustettuja kuten asiaan kuuluu, kaikki sijoitukset ovat nähtävissä turnauksen sivustolta


PPJ-tyttöjen vanhin ikäluokka menestyi hienosti myös Loppiaisturnauksessa, ja muutenkin tytöillä on hyvä "pöhinä".

T99-01:lle kolmas turnausmitali putkeen

Teksti: Janne Behm/joukkueenjohtaja

T99-01 tai PPJ TB, kuten monet vastustajat ovat alkaneet joukkuetta kutsua, on kaikessa hiljaisuudessa alkanut saavuttaa erinomaista menestystä pelikentillä. Kolme viimeisintä turnausta ovat tuottaneet kolme turnausmitalia, Lohja Cupin voiton, Hippo-turnauksen pronssin ja Loppiaisturnauksen hopean. Joukkue on myös tällä hetkellä talvisarjassa jaetulla ykköstilalla kolmen kierroksen jälkeen. Mutta mistä menestys johtuu? "No, meillä on paljon teknisesti taitavia pelaajia, jotka ovat vihdoinkin oppineet pelaamaan yhteen", vastaa joukkueen varakapteeni Reeta-Kaisla Behm kysymykseen.

Tämä kehitys ei kuitenkaan ole tullut sattumalta, sillä joukkuetta reilut kaksi vuotta valmentanut Harri Westerlund on panostanut voimakkaasti taitojen kehittämiseen. Kun joukkueessa oli kaksi vuotta sitten kaksi pronssisen taitomerkkitason pelaajaa, nyt taitomerkin veroinen tekninen osaaminen löytyy jo viideltätoista pelaajalta.

Lukuja ja tilastoja voisi tietysti luetella vaikka kuinka paljon, mutta niitäkin oleellisempaa on se että joukkue on vahvasti hengissä ja innostunut. C- ja B-junioreille tyypillinen drop out-ilmiö ei ole ainakaan toistaiseksi iskenyt joukkueeseen, vaan päinvastoin joukkueen koko on kasvanut kahdestakymmenestä kahteenkymmeneenkahdeksaan pelaajaan. Harjoituksiin osallistutaan aktiivisesti ja uusilta pelaajilta on tullut poikkeuksetta viestiä että tämä on kiva porukka.

Kehitystä ja mukavaa tekemisen meininkiä on myös auttanut se, ettemme ole joukkueena tyytyneet vain siihen toimintaan mitä on tarjolla vaan olemme kehittäneet uusia ideoita ja pyrkineet pitämään huolta että toiminnan määrä ja laatu on riittävä.

"Ei niillä ole edes uusia pelaajia, mutta ne käyvät koko ajan meitä edellä ja käyvät päälle kuin hyeenat", huusi eräs vastustajan valmentaja omilleen kesken pelin. Tämä nauratti pelaajia kovasti pelin jälkeen, ja me tietysti toivomme joukkueena, että naurun ja ilon aiheita on jatkossa lisää.


PPJ jälleen 3. suurin Helsingin piirissä

Uudet pelipassitilastot julkaistiin 15.1. Niissä PPJ on Palloliiton Helsingin piirin 3. suurin seura 1115 pelipassillaan. Edellä ovat HJK (2717) sekä FC Kontu (1165). Yhteensä pelaajamäärät ovat nousseet yli 5 % edellisvuodesta. Tarkempi taulukko on nähtävissä piirin sivuilta.

PPJ vaikuttaa myös Helsingin piirin valiokunnissa vuonna 2016, jonne valittiin yhteensä kolme edustajaa seurastamme. Valiokuntien kokoonpanot ovat luettavissa piirin nettisivuilta.

Erityismaininta vielä PPJn Seija Virtaselle, jonka Palloliiton Helsingin piiri nimesi joulukuussa vuoden 2015 All Star -seuratoimijaksi, perusteluina mm. seuran sosiaalisen median kanavien näkyvyyden kehitystyö. PPJ onnittelee Seijaa tästä hyvin ansaitusta palkinnosta!

Eerikkilän leirin ilmoittautuminen käynnissä

PPJn suositut kesäleirit tulevat taas! Alustavat ilmoittautumiset 22.1. mennessä omalle joukkueenjohtajalle. Poikaleirin ajankohta on pe 1.-su 3.7., tyttöleirin ajankohta vahvistuu lähiaikoina.

Eerikkilän Urheiluopisto on Palloliiton oma opisto, jossa on monipuoliset liikunta- ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet koko perheelle. Ensi kesän leirin kanssa samaan aikaan pelataan myös futiksen EM-kisat, jotka varmasti nostavat myös leirin tunnelmaa entisestään!


PPJ:n hiihtolomaleirille mahtuu vielä -ilmoittaudu pian mukaan!

PPJ järjestää Hiihtolomaleirin 22.2.2016- 24.2.2016 (ma-ke) klo 9.30- 12.00 Hernesaaren hallissa.

Hiihtoloma on sporttailun aikaa. Talvilajien lisäksi on hyvä pitää yllä ja hioa futisskillsejä sekä täyttää nappikset kumirouheella.

  • Koulu on tarkoitettu kaikille jalkapallosta innostuneille.
  • Kouluun ovat tervetulleita niin jo PPJ:ssä pelaavat kuin uudetkin tulokkaat.
  • Ohjaajina toimivat PPJ:n koulutetut valmentajat ja ohjaajat.
  • Hinta on 60-, (sisältäen opetuksen ja hallivuokran)

ilmoittaudu TÄSTÄ


 
     
XX