Klubb

Pallo-Pojat Juniorit (PPJ) jatkaa vuonna 1935 perustetun jalkapalloseura Pallo-Poikien toimintaa Etelä-Helsingissä. Seura toimii kasvattajaseurana tarjoten mahdollisimman monelle oman alueensa nuorelle pojalle ja tytölle mahdollisuuden kehittää taitojaan jalkapallossa ja joukkuepelissä yleensäkin lähellä omaa kotia.

Kesäaikaan seuran joukkueet harjoittelevat pääosin Lauttasaaren, Väiskin ja Johanneksen kentillä sekä Töölön Pallokentällä ja Talin nurmikentillä, talvikaudella taas alueen koulujen voimistelusaleissa (mm. Tehtaankadun, Norsenin, Ruoholahden ja Snellmannin ala-asteet), Katajanokan liikuntahallissa, Etera-hallissa Lauttasaaressa sekä Hernesaaressa.

Kaikki harjoituspaikat ja kartta

PPJ:llä on yli 40 joukkuetta, nuoremmissa ikäluokissa useimmiten sekä Lauttasaaressa, Ruoholahdessa/Jätkäsaaressa että Eira-Punavuori-Ullanlinnassa toimivat poikajoukkueet. Vanhemmissa ikäluokissa joukkueet ovat monessa tapauksessa yhdistyneet. Lisäksi tyttöjoukkueita on lähes kaikissa ikäluokissa. PPJ:llä on myös mies- ja naisjoukkueita.

Kaikki joukkueet pelaavat Palloliiton Helsingin piirin järjestämässä piirisarjassa, josta kertyy 1-2 ottelua viikossa touko-, kesä-, elo- ja syyskuussa. Nuorimmat ikäluokat pelaavat piirin järjestämissä peli-illoissa. Lisäksi joukkueet osallistuvat viikonlopun kestäviin turnauksiin ja leireihin kukin tarpeidensa ja mahdollisuuksiensa mukaan. Talvikaudella useimmat joukkueet osallistuvat futsal- ja talvisarjoihin.

Jalkapallo on kehittävä harrastus nuorelle lapselle. Se opettaa yhteispelin taitoja ja toverillisuutta. Nuorimpien ikäluokkien joukkueisiin pääsevät mukaan kaikki halukkaat aiemmasta pelikokemuksesta riippumatta. Vanhemmissa ikäluokissa joukkueen johto ja valmentajat saattavat edellyttää jo jalkapallon perustaitojen hallintaa.

PPJ:n arvot ovat iloisuus, taitavuus ja avoimuus.

Iloisuus tarkoittaa, että harrastus tuo iloa pelaajille, heidän vanhemmilleen, joukkueen toimihenkilöille sekä muille sidosryhmille. Iloisuus tulee sekä toimimisesta yhdessä joukkueena että menestyksestä, mikäli joukkue on sen itse asettanut tavoitteekseen.

Taitavuus tarkoittaa, että jokaisen joukkueen toiminnassa pelaajien taitoja kehitetään kunkin ikäluokan vaatimusten ja Suomen Palloliiton yleisohjeiden mukaisesti. Seura huolehtii myös valmentajiensa ja muiden toimihenkilöidensä osaamisesta kouluttamalla heitä.

Avoimuus tarkoittaa, että seuraan voivat liittyä kaikki halukkaat omaan ikäluokkaansa, sitoutumalla joukkueen toimintaan sen kaikissa muodoissa. Avoimuus tulee myös tiedottamisesta. Kaikilla tulee olla joukkueensa ja seuran toiminnasta ajankohtaisimmat tiedot. Lisäksi avoimuus tarkoittaa myös seurassa yhteydenpitoa yli joukkue- ja jopa seurarajojen, mikä lähentää jalkapallotoimijoita toisiinsa.

Missio

PPJ tarjoaa kaikenikäisille mahdollisuuden jalkapallon harrastamiseen Etelä-Helsingissä.

Visio

Laadukasta futista. Hyvällä Fiiliksellä. Etelä-Helsingin ylpeys.

Seuran säännöt: PPJ_saannot

Toimintasuunnitelma 2021: PPJ_Toimintasuunnitelma_2021

PPJ Rekisteri- ja tietosuojaseloste