PPJ - 2018 Väiski

Väiski 2018 on vuosi sitten perustettu jalkapallojoukkue. Joukkueen toimintaan ovat tervetulleita tutustumaan kaikki vuonna 2018 syntyneet (pojat ja tytöt) lähtötasosta riippumatta. Mukaan voi liittyä mihin aikaan vuodesta tahansa.

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Lasse Litmanen ja tämän lisäksi joukkueessa on mukana apuvalmentajia 1-2.

Harjoitukset

  • Tammi-huhtikuu 2024 joukkue harjoittelee Jätkäsaaren Intersport Areenalla keskiviikkoisin klo 18-19
  • Kesäkaudella (touko-lokakuu) joukkue harjoittelee Väinämöisen kentällä. Viime vuonna joukkue harjoitteli torstaisin klo 18-19.


Maksut

Joukkue veloittaa toimintamaksua n. 30-40€/kk. Toimintamaksun suuruus riippuu mm. pelaajien määrästä. Toimintamaksulla katetaan esimerkiksi valmentajien palkkoja, joukkueen välinehankintoja ja kenttävuokria.

Jäsenmaksu (170€) sekä Palloliiton korttelipelipassi ja -vakuutus (11€) erääntyy 14vrk joukkueeseen liittymisen jälkeen. Seura hankkii pelaajalle Palloliiton korttelipelipassin ja -vakuutuksen, kun lasku on maksettu.


Tämän lisäksi seura kerää kertaluontoista Olosuhdemaksua (100€), joka kerätään siinä vaiheessa, kun pelaaja on ollut joukkueen toiminnassa mukana noin vuoden. Olosuhdemaksu on kerran pelaajauran aikana veloitettava maksu (https://ppj.fi/infoa-pelaajille/olosuhdemaksu/)


Varusteet

  • Ulkoliikuntavarustus (verkkarit ja hengittävä takki / kesällä shortsit ja t-paita)
  • Ulkoliikuntaan sopivat kengät esim. jalkapallokengät, mutta voi hyvin tulla ihan tavallisilla lenkkareilla myös
  • Jalkapallo, jos löytyy (koko 3)
  • Juomapullo

PPJ:n virallisia harjoitus- ja pelivarusteita ei tarvitse hankkia ennen kuin on pelannut muutamia kuukausia. Lisätietoa virallisista varusteita löydätte varustesivulta.

PPJ
PPJ on Palloliiton Helsingin toiseksi suurin seura ja Suomen kolmanneksi suurin jalkapalloseura (2359 pelipassia 31.12.2022). PPJ tarjoaa joukkuetoimintaa niin pojille, tytöille kuin aikuisillekin.

Tervetuloa futiksen huikeaan maailmaan!