PPJ - 2017 Tytöt

Tytöt 2017 on toukokuussa 2023 perustettu jalkapallojoukkue. Joukkueen toimintaan ovat tervetulleita tutustumaan kaikki vuonna 2017 syntyneet tytöt lähtötasosta riippumatta. Mukaan voi liittyä mihin aikaan vuodesta tahansa.

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii PPJ:n junioripäällikkö Jussi “Jude” Korpinen.

Harjoitukset

Maksut
Jäsenmaksu (170€) sekä Palloliiton korttelipelipassi ja -vakuutus (11€) erääntyy maksettavaksi n. 14vrk joukkueeseen liittymisen jälkeen. Seura hankkii pelaajalle Palloliiton korttelipelipassin ja -vakuutuksen, kun lasku on maksettu.

Tämän lisäksi joukkue veloittaa toimintamaksua. Toimintamaksun suuruus riippuu mm. pelaajien määrästä. Toimintamaksulla katetaan esimerkiksi valmentajien palkkoja, joukkueen välinehankintoja ja kenttävuokria.
Tämän lisäksi seura kerää kertaluontoista Olosuhdemaksua (100€), joka kerätään siinä vaiheessa, kun pelaaja on ollut joukkueen toiminnassa mukana noin vuoden. Olosuhdemaksu on kerran pelaajauran aikana veloitettava maksu (https://ppj.fi/infoa-pelaajille/olosuhdemaksu/)

Varusteet

  • Ulkoliikuntavarustus (verkkarit ja hengittävä takki / kesällä shortsit ja t-paita)
  • Ulkoliikuntaan sopivat kengät esim. jalkapallokengät, mutta voi hyvin tulla ihan tavallisilla lenkkareilla myös
  • Jalkapallo, jos löytyy (koko 3)
  • Juomapullo

PPJ:n virallisia harjoitus- ja pelivarusteita ei tarvitse hankkia ennen kuin on pelannut muutamia kuukausia. Lisätietoa virallisista varusteita löydätte varustesivulta.

PPJ
PPJ on Palloliiton Helsingin toiseksi suurin seura ja Suomen kolmanneksi suurin jalkapalloseura (yli 2300 pelipassia). PPJ tarjoaa joukkuetoimintaa niin pojille, tytöille kuin aikuisillekin.

Tervetuloa futiksen huikeaan maailmaan!