Bulevardin klinikka ja PPJ solmineet yhteistyösopimuksen

bk2

Sairaala ja lääkärikeskus Bulevardin klinikka on PPJ:n virallinen yhteistyökumppani vuoden 2016 loppuun asti. Yhteistyön ansiosta Bulevardin klinikka toimii PPJ:n urheilijoiden ja myös jäsenten perheiden omana lääkärikeskuksena.

Bulevardin klinikka on osoitteessa Bulevardi 22 toimiva yksityinen sairaala ja lääkärikeskus. Bulevardin klinikka tarjoaa laajan valikoiman palveluita aina yleislääkäreiden ja erikoislääkäreiden vastaanotoista tutkimuspalveluihin, kuten magneettikuvaukset ja laboratoriopalvelut. Yleislääkärit palvelevat myös viikonloppuisin.

Bulevardin klinikka tunnettiin aiemmin nimellä Klinikka 22. Klinikka 22 oli PPJ:n virallinen lääkärikeskus jo vuodet 2010-2013 tukien seuran toimintaa.

Bulevardin klinikka ja PPJ pyrkivät kehittämään yhteistyötä esim. vammojen ennaltaehkäisyn, kuntoutumisen ja palautumisen alueella. Yhteistyömuotoja voivat olla mm. luennot, koulutukset tai harjoitukset.

PPJ:n urheilijat ja heidän perheenjäsenet saavat tarjouksena Bulevardin klinikalla toimistomaksun viidellä eurolla (normaalihinta 16 €). Tarjouksen saa mainitsemalla olevansa PPJ:n jäsen tai perheenjäsenen nimen, joka on PPJ:n jäsen. Bulevardin klinikalla on nimilista PPJ:n jäsenistä. Tarjous on voimassa vuoden 2015 loppuun asti.

Lisätietoja antavat:

PPJ
Varapuheenjohtaja
Mikael Anthoni
mikael.anthoni ( at) ppj.fi
040 700 5367

Bulevardin klinikka
Markkinointipäällikkö
Jaakko Lovio
040 725 3578
jaakko.lovio ( at ) bulevardinklinikka.fi