PPJ Taitokoulu

Taitokoulua järjestetään kehittyneimmille ja motivoituneimmille pelaajille ikäluokissa 7 – 11. Harjoituksissa pääpaino on perustaitojen soveltamisessa pelitilanteisiin kovavauhtisissa harjoitekokonaisuuksissa. Taitokouluihin valitaan ikäluokan edistyneimmät ja motivoituneimmat pelaajat (25 – 30 pelaajaa), ja valinnat toteutetaan seuran toimesta yhteistyössä kaupunginosajoukkueiden valmentajien kanssa. Taitokoulu harjoittelee kerran viikossa. Taitokoulupelaajista valitaan taitojoukkue pelaamaan ennalta sovittuihin miniliigoihin ja turnauksiin. Turnauksiin ja miniliigoihin valitaan ikäluokan parhaimmisto. Pelaajavalinnoista vastaa taitokoulun valmentajat.

Tyttöjen taitokoulussa harjoittelee yhdessä ikäluokat T7-T11. Tyttöjen taitokoulu ei osallistu erillisiin miniliigoihin tai turnauksiin

Taitokoulu on maksullinen. Taitokoulu maksaa 125 euroa per kausi (talvikausi/kesäkausi). Turnaukset ja miniliigatapahtumat maksavat erikseen ja kustannukset jaetaan tapahtumiin osallistuvien pelaajien kesken.

Taitokoulujen yhdyshenkilönä toimii PPJ:n valmennuspäällikkö:
Axel Orrström
050 378 2939
akke ( at ) ppj.fi