Seura

Pallo-Pojat Juniorit (PPJ) jatkaa vuonna 1935 perustetun jalkapalloseura Pallo-Poikien toimintaa Etelä-Helsingissä. Seura toimii kasvattajaseurana tarjoten mahdollisimman monelle oman alueensa nuorelle pojalle ja tytölle mahdollisuuden kehittää taitojaan jalkapallossa ja joukkuepelissä yleensäkin lähellä omaa kotia. Vuoden 2022 lopussa meillä oli yli 2000 jäsentä!

Kesäaikaan seuran joukkueet harjoittelevat pääosin Lauttasaaren, Väiskin, Talin ja Johanneksen kentillä, Töölön Pallokentällä sekä Jätkäsaaren hallissa ja kentällä. Talvikaudella harjoitellaan pääösin Jätkäsaaren ja Eerkkeri-halleissa sekä koulujen liikuntasaleissa.

Harjoituspaikat

PPJ:llä on yli 50 joukkuetta. Nuoremmissa ikäluokissa Lauttasaaressa, Jätkäsaaressa ja Eirassa toimivat tyttö- ja poikajoukkueet, sekä vanhemmissa ikäluokissa edustus- ja United-joukkueet. PPJ:llä on myös aktiivisia mies- ja naisjoukkueita.

Valtaosa joukkueista pelaa sarjapelejä. Nuorimmat pelaajat käyvät Palloliiton peli-illoissa. Sarjapeleissä otteluita on n. 1-2 viikossa touko-, kesä-, elo- ja syyskuussa. Lisäksi joukkueet osallistuvat viikonlopun kestäviin turnauksiin ja leireihin kukin tarpeidensa ja mahdollisuuksiensa mukaan. Talvikaudella useimmat joukkueet osallistuvat futsal- ja talvisarjoihin.

Jalkapallo on kehittävä harrastus nuorelle lapselle. Se opettaa yhteispelin taitoja ja toverillisuutta. Nuorimpien ikäluokkien joukkueisiin pääsevät mukaan kaikki halukkaat aiemmasta pelikokemuksesta riippumatta. Vanhemmissa ikäluokissa joukkueen johto ja valmentajat saattavat edellyttää jo jalkapallon perustaitojen hallintaa.

PPJ:n arvot ovat iloisuus, taitavuus ja avoimuus.

Iloisuus tarkoittaa, että harrastus tuo iloa pelaajille, heidän vanhemmilleen, joukkueen toimihenkilöille sekä muille sidosryhmille. Iloisuus tulee sekä toimimisesta yhdessä joukkueena että menestyksestä, mikäli joukkue on sen itse asettanut tavoitteekseen.

Taitavuus tarkoittaa, että jokaisen joukkueen toiminnassa pelaajien taitoja kehitetään kunkin ikäluokan vaatimusten ja Suomen Palloliiton yleisohjeiden mukaisesti. Seura huolehtii myös valmentajiensa ja muiden toimihenkilöidensä osaamisesta kouluttamalla heitä.

Avoimuus tarkoittaa, että seuraan voivat liittyä kaikki halukkaat omaan ikäluokkaansa, sitoutumalla joukkueen toimintaan sen kaikissa muodoissa. Avoimuus tulee myös tiedottamisesta. Kaikilla tulee olla joukkueensa ja seuran toiminnasta ajankohtaisimmat tiedot. Lisäksi avoimuus tarkoittaa myös seurassa yhteydenpitoa yli joukkue- ja jopa seurarajojen, mikä lähentää jalkapallotoimijoita toisiinsa.

Missio

PPJ tarjoaa kaikenikäisille mahdollisuuden jalkapallon harrastamiseen Etelä-Helsingissä.

Visio

Laadukasta futista. Hyvällä Fiiliksellä. Etelä-Helsingin ylpeys.

Seuran säännöt: PPJ_saannot

Toimintasuunnitelma 2024: PPJ Toimintasuunnitelma 2024

PPJ Rekisteri- ja tietosuojaseloste