Edulliset take away -lounaat Väiskin kentältä

Yhteistyökumppanimme Hietaniemen Ravintola & Sali, joka toimittaa mm. Fudiskoulujen lounaat, on räätälöinyt PPJ:lle oman erikoistarjouksen:

MOIKKA PPJ-SUPERTYYPIT JA VANHEMMAT!

Alkaako perheen jokapäiväinen ruokarumba poikkeusoloissa jo väsyttää? Ei hätää, tarjoamme teille avuksi oman take away-mallimme arjen palapeliä helpottamaan!

Laatimistamme viidestä lounasvaihtoehdosta voit valita mieleisesi tai vaikka kaikki vaihtoehdot ja tilata samalla kertaa lounasta useammaksi ruokailukerraksi.

Lounasvaihtoehdot:

LOUNAS 1: Jauheliha-perunagratiini, 7 €/ rasia

LOUNAS 2: Kanaa café de Paris -kastikkeessa, 7 €/ rasia

LOUNAS 3: Ranskalainen tomaatti-mozzarellapaistos, 7 €/ rasia

LOUNAS 4: Todella pitkään haudutettua porsasta, 7 €/ rasia

LOUNAS 5: Smetanalohta, 10 €/ rasia

Toimintamalli

  • Ruoat on pakattu muovirasioihin, joista saa n. 1-2 annosta/ hlö ruokalajista ja nälkäasteesta riippuen. Rasiat voi myös pakastaa.
  • Lounaat toimitetaan kylminä, jolloin ruokia ei tarvitse muuta kuin vain lämmittää tai laittaa suoraan pakkaseen. Kylmätoimituksessa voimme myös taata ruoan paremman säilyvyyden kotiin viemisen aikana.
  • Lounaiden mukana ei ole lisukkeita (pasta, riisi, peruna jne.), jolloin jokainen voi itse päättää minkä lisukkeen lounaallensa haluaa. Ilman lisukkeita myös ruokien pakastusmahdollisuus säilyy.

Tilaaminen

Tilaaminen tapahtuu ennakkotilauksena oheisen linkin kautta: https://urly.fi/1xBB

Tilauksen tulee olla tehtynä ke 29.4. klo 20 mennessä. HUOM! lounaita valmistetaan ainoastaan sen verran, mitä on etukäteen tilattu

Take away

Kaikki etukäteen tilatut lounaat valmistetaan siten, että ne ovat kaikki kerralla noutovalmiina ke 6.5. klo 12 – 15 välisenä aikana. (Mikäli em. ajankohta ei sovi sinulle mutta haluat kuitenkin tilata, voidaan sopia jokin muu aika.) Noutopiste: Väiskin kentän pukukopit em. aikana.

Maksaminen

Maksaminen noudon yhteydessä korttimaksuna, käteisellä (tasaraha) tai etukäteen laskulla. Ravintolallamme ei ole käytössään lounasseteli/-korttivaihtoehtoa, sillä normioloissa meillä ei ole lounastoimintaa.

Vastaan mielelläni kaikenlaisiin Take away -lounaisiin – ja muihinkin ruokahommiin liittyviin kysymyksiin, ota vain rohkeasti yhteyttä!

Juha Laine/ Hietaniemen ravintola & Sali

p. 044 309 3473

info@hietaniemensali.fi

Hietaniemenkatu 20, käynti sisäpihan kautta huoltorakennukseen

www.hietaniemenravintolajasali.fi