PPJ - Naisten harraste

Kuva: Jukka Konu
Marraskuu 2017

Lisää yhteystietosi seuran jäsenrekisteriin täältä!

Joukkueenjohtaja

Anna Einiö
050 505 1976
anna.einio ( at ) gmail.com

PPJ:n Naisten Harrastejoukkue Pienet Eläimet on noin kahdestakymmenestä iältään parinkymmenen paremmalla puolella olevasta naisesta koostuva joukkue, jonka tavoitteena on harjoitella ja pelata yhdessä harrastetasolla unohtamatta hyvää fiilistä ja pilkettä silmäkulmassa. Talvikaudella 2017-2018 pelaamme futsalia Naisten Harrasteykkösessä (Helsingin piiri) ja kesäkaudella 2018 tulemme pelaamaan Uudenmaan piirin Vitosdivaria (11 v. 11). Turnauksiin osallistumme joukkueen kiinnostuksen mukaan (yleensä 1-2 kertaa vuodessa), ja lisäksi järjestämme pari kertaa vuodessa kauden päättäjäisiä tms. yhteistapahtumia.

Harjoituksia pidetään pääosin kerran viikossa: talvikauden ajan torstaisin klo 20-21 Etera-hallissa ja kesällä taas Väinämöisen kentällä.

Saimme joukkoomme ilahduttavan määrän uusia pelaajia viime kesän lopulla, mutta rekrytoimme mielellämme ensi kesäksi lisää pelaajia. Mikäli sinulla siis on aiempaa pelitaustaa ja olet kiinnostunut pelaamaan joukkueessamme, olethan yhteydessä joukkueenjohtajaamme Anna Einiöön.


Kausi 2016


Tiedotamme ja ilmoittaudumme tapahtumiin Nimenhuudossa: http://ppjnaiset.nimenhuuto.com/.


Kuva: Jukka Konu Marraskuu 2017