PPJ - 2015 Eira

Kesäkuussa 2020 PPJ perustaa uudet joukkueet Eiraan, Jätkäsaareen ja Lauttasaareen. Kaikki vuonna 2015 syntyneet ovat tervetulleita mukaan.

Tuleeko tästä ehkä lapsellesi koko elämänpituinen iloinen harrastus, jossa oppii liikunnan lisäksi sosiaalisia pelisääntöjä ja tiimipelaamista. Tervetuloa tutustumaan lapsentahtisesti jalkapallon huikeaan maailmaan!

PPJ Eira 2015-joukkueen ensimmäiset harjoitukset ovat Tehtaanpuiston jalkapallokentällä (Seppäri, Sepänkatu 2) ma 1.6.2020 klo 18.00-19.00.

Alussa tarvittavat varusteet

Oma pallo (koko 3), jalkapallokengät (lenkkaritkin käyvät), verkkarit/shortsit, vesipullo, säärisuojat ja siniset jalkapallosukat. Tekonurmikenttä voi olla hyvin liukas lenkkareilla pelatessa.

PPJ:n virallisia harjoitus- ja pelivarusteita ei tarvitse hankkia ennen kuin on pelannut muutamia kuukausia. Lisätietoa virallisista varusteita löydätte varustesivulta.

Kustannukset

  • Kesäkauden toimintamaksu kuitataan PPJ:n jäsenmaksulla 150€, lasku lähetetään pelaajille kesäkuussa. Jäsenmaksun yhteydessä laskutetaan 9€ maksu, jolla kustannetaan Palloliiton lisenssi ja vakuutus pelaajalle.
  • Lokakuussa alkava talvikausi laskutetaan erikseen. Talvikauden toimintamaksu määräytyy joukkueen laatiman budjetin ja pelaaja määrän mukaisesti.

Viestintä

  • Ilmoittautuminen tapahtuu suoraan myClubiin, jonka kautta seura hoitaa jäsenrekisteriä, tapahtumailmoittautumista, laskutusta ja tiedotusta. Ilmoittautumisen jälkeen jäsen pääsee näkemään joukkueen yksittäiset treenikerrat.
  • Huoltajille perustetaan oma Whats-app -ryhmä, jossa vanhemmat voivat kommunikoida keskenään ja kysyä heitä askarruttavia asioita.

Toimihenkilöt ja yhteystiedot

  • Vastuuvalmentaja Jussi Korpinen 040 7442977

Yhteistyökumppanit