PPJ - 2015 Laru

PPJ Lauttasaari 2015 –joukkue on perustettu kesällä 2020. Joukkueen toimintaan ovat tervetulleita tutustumaan kaikki vuonna 2015 syntyneet (pojat ja tytöt).

Harjoitukset

Kesäkaudella (kesä-lokakuu) joukkue harjoittelee Lauttasaaren urheilupuistossa (Pyrkkä, Lahnalahdentie 4) maanantaisin klo 18:05-18:55.

Talvikaudella joukkue harjoittelee uudessa Jätkäsaaren jalkapallohallissa maanantaisin klo 18:05-18:55. (Hallivuorot alkanevat marraskuussa, kun halli valmistuu).

Alussa tarvittavat varusteet

Oma pallo (koko 3), jalkapallokengät (lenkkaritkin käyvät), verkkarit/shortsit, vesipullo, säärisuojat ja siniset jalkapallosukat. Tekonurmikenttä voi olla hyvin liukas lenkkareilla pelatessa.

PPJ:n virallisia harjoitus- ja pelivarusteita ei tarvitse hankkia ennen kuin on pelannut muutamia kuukausia. Lisätietoa virallisista varusteita löydätte varustesivulta.

Kustannukset

  • Seuran vuosittainen jäsenmaksu on 150€. Jäsenmaksun yhteydessä laskutetaan 9€ maksu, jolla kustannetaan Palloliiton lisenssi ja vakuutus pelaajalle.
  • Talvikauden toimintamaksu määräytyy joukkueen laatiman budjetin ja pelaajamäärän mukaisesti.

Viestintä

  • Ilmoittautumislomakkeen täyttämisen jälkeen, pelaaja liitetään myClubiin, jonka kautta seura hoitaa jäsenrekisteriä, tapahtumailmoittautumisia ja laskutusta. MyClub toimii myös joukkueiden viestintäpaikkana.
  • Huoltajille perustetaan oma Whats-app -ryhmä, jossa vanhemmat voivat kommunikoida keskenään ja kysyä heitä askarruttavia asioita.

Toimihenkilöt ja yhteystiedot

  • Vastuuvalmentaja Akke Orrström 050 378 2939
  • Joukkueenjohtaja Kemal Ahson

Yhteistyökumppanit