PPJ - 2017 LARU

PPJ Laru 2017 on toukokuussa 2022 perustettava jalkapallojoukkue. Joukkueen toimintaan ovat tervetulleita tutustumaan kaikki vuonna 2017 syntyneet (pojat ja tytöt) lähtötasosta riippumatta. Mukaan voi liittyä mihin aikaan vuodesta tahansa.

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Harjoitukset
Kesäkaudella (touko-lokakuu) joukkue harjoittelee maanantaisin klo 18-19, Pyrkän kenttä, Lauttasaaren liikuntapuisto, Lahnalahdentie 4. Ensimmäiset harjoitukset pidetään 2.5.2022. Joukkuetoiminta on tauolla 26.6.-7.8.2022.

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii PPJ:n valmennuspäällikkö Axel “Akke” Orrström.

Maksut
Jäsenmaksu (150€) sekä Palloliiton korttelipelipassi ja -vakuutus (9€) erääntyy maksettavaksi touko-kesäkuussa tai n. 14vrk joukkueeseen liittymisen jälkeen. Seura hankkii pelaajalle Palloliiton korttelipelipassin ja -vakuutuksen, kun lasku on maksettu. Kesän (touko-elokuu) kustannukset katetaan jäsenmaksutuotoilla, jonka jälkeen joukkue veloittaa toimintamaksua n. 20-30€/kk. Toimintamaksun suuruus riippuu mm. pelaajien määrästä. Toimintamaksulla katetaan esimerkiksi valmentajien palkkoja, joukkueen välinehankintoja ja kenttävuokria.
Tämän lisäksi seura kerää kertaluontoista Olosuhdemaksua (100€), joka kerätään siinä vaiheessa, kun pelaaja on ollut joukkueen toiminnassa mukana noin vuoden. Olosuhdemaksu on kerran pelaajauran aikana veloitettava maksu (https://ppj.fi/infoa-pelaajille/olosuhdemaksu/)

Varusteet

  • Ulkoliikuntavarustus (verkkarit ja hengittävä takki / kesällä shortsit ja t-paita)
  • Ulkoliikuntaan sopivat kengät esim. jalkapallokengät, mutta voi hyvin tulla ihan tavallisilla lenkkareilla myös
  • Jalkapallo, jos löytyy (koko 3)
  • Juomapullo

PPJ:n virallisia harjoitus- ja pelivarusteita ei tarvitse hankkia ennen kuin on pelannut muutamia kuukausia. Lisätietoa virallisista varusteita löydätte varustesivulta.

PPJ
PPJ on Palloliiton Helsingin toiseksi suurin seura ja Suomen kolmanneksi suurin jalkapalloseura (2073 pelipassia 31.12.2021). PPJ tarjoaa joukkuetoimintaa niin pojille, tytöille kuin aikuisillekin.

Tervetuloa futiksen huikeaan maailmaan!