PPJ - 2018 Tytöt

PPJ Tytöt 2018 synt. joukkue on perustettu lokakuussa 2023.

ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittaudu mukaan tästä: https://ppj.myclub.fi/flow/courses/6588304

Huom. jos siirryt tyttöjoukkueeseen 2018 synt. poikajoukkueesta, niin ilmoitathan asiasta joukkueesi joukkueenjohtajalle sekä PPJ toimistolle: toimisto@ppj.fi

HARJOITUS:

HINTA:

Jäsenmaksu (170€) sekä Palloliiton korttelipelipassi ja -vakuutus (11€) erääntyy maksettavaksi n. 14vrk joukkueeseen liittymisen jälkeen. Seura hankkii pelaajalle Palloliiton korttelipelipassin ja -vakuutuksen, kun lasku on maksettu. Lisäksi joukkue laskuttaa toimintamaksua, jolla katetaan mm. harjoitusvuoroja ja valmentajien kustannuksia. Toimintamaksun suuruus riippuu mm. pelaajien määrästä. Toimintamaksulla katetaan esimerkiksi valmentajien palkkoja, joukkueen välinehankintoja ja kenttävuokria.
Tämän lisäksi seura kerää kertaluontoista Olosuhdemaksua (100€), joka kerätään siinä vaiheessa, kun pelaaja on ollut joukkueen toiminnassa mukana noin vuoden. Olosuhdemaksu on kerran pelaajauran aikana veloitettava maksu (https://ppj.fi/infoa-pelaajille/olosuhdemaksu/)

VARUSTEET:

Ulkoliikuntavarustus, juomapullo, jalkapallo (koko 3), verkkarit/shortsit, jalkapallokengät (suositus), säärisuojat (suositus)

Lisätietoja:

PPJ Junioripäällikkö

Jussi Korpinen

jude@ppj.fi 

0407442977