Piirin kuukauden vapaaehtoinen PPJ:N Taina Malmivirta

taina

Palloliiton Helsingin piiri palkitsee kuukausittain vapaaehtoisen seuratoimijan ja kesäkuun toimija on PPJ T0203 -joukkueen joukkueenjohtaja Taina Malmivirta.

Piirin perustelut:

“PPJ on ollut todella onnekas saadessaan jojoksi Tainan. Hän huolehtii kaikista 2002–2003 syntyneiden joukkueensa pelaajista niin pelikentällä kuin kentän ulkopuolella. Hän muistaa kehua kaikkia ja pitää huolta jokaisesta. Joukkueella on hyvät olosuhteet treenata ja mahtavat valmentajat – siitä Taina on pitänyt huolen. Hänelle on tärkeää, että tytöt nauttivat pelaamisesta ja jatkavat mahdollisimman pitkään harrastuksen parissa. Hyvän joukkuehengen varmistamiseksi Taina mm. järjestää kotonaan tytöille pizzabileitä.

Taina on ollut joukkueessa monessa roolissa. Ensin rahastonhoitajana ja myöhemmin varustevastaavana toimiessaan hän laati excelit, toimintaohjeet ja tilauslomakkeet, joista on ollut suurta apua myös monelle muullekin PPJ:n joukkueelle. Joukkueenjohtajana hän hoitaa vuosisuunnitelmat järjestelmällisesti ja huolellisesti.

Tainan joukkueessa on kivat tytöt, valmentajat ja vanhemmat. Kaikki kannustaa ja henki on hyvä. Se ei ole sattumaa. Seura on  erittäin kiitollinen Tainan panoksesta ja iloinen että hän toimii juuri PPJ:ssa.”

Kiitos Taina työstäsi ja onnittelut palkinnosta!